Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştik ne düşünüyorsunuz?
Fotoda üstten alta doğru 4 günün testleri
Bir de hamile olanların ovu testleri hep pozitif mi çıkar?ne olur yani?

Eklentiler

• IMG_20200512_024222.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 60
Yumurta akı kıvamında akıntı geldi mi? Ya da akıntı hala devam ediyomu

Akıntı beyazdı ve devam etmiyor
Genellikle once su gibi sonra biraz kıvamlı ve yumurtlamadan bir gün önce çiğ yumurta akı gibi geliyo yumurtlama olup çatlayınca birden akıntı kesiliyo sonra ara ara beyaz geliyo. Adetlerin düzenliyse eger daha kolay anlarsın. Bak bir de benim göğüslerim şişip hafif ağrı yapıyo kaşıklarda batma oluyo. Bu belirtilerden birini bile yasadysan yumurtlamş olabilirsin

Testi negatif olup hamilr olduğunu öğrenin kişiler tanıyorum bu arada

Birde canım parça parça yazıyorum kusura bakma bu kaset testler geçen ay benim yumurtlamamı yanlış gösterdi pozitif olduktan tam 6 gün sonra yumurtladım bu markaya çok güvenme

Ay öyle mi dersin canım valla kür falan yaptırdık hala tık yok 9 ay oldu isteyeli
Bi dene istersen canım bi incir kürü var Google da bi araştır zeytinyağında bekletilen doğranmış inciri yiyor erkek hergün sperm sayısı ve kalitesini çok artırıyormuş benim eşim zeytinyağında bekletileni yemediği için ben normal olarak veriyorum incirin içine ceviz koyup. Sen de inofolic combi diye bi folik asit var içinde yumurtalıkların kaliteli gelişmesini sağlayan ekstra bi madde var genelde pcos lu hastalara veriliyor kolay hamile kalmaları için onu bi araştır istersen. Ben de 2 aydır deniyorum sonuç alamazsam inofolic combi yi denicem

Ayy canım denicem insaAllah ise yarar

Yani şu doğru mu 22 günde bir adet oluyorsam 8. gün yani adetten hemen sonra bu doğru mu?

Nicin gebe kalamiyordun ki sorun neydo neler yaptin paylasrimisjn

Yani şu doğru mu 22 günde bir adet oluyorsam 8. gün yani adetten hemen sonra bu doğru mu?

Evet eğer 22 günde bir regl oluyorsanız sizin yumurtlama tarihiniz reglinizin ilk gününden itibaren sayarsanız 9.günü olacaktır.Ama 8. ve 10. günlerde dikkate alınmalı...

Mesela 16 Mayısı yani bugünü ilk gün kabul edersek

23-24-25 Mayıs önemli günler.Özellikle 24 Mayıs yumurtlama günü ..

Teşekkür ederim

Merhaba bayanlar ekteki teste aklim takildi. Ben 4 gün önce pik gördüm sonra siliklesmeye basladi hersey normaldi. Bugün tekrar test yaptigim da bu koyuluga anlam veremedim.4gün sonrasina tekrar yumurtlama sürecimi yani bu normalmi? Bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi. Tesekkur ederim

Eklentiler

• 73FD31CB-33FC-49B8-8681-BED1DA84414D.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 49
Ablalarim birşey sorcam size adetin üçüncü günü yumurtlama olur mu kafam da değişik sorular ama adet te kan yerim kahverengi çamur gibi oldu 3 gün filan sürdü sonra 4 gün kırmızı ya yakın renkte oldu ertesi gün bitti ovilasyon testine başladım üçüncü günü pik gördüm ertesi gün çatlama oldu adettin ucungu günü oldu bu normal mi

Adetin üçüncü günü 13 Mayıs

Eklentiler

• IMG_20200516_151244_523.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200515_151525_032.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200514_160626_109.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20200513_145412_999.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar ilk defa bu au ovulasyon testi deniyorum regilimin 7gunu bugun testi yaptim bole cikti erken yumurtlama durumu oluyormu bu test dogrumu ben yumurtlsdimmi ne olur allah icin beni bilgilendirin ya ilk kez deniyorum bu testleri

Eklentiler

• 15897930933842189187332632195191.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…