Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 Nisa’n adetten sonra ilk resimdeki gibi 11 gün yani 26 Nisa’nda piki yakaladım değerlendirdim.sonra resimdeki gibi silikleşti..bugün 19.gün tekrar övülasyon yaptım sonuç bu ? Bu işten hiçbişey anlamadım

Eklentiler

• 36DC5DE9-2DFE-4BCF-9C92-D86077EB2D7A.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 85783FAC-6EEA-42E9-B2B2-7DDCDC170CF6.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 69
  • 07DE8A3D-AA14-46D4-B676-B9CE10855561.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 77
  • D7BB3C10-E09D-46C1-9818-F72FE37B7B45.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar merhaba. 1.5 yıldır olmuyo. Bu ay ilk deneyimim ovülasyon testi. Normalde takvime bakarsam dün en yüksek günümdü. Ayrıca kasık sancılarım akıntılarım çok iki üç gündür. Ama gel gör ki testlerde öyle gözükmüyo. Yumurtlicam mı çatlicak mı çok merak ediyorum hala testlerde bi şey göremedim. Normalde bu sancının ve aşırı akıntının karşılığı yumurtlama günü olması gerek ama bilemedim

Eklentiler

• CAB5BCB4-283C-4173-929A-1DE16FDA7E3D.jpeg
    113,9 KB · Görüntüleme: 86
Benim adetim 6 gündür geçiyor bugün erken testi alıp yaptım tek çizgi çıktı...belirti varla yok arası sadece normalde akıntım olmaz ama az önce dikkat ettim beyaz bir akıntı oluşmuş çamaşırımda...birde başım ağrıyor ama niyetli olduğum için ona yoruyorum...göğüs uçlarımda belirginleşti...yaş 37 yedi ve hamile kalmak için özel bir çaba sarf etmedim kesinlikle...sizce hamile olabilirmiyim

Canım bu testin prospektüsünü okursan eğer iki çizgi aynı koyulukta olursa ozaman pozitif yazıyor aksi takdirde negatif ne zaman yaparsan yap t çizgisinde hafif bir belirginlik oluyor zaten. Ama belki de çift yumurtluyorsundur.

Canım Mart’ta düşük yaptım yaş 37 doktor tüp bebek dedi moralim sıfır..ilk kez kullandım testi t çizgisi daha koyu olmadı ama neredeyse aynı koyuluktaydı.değerlendirdim gerisi Allah’a kalmış

Bende ilk kez yaptın ben sanıyorum ki çift çizgi çalınca pozitif olacak ama okuyunca öyle değilmiş ikisinin de aynı koyulukta olması gerekmiş. Bende öyle olunca değerlendirdim bakalım hayırlısı canım. İnş olmuştur ve sağlıkla evlat sahibi olursun umudunu kaybetme sen

Hayırlı akşamlar hanımlar internetten test aldım ve ilk defa deneyecegim malum ramazan akşam yapsam testi olurmu

Sperm testi yaptırdık %12 ileri hareket çıktı soğolsun dr olur 1 tane sperm girecek sonuçta diye yolladı ne ilaç ne başka bisey ama yine de olmadı tek sorunumuz bu.
Canım merhaba kuru incir erkeklerde sperm hareketliliğini çok olumlu etkiliyormuş istersen bi araştır her gün 1 tane bile yese faydası olur

Sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyor diye okumuştum akşama kadar su icilmediginden olur mu diye düşündüm yada sahur için uyandığımda yapsam

Ovulasyon yapcam bu ay ve ilk defa yapacağım için soruyorum kusura bakmayin

Ovulasyon yapcam bu ay ve ilk defa yapacağım için soruyorum kusura bakmayin
Canım şimdi sıvı alımı kesip bir saat sonra 11 buçuk gibi testi yaparsın emin ol yumurtlama varsa çıkar ben pik gördüğüm gün gecesi meraktan sıvı kesmeden yaptım ona rağmen pik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…