Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, bayanlar.

Bende bu ay ovu testi yapıyorum. Fakat hala çift çizgi yok. 1 Haziranda adet oldum 6 haziranda adetim bitti. 3. günü başladım testileri yapmaya. 31 günde bir ortalama adet döngüm. Ama tık yok acaba yumurtlamıyor muyum ben yaa:KK43:
canım döngün ortalama 31 gün ise genel olarak 14. gün yumurtlaman oluyordur. 28 günde bir adet olan kadınlar genel olrak 14. gün yumurtlar (istisnai durumlar hariç) sen testleri yapmaya devam et. tahminime göre daha 4 gün falan var yumurtlamana

Merhaba, bayanlar.

Bende bu ay ovu testi yapıyorum. Fakat hala çift çizgi yok. 1 Haziranda adet oldum 6 haziranda adetim bitti. 3. günü başladım testileri yapmaya. 31 günde bir ortalama adet döngüm. Ama tık yok acaba yumurtlamıyor muyum ben yaa:KK43:
bende bu ay başladım bi kac sayfa once atmistim testleri baya panik yaptım ama gec yumurtlama oldu sonunda dun gordum cift cizgiyi adetin 18. günü yani. bence devam et en koyuyu yakalicaksin

bende bu ay başladım bi kac sayfa once atmistim testleri baya panik yaptım ama gec yumurtlama oldu sonunda dun gordum cift cizgiyi adetin 18. günü yani. bence devam et en koyuyu yakalicaksin
iyide bende hiç çizgi yok silik bile yok tek çizgi ep bariz. bu aralar kasık ağrılarım oluyor belki yumurta büyüyordur bilmiyorum ki yaa kaçırdımmı acaba da diyruım ama yapıyorum yapmadığım günlerdede rahatım çünkü değerlendirdim. bakalım yarında yapıp bırakıcam yapmayı yarın 20. gün oluyor.

Bende bugün ilk defa ovulasyon testini denedim kızlar. Adetim biteli 10 gün oldu uygulama bugün doğurganlık günüm olarak gösteriyor ama test baya silik. Adetim çok düzensiz sanırım bundan kaynaklı. Hergün aynı saatde yapmaya devam edicem bakalım görebilecekmiyim çift çizgiyi🥰

Eklentiler

• 91D2DF32-4A8A-4E10-A6BC-6305A26667A8.jpeg
    91D2DF32-4A8A-4E10-A6BC-6305A26667A8.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 31
Bende bugün ilk defa ovulasyon testini denedim kızlar. Adetim biteli 10 gün oldu uygulama bugün doğurganlık günüm olarak gösteriyor ama test baya silik. Adetim çok düzensiz sanırım bundan kaynaklı. Hergün aynı saatde yapmaya devam edicem bakalım görebilecekmiyim çift çizgiyi🥰
Kaç günde bir adet oluyorsun canım

30-40 günde oluuorsan adetin 6 gün sürse bugun 16. Günün oluyor yumirtlama için erken gibi sanki istersen başka uygulama da indir iki farkli uygulamadan takip et
Testler uygulamadan daha güvenilir oluyor bence birde akintin varmı akintini da takip et canım

Aynen bugün 16. Günüm. Başka uygulamada indirdim ondada ayın 22 sinde gösteriyor birde o gün deneyeyim ben ☺
Testleri hergun yap bence canım uygulamalara tam guvenme bence. Testin koyulasmaya baslayacaktir günden güne tam koyuluga yakın mutlaka değerlendir yumurtlamanın oncesi ve sonrasının mutlaka değerlendirilmesi gerekiyor

Testleri hergun yap bence canım uygulamalara tam guvenme bence. Testin koyulasmaya baslayacaktir günden güne tam koyuluga yakın mutlaka değerlendir yumurtlamanın oncesi ve sonrasının mutlaka değerlendirilmesi gerekiyor
Tamam tatlım çok teşekkür ederim ☺️ ilk defa kullanıyorum bu testleri çok anlayamıyorum ne yapacağımı yardımların için teşekkürler 🙏

Merhaba kizlar 🤗
Regl dongum 29-30 gunde bir. 3-4 aydir ikinci bebek icin denemeler yapiyoruz ama bu ay lh testlerine basladim. Bugun ilk defa yaptim ve bu sekilde cikti. Bugun 12.gun. 15-16. Gunler pik beklerken sanki bugun pik gibi geldi. Yoksa daha koyulasmasi mi gerek? Siz de bakabilir misiniz?
20200618_182621.jpg

Merhaba kizlar 🤗
Regl dongum 29-30 gunde bir. 3-4 aydir ikinci bebek icin denemeler yapiyoruz ama bu ay lh testlerine basladim. Bugun ilk defa yaptim ve bu sekilde cikti. Bugun 12.gun. 15-16. Gunler pik beklerken sanki bugun pik gibi geldi. Yoksa daha koyulasmasi mi gerek? Siz de bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2650743
Yorumlamistik sanki bu testi

👍 aynen baska gruba daha sormak istemistim. Uzerinde daha fazla konusmayalim, tesekkur ederim 💕
Evet konuşmayalım bence de birşey sorup detaylı bilgi aliyorsunuz ancak guvenmeyip ayrı ayrı yerlere atıyorsunuz. Boş yere vakit ayırıp cevap yazmaya ve üzerine fazla konuşmaya gerek yok haklısıniz

Evet konuşmayalım bence de birşey sorup detaylı bilgi aliyorsunuz ancak guvenmeyip ayrı ayrı yerlere atıyorsunuz. Boş yere vakit ayırıp cevap yazmaya ve üzerine fazla konuşmaya gerek yok haklısıniz
Guvenmeme degil aslinda, ozur dilerim. Kimisi daha koyulasmasi gerektigini dusundugu icin, oyle dusunen var mi acaba diye merak etmistim. Tekrar ozur dilerim

X