Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok daha önce hiç kullanmadım bugun ilk kez aldım silik cizgi orenegini görmek için denedim yumurtlama olunca nasil koyulasma olucak diye inşallah anlatabilmisimdir
Bu durumda ya hamiilesiniz ya şu an yumurtluyorsunuz ya da. Pko olanlarda bazen bu oluyor. Bugün denediniz mi renk nasıl

Bu durumda ya hamiilesiniz ya şu an yumurtluyorsunuz ya da. Pko olanlarda bazen bu oluyor. Bugün denediniz mi renk nasıl
pko yok ama bilemiyorum tabi. 2 inci çocuğum olucak nasipse gebelik testi negatif. bugünkü ovulasyon testi silik dün gibi degil keske dun değerlendirsemiydik acaba tüh

Arkadaşlar son durum bir dolu bir boş değerlendiriyoruz çünkü ben bunları yorumlayamadım bir fikri olan var mı ?

Kızlar 29 mayıs pik olmuştu pik olduğu gün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 30 ve 31 mayısı değerlendirdik yani dün ve bugunü sorum şu ovulasyon testine devam etmeme gerek var mı

Eklentiler

• IMG_20200531_152324.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 40
Bisj sorcam ovulasyon testine baslamak istiyom ovulasyon testi nedir kac tane dkr ne zaman baslankr yaomaya

Herkese merhaba arkadaşlar ekte sunduğum ovülasyon testlerine bakarmısınız? Ben Mayıs 25, 28 ve 31ini değerlendirdim sizce olmuşmudur? doğrumu yapmışım bilgilendirseniz çok memnun olurum

Eklentiler

• unnamed.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhaba ,
Çocuk düşündüğümüz için googla bu sayfaya denk geldim ,burdan ovs. testini öğrendim ve aldım aynı zamanda c-life da aldım 3 aydır kullanıyorum .
Şimdi sorum şu, yumurtlamaları anlamıyorum pco yok adet düzenli hiçbir sorun yok .
Tele adet takip programı indirdim ona göre yumurtlamam 4,5gün ileri atıyor clife dan olabilir diye düşünüyorum.
3aydır adet bitiminde yaptıklarım da yumurtlama çok sonra gördüm,tahmini yumurtlamadan 5gün sonra hali ile adetimde 4,5 gün geç oldu.
Ama bu ay 21 ve 24 arası adet günüm,25yani 1 gün sonra yapmaya başladım silik çıktı ,yumurtlama programına göre ayın 8inde pik olması lazım.
Ovs. testinde yeni olduğumdan detaylı yazıyorum.
Hep sabah ilk idrarla mı yapılır ?
Ve ilj defa adet bitiminde hemen test 2.çizgi silik çıktı ama diğer aylar ,yumurtlama haftasında silikleşmeye başladı.Normalde adet sonrası da hemen 2.çizgi silik çıkar mı? foto ekte.
Uzun yazdım ama ovs. testini öğrenmem lazım ondan ,hakkınızı helal edin ya

Eklentiler

• 20200602_090944.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 43
Benim regl düzensiz geçen ay çok ümitliydim. Ama bahsedilen yumurta hesaplama günü bende olmuyor yaa
14 gün falan diyorlar ama adet suresine göre degisiyor benim bu ay 12. Gün oldu yumurtlama en iyisi ovulasyon testi ile takip etmek bence

guzell kk hanimlari elimde sadece 18 adet ovulasyon testi yakin tarihli 10.aya kadar ve 2 adet hamilelik testi var ihtiyaci olan guzel bir anne adayina sadece kargo size ait olmak kosuluyla gondermek istiyorum ..teyze olmak benimde hakkim istanbul dayim istanbul ici olursa sevinirim..
umarim kurallar disinda degildir

Kızlar benim testim tekrar koyulasmaya başladı anlamadım ben birşey

Eklentiler

• IMG_20200603_191123.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba,ilk idrar ile yapılmıyor testin markasına göre değişiyor icindeki yazılar ama orada hangi zamanlarda yapman gerektigi yazar. Genelde öğleden sonra yapıyor buradaki bayanlar. Ben öğlen 2 den aonra yapıyorum . Testlerin kullanım yazısında yazmıyor ama herkes testten önce iki saat sıvı alınmaması gerektiğini öneriyor. Kesin yumurtlama günü yok herkesin yumurtlama günleri farklilik gösteriliyor genelde ben adetimin 12. Gününde yumurtoama oldu (gerçi bugün tekrar koyulasmaya başladı test anlam veremedim ) benim adetimden sonraki ilk iki gün sadece tek çizgi vardı ikinci çizgi üçüncü gün koyulasmaya başladı yumurtlama gününde en koyu halini alıyor ve siliklesmeys başladığında yumurtlamis oluyorsun .
Umarım sorularına cevap verebilmisimdir

Çok teşekkür ederim evet verdiniz

Selam Kizlar 22 mayis son adet tarihimden sonra basladim bugune denk ama hala cift cizgi goremedim normalmi ?

İstanbul'dayım ama bende toplu sipariş verdim bu ay olumlu sonuclanirsa fazlasına ihtiyacım kalmaz diye umut ediyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…