Canım bu testin prospektüsünü okursan eğer iki çizgi aynı koyulukta olursa ozaman pozitif yazıyor aksi takdirde negatif ne zaman yaparsan yap t çizgisinde hafif bir belirginlik oluyor zaten. Ama belki de çift yumurtluyorsundur.15 Nisa’n adetten sonra ilk resimdeki gibi 11 gün yani 26 Nisa’nda piki yakaladım değerlendirdim.sonra resimdeki gibi silikleşti..bugün 19.gün tekrar övülasyon yaptım sonuç bu ? Bu işten hiçbişey anlamadım
Canım Mart’ta düşük yaptım yaş 37 doktor tüp bebek dedi moralim sıfır..ilk kez kullandım testi t çizgisi daha koyu olmadı ama neredeyse aynı koyuluktaydı.değerlendirdim gerisi Allah’a kalmışCanım bu testin prospektüsünü okursan eğer iki çizgi aynı koyulukta olursa ozaman pozitif yazıyor aksi takdirde negatif ne zaman yaparsan yap t çizgisinde hafif bir belirginlik oluyor zaten. Ama belki de çift yumurtluyorsundur.
Bende ilk kez yaptın ben sanıyorum ki çift çizgi çalınca pozitif olacak ama okuyunca öyle değilmiş ikisinin de aynı koyulukta olması gerekmiş. Bende öyle olunca değerlendirdim bakalım hayırlısı canım. İnş olmuştur ve sağlıkla evlat sahibi olursun umudunu kaybetme senCanım Mart’ta düşük yaptım yaş 37 doktor tüp bebek dedi moralim sıfır..ilk kez kullandım testi t çizgisi daha koyu olmadı ama neredeyse aynı koyuluktaydı.değerlendirdim gerisi Allah’a kalmış
Canım sperm hareketsizliğini nerden öğrendiniz4 kez ovulasyon denedim ama yine de olmadı. Sperm harekezsizliğine çözümü olan var mı
Sperm testi yaptırdık %12 ileri hareket çıktı soğolsun dr olur 1 tane sperm girecek sonuçta diye yolladı ne ilaç ne başka bisey ama yine de olmadı tek sorunumuz bu.Canım sperm hareketsizliğini nerden öğrendiniz
Canım merhaba kuru incir erkeklerde sperm hareketliliğini çok olumlu etkiliyormuş istersen bi araştır her gün 1 tane bile yese faydası olurSperm testi yaptırdık %12 ileri hareket çıktı soğolsun dr olur 1 tane sperm girecek sonuçta diye yolladı ne ilaç ne başka bisey ama yine de olmadı tek sorunumuz bu.
İftardan önce yapmak daha mantıklı iftarda vücuda sıvı girişi olacak çünküHayırlı akşamlar hanımlar internetten test aldım ve ilk defa deneyecegim malum ramazan akşam yapsam testi olurmu
Gebelikse ilk idrar Ovülasyon ise ilk idrar değil :)Sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyor diye okumuştum akşama kadar su icilmediginden olur mu diye düşündüm yada sahur için uyandığımda yapsam
Canım şimdi sıvı alımı kesip bir saat sonra 11 buçuk gibi testi yaparsın emin ol yumurtlama varsa çıkar ben pik gördüğüm gün gecesi meraktan sıvı kesmeden yaptım ona rağmen pik çıktıOvulasyon yapcam bu ay ve ilk defa yapacağım için soruyorum kusura bakmayin
Tmm teşekkür ederimCanım şimdi sıvı alımı kesip bir saat sonra 11 buçuk gibi testi yaparsın emin ol yumurtlama varsa çıkar ben pik gördüğüm gün gecesi meraktan sıvı kesmeden yaptım ona rağmen pik çıktı