insallah ihtiyacin kalmazİstanbul'dayım ama bende toplu sipariş verdim bu ay olumlu sonuclanirsa fazlasına ihtiyacım kalmaz diye umut ediyorim
Merhaba cok istiyorum alici yoksa testlere talibimguzell kk hanimlari elimde sadece 18 adet ovulasyon testi yakin tarihli 10.aya kadar ve 2 adet hamilelik testi var ihtiyaci olan guzel bir anne adayina sadece kargo size ait olmak kosuluyla gondermek istiyorum ..teyze olmak benimde hakkimistanbul dayim istanbul ici olursa sevinirim..
umarim kurallar disinda degildir
ozelden adresinizi mesaj atarsaniz en kisa zamanda yollarimMerhaba cok istiyorum alici yoksa testlere talibim
Gercekten mi cok sevindim yaa ❤ Rabbim bu zor zamanimda sizi karsima cikardi Allah razı olsunozelden adresinizi mesaj atarsaniz en kisa zamanda yollarim
bence her ihtimali dusunerek degerlendirmelisin bu gunleri ..Kızlar selam. Kafam çok karıştı nolur yardım edin. Tüm alın kurallarına dikkat ederek ve her gün aynı saatte yaparak ovulasyon testi yapıyorum. Üç gündür yumurtluyor muyum? Normal mi bu ya?
Eki Görüntüle 2644473
Keske bende hamile olsam bende yollarım size 10 tane kalmış olacak elimde hamile olursam ama umudum yokGercekten mi cok sevindim yaa ❤ Rabbim bu zor zamanimda sizi karsima cikardi Allah razı olsun
İnsallah hamile kalırsınız da ihtiyacınız kalmaz artık o testlereKeske bende hamile olsam bende yollarım size 10 tane kalmış olacak elimde hamile olursam ama umudum yok
İnşallah canım insallahRabbimden umut kesilmezz bakarsin hersey ansizin gelirr sabir et pozitif dusun
İnşallah canım son 8-10 gün bakalımİnsallah hamile kalırsınız da ihtiyacınız kalmaz artık o testlere
Hangi sempte oturuyorsun istanbuldaİnşallah canım son 8-10 gün bakalım
Ara kanama derken hep oluyor muydu böyle kanamaların ilk kez mı olduBenim de adete 14 ya da 10 gun var ara kanamalarım basladi testlerimde de yumurtlama gozukmuyor anlamiyorum sizce neden
Geçen ay da bu zamanlarımda yumurtlama kanaması denen kanamalarım olmustu 16-17 gun sonra adet oldum bu ay da boyle olunca emin oldum yumurtlama kanamasi olduguna. Ama ovulasyon testi koyulasmiyorAra kanama derken hep oluyor muydu böyle kanamaların ilk kez mı oldu
Canım test konusunda tecrübeli değilim malesef bende ilk yaptım bende kendi testlerimden yüzde yüz emin değilim benim bu yaşıma kadar yumurtlama gunimde kanamam hiç olmadı . Testi kesin doğru yaptığından emin misinGeçen ay da bu zamanlarımda yumurtlama kanaması denen kanamalarım olmustu 16-17 gun sonra adet oldum bu ay da boyle olunca emin oldum yumurtlama kanamasi olduguna. Ama ovulasyon testi koyulasmiyor
Evet evet cok duzenli bir sekilde ve sivi tuketimine dikkat ederek yapiyorumCanım test konusunda tecrübeli değilim malesef bende ilk yaptım bende kendi testlerimden yüzde yüz emin değilim benim bu yaşıma kadar yumurtlama gunimde kanamam hiç olmadı . Testi kesin doğru yaptığından emin misin
Bilemedim ki canom her ay yumurtlama olmayabiliyormus dicem ama yumurtlama kanaması geldi diyorsun test yanlış desem doğru yapmışsın acaba son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi testin canımEvet evet cok duzenli bir sekilde ve sivi tuketimine dikkat ederek yapiyorum