- 20 Kasım 2019
- 207
- 61
- 27
Yok canim testlerde sorun yok sanırım sorun bendeBilemedim ki canom her ay yumurtlama olmayabiliyormus dicem ama yumurtlama kanaması geldi diyorsun test yanlış desem doğru yapmışsın acaba son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi testin canım
Valla sende de yok sorun benceYok canim testlerde sorun yok sanırım sorun bende
Himm inan o zaman hiçbir teorim kalmadı canimKeşkeeeee ama sanmiyorum adete 14 veya 10 gün var sanırım
Ben adetim biter bitmez başlıyorum adet bitince yada adete yakın yumurtlama olabiliyor tam koyulaşma olmadıysa yumurtlama olmamıştır daha testi yapmaya devam edinOvulasyon takibini regl biter bitmez mi yapmak gerekiyor? Reglin bitiminden bir gun sonra bile iki cizgi gorulebilir mi?2 ay yapmadim. Gecen ay ve bu ay yapmaya basladim. Ara vermeden once 12.,14. Gunde cift cizgiyi goruyordum. Simdi neden göremiyorum iki aydr? Regl bitiminden 2-3 gun sonra basladm test yapmaya.gec mi kalms oluyorum?lutfen yardim eder misiniz kafam cok karisti. 2-3 gun sonra yaptigimda diger cizgiye yakın bi koyuluk vardi ama tam degildi..koyulasr sandm siliklesti
Belki de adet bitimindeki o iki gun oldu ben o zaman yapmamstm..erkendir diye..cok tesekkur ederim. Peki siliklesip tekrar koyulasmaya baslar mi? Cok mu sacmaliyorum?Ben adetim biter bitmez başlıyorum adet bitince yada adete yakın yumurtlama olabiliyor tam koyulaşma olmadıysa yumurtlama olmamıştır daha testi yapmaya devam edin
Estağfurullah bende düzenli olarak koyilasip pik yapıp siliklesti belki ikinci bir yumurtlama olursa koyulaşır ikinci kez ama iki kez yumurtlamanin çok çok küçük bir ihtimal olduğunu söylemişti doktor tanidigimBelki de adet bitimindeki o iki gun oldu ben o zaman yapmamstm..erkendir diye..cok tesekkur ederim. Peki siliklesip tekrar koyulasmaya baslar mi? Cok mu sacmaliyorum?
Sagolun cok tesekkur ederim..bu ay da bosa gecti yani..diger ay biter bitmez baslym bariEstağfurullah bende düzenli olarak koyilasip pik yapıp siliklesti belki ikinci bir yumurtlama olursa koyulaşır ikinci kez ama iki kez yumurtlamanin çok çok küçük bir ihtimal olduğunu söylemişti doktor tanidigim
Rica ederim inşallah güzel haberler alırsınızSagolun cok tesekkur ederim..bu ay da bosa gecti yani..diger ay biter bitmez baslym barisagolun⚘
Kan testi yaptirirsan kesin sonuç çıkarKızlar merhabalar Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah. Bne diğer ayda ovulasyon testi ile hamile kalmayı planlıyordum.ama adetim düzenli olmasına rağmen 6gün geciktim. Cuma ve cumartesi günü test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum. Şimye kadar bu yöntemle korunduk.tabiki bu geçerli güvenilir bir yöntem değil. Sizce durum ne
Tamam canım idrar testi negatif çıkıp da hamile olan var mıdırKan testi yaptirirsan kesin sonuç çıkar
Geç donllenme olmussa idrarda da geç çıkabiliyor o şekilde olan bir çok arkadaş var bu sitede canımTamam canım idrar testi negatif çıkıp da hamile olan var mıdır
Kan tahlilinde kesin çıkar mıGeç donllenme olmussa idrarda da geç çıkabiliyor o şekilde olan bir çok arkadaş var bu sitede canım
Yumurtlama gününüz ne zamandi biliyor musunuzKan tahlilinde kesin çıkar mı
Bilmiyorum kuzum ama adetim geldi.Yumurtlama gününüz ne zamandi biliyor musunuz