Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Kafam çok karıştı nolur yardım edin. Tüm alın kurallarına dikkat ederek ve her gün aynı saatte yaparak ovulasyon testi yapıyorum. Üç gündür yumurtluyor muyum? Normal mi bu ya?

Merhaba cok istiyorum alici yoksa testlere talibim

Benim de adete 14 ya da 10 gun var ara kanamalarım basladi testlerimde de yumurtlama gozukmuyor anlamiyorum sizce neden

Geçen ay da bu zamanlarımda yumurtlama kanaması denen kanamalarım olmustu 16-17 gun sonra adet oldum bu ay da boyle olunca emin oldum yumurtlama kanamasi olduguna. Ama ovulasyon testi koyulasmiyor
Canım test konusunda tecrübeli değilim malesef bende ilk yaptım bende kendi testlerimden yüzde yüz emin değilim benim bu yaşıma kadar yumurtlama gunimde kanamam hiç olmadı . Testi kesin doğru yaptığından emin misin

Evet evet cok duzenli bir sekilde ve sivi tuketimine dikkat ederek yapiyorum

Evet evet cok duzenli bir sekilde ve sivi tuketimine dikkat ederek yapiyorum
Bilemedim ki canom her ay yumurtlama olmayabiliyormus dicem ama yumurtlama kanaması geldi diyorsun test yanlış desem doğru yapmışsın acaba son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi testin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…