Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar. Bugun adetin 21ci gunu. Ovu testlerim hep boyle. Negatif biliyorum ama hep ayni koyulukda cikiyor. Ben 14cu gununden yapmaya basladim. Hep boyle. Acaba erken mi ovu oldum test yapmada mi gecikdim? Yoksa bu cubuk testler hep mi neqatifken boyle kirmizilik verir. Anlamadim. Diyer testler eski oldugu icin rengi morlasdi. Eskiden kirmizi ve daha kalindi. Yarisi ucdu rengin. En sonuncu yeni taptim. Adetim duzensiz. Pco deyilim ama meyillik varmis. 4 ay once lh 23 cikdi yuksekdi simdi ne durumdayim bilmiyorum. Azerbaycanda toplu testler satan yerler bulamadim. Icinde en fazla 5 test oluyor eczanede o da pahali. Bosuna para israfi yapmak da istemiyorum. Deneyimlerinizden aydinlatirmisiniz

Eklentiler

• 20200425_145432.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 66
18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı

Eklentiler

• F4C7A304-CBD5-4F08-835A-F4946DED4E13.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 95
Tam pik değil sanki ama çok yakın gibi, saat kaçta yaptın bilmiyorum 25 Nisandakini ama akşamında ya da yarın tam aynı koyulukta çıkabilir. Testin varsa bu birkaç gün 2 kez test yap bence, tam olarak piki yakalayabilmen için. Zaten sonrasında 24-36 saat arasında yumurtlama gerçekleşiyor, bu yüzden hiç üzülme yarın negatif çıksa bile..

Tecrübeli arkadaşlar bakabilirmisiniz bugün pik mi en son testi sabah yaptım

Eklentiler

• C5C49A27-4015-43F8-A430-4C8EC99CE9A7.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 88
Canım cevap verdiğin için teşekkür ederim..Mart 14 de düşük yaptım inşallah bu ay hamile kalırım ilke kez deniyorum ovülasyon
Canım bende ovalasyon kullandım bu ay test yaptım Silifke olsa çift çizgiyi gördüm insallah hamileyimdür benim seninki gibi olduğu zaman birliktelik olmustu ertesi gün ova yaptığında pik di ama o gün beraber olamamıştık Allah gönlüne göre versin
Bugününde değerlendir canım bence

Amin canım inşallah ..ağzın dualı olsun..amh değerim düşük çıktı 2.bebek için uğraşıyoruz.geçen ayda düşük olunca dünya başıma yıkıldı.yaş 37 inşallah doğal yollarla olur

Anlıyorum seni benimde 2 .bebegim düştü şimdi hamileyim sanırım inanamıyorum Rabbim insallah tez zamanda seninde kucağını tekrardan doldurur

Anlıyorum seni benimde 2 .bebegim düştü şimdi hamileyim sanırım inanamıyorum Rabbim insallah tez zamanda seninde kucağını tekrardan doldurur
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..sen piki ne zaman gördün temas ne zaman oldu adetten kaç gün sonra

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..sen piki ne zaman gördün temas ne zaman oldu adetten kaç gün sonra
Canım benim 29 Mart batımdı 11 Nisan ovoda seninki gibi çıktı çizgiler beraberlık gün aşırı ozaman oldu 12 Nisan pik di baya koyuydu beraberlık olmadı o zaman

Bende ilk defa ovu test denemeye basladim cnm ayni senin gibi 23de başladım

Kızlar merhaba bugün 28. Günüm geçen ay 28. Günde yumurtlamıstım bır haftadır testlerım böyle tam koyulasmıyor benim gıbı olan varmı aranızda

Eklentiler

• BF59B89F-2687-47A1-91A8-CC41FD6A4C89.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız? Son 5 gündür yaptığım testler bu şekilde.. En aşağıdakini yapalı bir 10 dk oldu. Sizce bugün mü degerlendirmeli?

Eklentiler

• IMG_20200427_145613.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…