Ay öyle mi dersin canım valla kür falan yaptırdık hala tık yok 9 ay oldu isteyeliCanım merhaba kuru incir erkeklerde sperm hareketliliğini çok olumlu etkiliyormuş istersen bi araştır her gün 1 tane bile yese faydası olur
Yumurta akı kıvamında akıntı geldi mi? Ya da akıntı hala devam ediyomuKızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştikne düşünüyorsunuz?
Fotoda üstten alta doğru 4 günün testleri
Bir de hamile olanların ovu testleri hep pozitif mi çıkar?ne olur yani?
Akıntı beyazdı ve devam etmiyorYumurta akı kıvamında akıntı geldi mi? Ya da akıntı hala devam ediyomu
Genellikle once su gibi sonra biraz kıvamlı ve yumurtlamadan bir gün önce çiğ yumurta akı gibi geliyo yumurtlama olup çatlayınca birden akıntı kesiliyo sonra ara ara beyaz geliyo. Adetlerin düzenliyse eger daha kolay anlarsın. Bak bir de benim göğüslerim şişip hafif ağrı yapıyo kaşıklarda batma oluyo. Bu belirtilerden birini bile yasadysan yumurtlamş olabilirsinAkıntı beyazdı ve devam etmiyor
Testi negatif olup hamilr olduğunu öğrenin kişiler tanıyorum bu aradaKızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Birde canım parça parça yazıyorum kusura bakma bu kaset testler geçen ay benim yumurtlamamı yanlış gösterdi pozitif olduktan tam 6 gün sonra yumurtladım bu markaya çok güvenmeKızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Bi dene istersen canım bi incir kürü var Google da bi araştır zeytinyağında bekletilen doğranmış inciri yiyor erkek hergün sperm sayısı ve kalitesini çok artırıyormuş benim eşim zeytinyağında bekletileni yemediği için ben normal olarak veriyorum incirin içine ceviz koyup. Sen de inofolic combi diye bi folik asit var içinde yumurtalıkların kaliteli gelişmesini sağlayan ekstra bi madde var genelde pcos lu hastalara veriliyor kolay hamile kalmaları için onu bi araştır istersen. Ben de 2 aydır deniyorum sonuç alamazsam inofolic combi yi denicemAy öyle mi dersin canım valla kür falan yaptırdık hala tık yok 9 ay oldu isteyeli
Ayy canım denicem insaAllah ise yararBi dene istersen canım bi incir kürü var Google da bi araştır zeytinyağında bekletilen doğranmış inciri yiyor erkek hergün sperm sayısı ve kalitesini çok artırıyormuş benim eşim zeytinyağında bekletileni yemediği için ben normal olarak veriyorum incirin içine ceviz koyup. Sen de inofolic combi diye bi folik asit var içinde yumurtalıkların kaliteli gelişmesini sağlayan ekstra bi madde var genelde pcos lu hastalara veriliyor kolay hamile kalmaları için onu bi araştır istersen. Ben de 2 aydır deniyorum sonuç alamazsam inofolic combi yi denicem
Hamile kalmak için en uygun dönem olarak bilinen yumurtlama günü, cinsel sağlığına önem veren ve bebek sahibi olma isteği bulunan her yetişkin kadın tarafından bilinmesi gereken bir gündür. Şayet, gebe kalmakta zorlanan kadınlar yumurtlama günlerini bilip takip ettikleri durumda gebe kalma olasılıklarını arttırdıklarını unutmamalıdırlar. Aynı şekilde cinsel ilişki sonrası gebe kalmak istemeyen kadınlarda yumurtlama günlerini hesaba katarak, gebelik oluşumunu önleyebilirler. Peki yumurtlama günü nasıl hesaplanır?Gebe kalmak isteyen ya da istemeyen bayanların yumurtlama günlerini hesaplamak için bir çizelge oluşturmaları gerekir. Çünkü yumurtlama günü her zaman değişmekte olduğundan, aynı zaman gelme ihtimali yoktur. Her kadına göre değişen yumurtlama günü hesabı ise şöyle yapılmalıdır:
Ovulasyon-Yumurtlama tarihi hesaplama
Eki Görüntüle 1951649
Yumurtlama gün, kadının bir sonraki adet kanamasının başlangıcından on dört gün sonra husule gelir ve 28 günde bir adet kanaması olan kadınlarda yumurtlama on dördüncü günde gerçekleşmiş olur. Eğer ki, kadının adet kanaması 35 günde bir oluyorsa o zamanda 21. günde; 25 günde bir oluyorsa 11. günde gerçekleşir.
Yumurtlama dönemi hesaplamak için, kaç günde bir adet oluyorsanız bu sayıyı 14 ‘ten çıkartmalısınız. Örneğin 28-14 =14, 35-14=21 veya 25-14=11 gibi. Yani bu demektir ki, bir sonraki adet kanamanızın 14., 21. ya da 11. günlerinde yumurtlama gerçekleşiyor.
Hesaplamak için tıklayın ;
[/QUOTE
Nicin gebe kalamiyordun ki sorun neydo neler yaptin paylasrimisjnBu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
Yani şu doğru mu 22 günde bir adet oluyorsam 8. gün yani adetten hemen sonra bu doğru mu?
Teşekkür ederimEvet eğer 22 günde bir regl oluyorsanız sizin yumurtlama tarihiniz reglinizin ilk gününden itibaren sayarsanız 9.günü olacaktır.Ama 8. ve 10. günlerde dikkate alınmalı...
Mesela 16 Mayısı yani bugünü ilk gün kabul edersek
23-24-25 Mayıs önemli günler.Özellikle 24 Mayıs yumurtlama günü ..
Evet eğer 22 günde bir regl oluyorsanız sizin yumurtlama tarihiniz reglinizin ilk gününden itibaren sayarsanız 9.günü olacaktır.Ama 8. ve 10. günlerde dikkate alınmalı...
Mesela 16 Mayısı yani bugünü ilk gün kabul edersek
23-24-25 Mayıs önemli günler.Özellikle 24 Mayıs yumurtlama günü ..
Hamile kalmak için en uygun dönem olarak bilinen yumurtlama günü, cinsel sağlığına önem veren ve bebek sahibi olma isteği bulunan her yetişkin kadın tarafından bilinmesi gereken bir gündür. Şayet, gebe kalmakta zorlanan kadınlar yumurtlama günlerini bilip takip ettikleri durumda gebe kalma olasılıklarını arttırdıklarını unutmamalıdırlar. Aynı şekilde cinsel ilişki sonrası gebe kalmak istemeyen kadınlarda yumurtlama günlerini hesaba katarak, gebelik oluşumunu önleyebilirler. Peki yumurtlama günü nasıl hesaplanır?Gebe kalmak isteyen ya da istemeyen bayanların yumurtlama günlerini hesaplamak için bir çizelge oluşturmaları gerekir. Çünkü yumurtlama günü her zaman değişmekte olduğundan, aynı zaman gelme ihtimali yoktur. Her kadına göre değişen yumurtlama günü hesabı ise şöyle yapılmalıdır:
Eki Görüntüle 1951649
Yumurtlama gün, kadının bir sonraki adet kanamasının başlangıcından on dört gün sonra husule gelir ve 28 günde bir adet kanaması olan kadınlarda yumurtlama on dördüncü günde gerçekleşmiş olur. Eğer ki, kadının adet kanaması 35 günde bir oluyorsa o zamanda 21. günde; 25 günde bir oluyorsa 11. günde gerçekleşir.
Yumurtlama dönemi hesaplamak için, kaç günde bir adet oluyorsanız bu sayıyı 14 ‘ten çıkartmalısınız. Örneğin 28-14 =14, 35-14=21 veya 25-14=11 gibi. Yani bu demektir ki, bir sonraki adet kanamanızın 14., 21. ya da 11. günlerinde yumurtlama gerçekleşiyor.
Adetin üçüncü günü 13 MayısHamile kalmak için en uygun dönem olarak bilinen yumurtlama günü, cinsel sağlığına önem veren ve bebek sahibi olma isteği bulunan her yetişkin kadın tarafından bilinmesi gereken bir gündür. Şayet, gebe kalmakta zorlanan kadınlar yumurtlama günlerini bilip takip ettikleri durumda gebe kalma olasılıklarını arttırdıklarını unutmamalıdırlar. Aynı şekilde cinsel ilişki sonrası gebe kalmak istemeyen kadınlarda yumurtlama günlerini hesaba katarak, gebelik oluşumunu önleyebilirler. Peki yumurtlama günü nasıl hesaplanır?Gebe kalmak isteyen ya da istemeyen bayanların yumurtlama günlerini hesaplamak için bir çizelge oluşturmaları gerekir. Çünkü yumurtlama günü her zaman değişmekte olduğundan, aynı zaman gelme ihtimali yoktur. Her kadına göre değişen yumurtlama günü hesabı ise şöyle yapılmalıdır:
Eki Görüntüle 1951649