Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 saat önce yine yaptım 3 saatte biraz daha koyulasmis bukadar çabuk ayni gün de olabiliyirmo sanki yarın dahada koyulascakmks gibi 3 saate böyleyse

Eklentiler

• 20200712_152648.jpg
    20200712_152648.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200712_191129.jpg
    20200712_191129.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 45
1 saat önce yine yaptım 3 saatte biraz daha koyulasmis bukadar çabuk ayni gün de olabiliyirmo sanki yarın dahada koyulascakmks gibi 3 saate böyleyse
Konuyu takipteyim ve sonucu ben de merak ediyorum. Ben de Pco luyum ve 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Ve hiç yumurtlama göremedim ve ben de 4 aydır ara kanama yaşıyorum adetin 14-15-16-17 günleri. Acaba ben de adetlikten mi yumurtluyorum da kaçırıyorum diye düşünürken yazınızı gördüm

Konuyu takipteyim ve sonucu ben de merak ediyorum. Ben de Pco luyum ve 4 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Ve hiç yumurtlama göremedim ve ben de 4 aydır ara kanama yaşıyorum adetin 14-15-16-17 günleri. Acaba ben de adetlikten mi yumurtluyorum da kaçırıyorum diye düşünürken yazınızı gördüm

Ihtimaller arasında canim.. adetten hemen sonramı başlıyorsun hemen ertesi gün mü yoksa şu meşhur adetten bir kaç gün sonra başlayın diyorlar ya önümü uyguluyorsun.. cunki düzensiz adet görenler veya işte pcos gibi sorunu olanlara adet biter bitmez basliayin diyorlar ben bunu bilmiyordum bile ben kendim akil edipl baslicaktim ama adet bitimine sipariş ettiğim testler yetişmedi bir kaç gün sonrası yetişti ancak baslayabildim.. pik olduysada kacirmis olma ihtimalim var tabiki.. bimiyorum bakıcaz bugün yine 15.00 de yapicam test bakalim durum ne olcak

X