Hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay güzel sonuclar alırsın bende bir günde olsa gecikmeli oldum bu ay hayatımda ilk kez geciktimBilmiyorum kuzum ama adetim geldi.
Ovulasyon testleri var en garanti yolu o benceOvulasyon gününü nasıl hesaplayacapız takip edeceğiz
Aynı saatte ve aynı sartlarda mı yaptinizKızlar merhaba. Ben de bu ay ovu testi deniyorum. Cumartesi öğlen kopkoyu cıktı, pazar sabah ve aksam tekrar yaptım ikisi de silikleşmişti yumurtladıgimi ve catladigini düsündüm iki günü de değerlendirdim. Bu öğlen tekrar yapayım dedim yine koyu cıktı epeyce. Anlamadım neden böyle oldu.. belki de test yanlıs? Aslında dün telefondaki uygulamaya göre de ovulasyon günümdü ama tekrar 1 gün sonra koyulasmasını anlamadım ne düsünüyorsunuz
Evet kahvaltıdan 2 saat sonra yaptım. Dün hem sabah hem aksam yapmıştım ikisi de silikti ondan şaşırdım bugünAynı saatte ve aynı sartlarda mı yaptiniz
Adetinize kaç gün varEvet kahvaltıdan 2 saat sonra yaptım. Dün hem sabah hem aksam yapmıştım ikisi de silikti ondan şaşırdım bugün
14 gün kaldı sıvıyı kesmeye dikkat ettimAdetinize kaç gün var
Adetinede14 gün kaldı sıvıyı kesmeye dikkat ettim
Adetinede varmış daha ben neden olduğunu tahmin edemedim canım testlerde belki bir problem vardır14 gün kaldı sıvıyı kesmeye dikkat ettim
Değil canım malesef yumurtlama olduğunda çok daha koyu olmasi gerekiyorKızlar adetim 30 günde bir düzenli ilk defa kullaniyorum bugun 16. gun. sizce yumurtlama bugun mu yardımcı olurmusunuz
Yarın daha koyulasma olurmu acaba bugunu es mi gecsek yarin daha silik çıkarda kaçırırım diye korkuyorumDeğil canım malesef yumurtlama olduğunda çok daha koyu olmasi gerekiyor
Spermler iki gün canli kalabiliyor bugünü es geçmek istiyorsanız olabilirYarın daha koyulasma olurmu acaba bugunu es mi gecsek yarin daha silik çıkarda kaçırırım diye korkuyorum
dun erkendi sanirim bugun pike yaklasmis gibi bakarmisin cevap verdiğin içinde cok teşekkür ederimSpermler iki gün canli kalabiliyor bugünü es geçmek istiyorsanız olabilir
Evet canım dunkune göre çok daha koyu bugun akşam tekrarla istersen bugünü de değerlendir mutlaka bencedun erkendi sanirim bugun pike yaklasmis gibi bakarmisin cevap verdiğin içinde cok teşekkür ederim
cok teşekkür ederim inşallah daha koyu ve silikleşme görürümEvet canım dunkune göre çok daha koyu bugun akşam tekrarla istersen bugünü de değerlendir mutlaka bence
Daha pik olmamış canım devam et yapmayaKızlar adetim 30 günde bir düzenli ilk defa kullaniyorum bugun 16. gun. sizce yumurtlama bugun mu yardımcı olurmusunuz
Çatlamış canımMerhaba ovulasyon testine göre bugün yumurta çatladı mı yoksa daha silik olunca mı