Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Ben de bu ay ovu testi deniyorum. Cumartesi öğlen kopkoyu cıktı, pazar sabah ve aksam tekrar yaptım ikisi de silikleşmişti yumurtladıgimi ve catladigini düsündüm iki günü de değerlendirdim. Bu öğlen tekrar yapayım dedim yine koyu cıktı epeyce. Anlamadım neden böyle oldu.. belki de test yanlıs? Aslında dün telefondaki uygulamaya göre de ovulasyon günümdü ama tekrar 1 gün sonra koyulasmasını anlamadım ne düsünüyorsunuz

Aynı saatte ve aynı sartlarda mı yaptiniz

Yapmadan önce sıvı alımına dikkat ediyor musunuz adetinize kaç gün var

Kızlar adetim 30 günde bir düzenli ilk defa kullaniyorum bugun 16. gun. sizce yumurtlama bugun mu yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20200615_194047.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar adetim 30 günde bir düzenli ilk defa kullaniyorum bugun 16. gun. sizce yumurtlama bugun mu yardımcı olurmusunuz
Değil canım malesef yumurtlama olduğunda çok daha koyu olmasi gerekiyor

dun erkendi sanirim bugun pike yaklasmis gibi bakarmisin cevap verdiğin içinde cok teşekkür ederim
Evet canım dunkune göre çok daha koyu bugun akşam tekrarla istersen bugünü de değerlendir mutlaka bence

Merhaba ovulasyon testine göre bugün yumurta çatladı mı yoksa daha silik olunca mı

Eklentiler

• 20200616_213525.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…