- 4 Kasım 2019
- 1.504
- 1.037
- 29
Hadi bakalımÇatlamış canım
Bugün yarın diğer günü değerlendir canımHadi bakalım
Değerlendiricem umarım olurBugün yarın diğer günü değerlendir canım
bunlarada bakarmisin aksamki cizgi daha kalin sanki ilk anda daha belliydiDaha pik olmamış canım devam et yapmaya
Canım pik değil halen bak sana benim ovulasyon testimin pik olmuş halini atayımbunlarada bakarmisin aksamki cizgi daha kalin sanki ilk anda daha belliydi
himm evet fark var bakalim yarin nolcak oglumda adete 10 gün kala öğrendim hamileliği. ikinciye niyet ettik bu ay yumurtlama gunumu bileyim diye başladım testlere adete kaldı 14 gun hala yumurtlama göremedimCanım pik değil halen bak sana benim ovulasyon testimin pik olmuş halini atayım
İlk kez yapınca testleri panikledim acele ettim galiba sanırım pik buCanım pik değil halen bak sana benim ovulasyon testimin pik olmuş halini atayım
Pik olmuş canim çatlama da olacağı için mutlaka 3 gün degerlendirinİlk kez yapınca testleri panikledim acele ettim galiba sanırım pik budun geceyi degerlendirdik keske ara verseydik bugun yarin olmali mi mutlaka?
Aksam tekrar yapmam mi gerek catlamayi gormek icin bugün hep pik mi çıkarPik olmuş canim çatlama da olacağı için mutlaka 3 gün degerlendirin
Bence gerek yok canım yumurtlama ortalama bir gün sürüyor diye biliyorum yarın yaparsın pik siliklesirse çatlamış demektirAksam tekrar yapmam mi gerek catlamayi gormek icin bugün hep pik mi çıkar
Merhaba kızlar hangi testleri aldınız baya masraflı oluyor
Ben instsgramdan aldim inmovita marka
40 adet test +4 gebelik testi 70 TL aldım çubuk test şeklinde çok memnun olan var pcosu olanlara özel testler falan varmış ilk kez kullanicam bu ay testin takibini yapmama da yardomci olacak bayan minnak kurabiyeler diye bir sayfa ben inceledim testlerden memnun olan çok aldım bende bakalım ama testler epey minik strip test denoyormus yeni öğrendimKaç adet ve kaç lira verdiniz acaba?
40 adet test +4 gebelik testi 70 TL aldım çubuk test şeklinde çok memnun olan var pcosu olanlara özel testler falan varmış ilk kez kullanicam bu ay testin takibini yapmama da yardomci olacak bayan minnak kurabiyeler diye bir sayfa ben inceledim testlerden memnun olan çok aldım bende bakalım ama testler epey minik strip test denoyormus yeni öğrendim
çok sağol yardimci oldun yarin yapar size gosteririm inşallahBence gerek yok canım yumurtlama ortalama bir gün sürüyor diye biliyorum yarın yaparsın pik siliklesirse çatlamış demektir
Tmm canimçok sağol yardimci oldun yarin yapar size gosteririm inşallah
dunku ve bugunku testim bugünkü çok acik renk cikti c de cok koyu degil ama anlamadim catlamismi oluyorTmm canim
çatlamış canım bu günü mutlaka değerlendirdunku ve bugunku testim bugünkü çok acik renk cikti c de cok koyu degil ama anlamadim catlamismi oluyor