- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Hangi uygulamayı indirdin ikinci olarak. Birde bence senin için çok erken umurtalmaya daha var. Beklenen adet gününden 14 gün çıkart o zaman yumurtalama günün bülursun. Bende 30/35 gün arası adetklerim görüyorum bugün 19. gün düne kadar tek çizgiydi bugün de yapacağım bakalım ne çıkacak yarın da yapıp artık bir sonraki adeti bekleeceğim.Aynen bugün 16. Günüm. Başka uygulamada indirdim ondada ayın 22 sinde gösteriyor birde o gün deneyeyim ben ☺
Canım Pepapp ve takvimim P.C. Uygulamalarını indirdim ikisinde de farklı P.C. De ayın 22 si olarak görünüyor. İlk defa yapıyorum ya tam bilmiyorum yaparak öğrenicem artık :)Hangi uygulamayı indirdin ikinci olarak. Birde bence senin için çok erken umurtalmaya daha var. Beklenen adet gününden 14 gün çıkart o zaman yumurtalama günün bülursun. Bende 30/35 gün arası adetklerim görüyorum bugün 19. gün düne kadar tek çizgiydi bugün de yapacağım bakalım ne çıkacak yarın da yapıp artık bir sonraki adeti bekleeceğim.
Canım merhaba tekrar geldim ben siddetli bel agrim var ilk çocuğumda olduğu gibi elimde fazla test olunca yapayim dedim bu sabah çizgi cikti gecen gun pik görmüştüm ikinci yumurtlama mi nedir ki yada test mi bozuk acaba bir fikrin varmirica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Kaçıncı gunundesin canım adetine kaç gün var kiCanım merhaba tekrar geldim ben siddetli bel agrim var ilk çocuğumda olduğu gibi elimde fazla test olunca yapayim dedim bu sabah çizgi cikti gecen gun pik görmüştüm ikinci yumurtlama mi nedir ki yada test mi bozuk acaba bir fikrin varmi
adete 10 gun kaldı canim oglumdada bu zaman öğrendim ama ovulasyon pik olunca geçen gün ondan kafam karıştı predictor gebelik testi vardi elimde yanlış sonuc vermiste olabilirKaçıncı gunundesin canım adetine kaç gün var ki
Günaydın canim ben yumurtlama günü çatlama günü ve ertesi gununu değerlendiriyorum genelde bu şekilde oneriyorlar yumurtlama günü özellikle değerlendirmek önemli bence yumurta catladiginda sperm ile karşılaşma olasılığını arttırıyor ama spermler iki gün canlı kalabildigi için iki gün öncesini değerlendirmiş olmakta iyi ama yumurtlama döneminde 4 günü hergun değerlendiriyorum benMerhaba. hepsını okumak ısterdım ama okuyamadım
sorum su olacak.
yumurtlama gunu mu yoksa catlama gunu mu onemlı ılıskı ıcın.
dun yumurtlamayı gordum ovu testınde. ama bır gun once ılıskı oldugundan dunu pas gectım. ıkı gune bır mı yapıyosunuz yoksa yumurtlama catlama donemlerınde her gun mu
Sol tarafta ki silik çizgiyi gordumadete 10 gun kaldı canim oglumdada bu zaman öğrendim ama ovulasyon pik olunca geçen gün ondan kafam karıştı predictor gebelik testi vardi elimde yanlış sonuc vermiste olabilir
Günaydın canim ben yumurtlama günü çatlama günü ve ertesi gununu değerlendiriyorum genelde bu şekilde oneriyorlar yumurtlama günü özellikle değerlendirmek önemli bence yumurta catladiginda sperm ile karşılaşma olasılığını arttırıyor ama spermler iki gün canlı kalabildigi için iki gün öncesini değerlendirmiş olmakta iyi ama yumurtlama döneminde 4 günü hergun değerlendiriyorum ben
Yok canim yanlış yapmiyorsundur eğer bir sağlık problemi yoksa 1 yıla kadar bebek olmamasını normal görüyor doktorlar zamanı vardır üzme kendini denemelere devamHergün denediğimde oldu. gün asırı denedıgımde oldu. 6-7 aydır yumurtlama zamanımı hıc kacırmıyorum ama hala bebiş yok
Doktor bir sorun yok dedi. ama bi yerde yanlıs yapıyoruz sanırım.
denicem başka testte alinca canim ama bu marka gibi cikarmi onlarda bilmiyorum hassasliklar farklıdır heralde. evet oglumdada 10 gun kala öğrendim 1 hafta kala kan testinde 400 küsurdu ikiz bile sanmıştımSol tarafta ki silik çizgiyi gordumbaşka bir test daha yap istersen canım . 10 gün önce çok erken değil mi ilk bebeğinde de mı 10 gün önce öğrenmiştin
Bu yaptığın gebelik testi dimi ovulasyon değildenicem başka testte alinca canim ama bu marka gibi cikarmi onlarda bilmiyorum hassasliklar farklıdır heralde. evet oglumdada 10 gun kala öğrendim 1 hafta kala kan testinde 400 küsurdu ikiz bile sanmıştımbundan ne çıkcak bilmem ya bu test yanlış yada ikinci yumurtlama gordum gecen gun anlamadim kafa karisti iyice
gebelik testi evetBu yaptığın gebelik testi dimi ovulasyon değil
Bence bu kaç güne cikar adet dongun uzunmuş gec yumurtlamada olabilir bu ayayyy ben delircem yine yok yine yok hala tek çizgi ovulasyon.. Yaaa kaçırdım mı ben yoksa yumurtam oluşmuyor mu nedir bu yaaa ???? 19. günüm bugün adet döngüm 30-35 gğn arası oluyor. ama kasık ağrılarım var 3 gündür hafiften hafiften adet olacakmış gibi ama adetime de var daha nerdeyse iki hafta bu kadar erken kasık ağrısı da olmaz ki
Kaç gün daha yapacağım ki bugnu böyle daha... Neyse deneeceğim iki üç gün daha sonra artık birdahaki andetten sonrasınabakacağızBence bu kaç güne cikar adet dongun uzunmuş gec yumurtlamada olabilir bu ay
Bence pozitif sayılacak kadar koyu değil. Bence senin bri önceki gün olgunlaşmış yumurtan onu da yapmadın. Çatlamış yumurtan belki de bu onu gösteriyorMerhaba
Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım en koyu bu kadar çıktı. Bundan sonraki günler t çizgisi yavaş yavaş silindi. Sizce bu pozitif sayılacak kadar koyu mu?
Önceki gün de bundan daha siliktiBence pozitif sayılacak kadar koyu değil. Bence senin bri önceki gün olgunlaşmış yumurtan onu da yapmadın. Çatlamış yumurtan belki de bu onu gösteriyor
alla allaaa ilginç bendede hala çift çizgi olmadıÖnceki gün de bundan daha silikti