Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi ovulasyon testi

Kizlar ilk defa bu au ovulasyon testi deniyorum regilimin 7gunu bugun testi yaptim bole cikti erken yumurtlama durumu oluyormu bu test dogrumu ben yumurtlsdimmi ne olur allah icin beni bilgilendirin ya ilk kez deniyorum bu testleri
Evet teste göre yumurtlama var ama maalesef bu kaset tipi testler birçok kişide yanlış sonuç verdi buna bende dahil. Bence çubuk pembe test al

Evet teste göre yumurtlama var ama maalesef bu kaset tipi testler birçok kişide yanlış sonuç verdi buna bende dahil. Bence çubuk pembe test al
bunu da bugun yaptim yarindan itobaren siliklesir

Eklentiler

• Screenshot_20200519-151811_WhatsApp.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20200519-151814_WhatsApp.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 64
Hanimlar birşey danisacaktim heray 30 günde bir adet olan biri ne zaman yumurtlaması lazim benim bugün 15.gunum ve halen ovulasyon testinde silik çizgi çıkıyor ilk defa bi teste başvurdum

Hanimlar birşey danisacaktim heray 30 günde bir adet olan biri ne zaman yumurtlaması lazim benim bugün 15.gunum ve halen ovulasyon testinde silik çizgi çıkıyor ilk defa bi teste başvurdum
Bende ilk defa bu testleri yaptim kuzum adetten 3 gun sonra 8ci gunu yani yumurtladigimi ogrendim. 26 27 gunde bir olurum. Dewamli yap ne zamn yumurtladigini anlarsin

Nicin gebe kalamiyordun ki sorun neydo neler yaptin paylasrimisjn
Tabi paylaşayım.mesaj eskiden kalma ama olsun.
Suan 2 kızım var ilki 5 ikincisi 1.5 yaşında toplam 7 gebelik yasadım 5 kayip 2 sağlam cocuk. 14 haftalık kalbi duran kaybim da oldu 7 haftalik kaybim da. Genetik tahlillerim normal cikti esimin de öyle. Hsg cekildi o da normaldi. Sorun suydu aslinda gebe kalıyordum ama bilmediğim bir derdim varmış bebrk o yuzden tutunamadan düşmüş hep. Kanda pıhtılaşma testlerim normal cikmadi. Kurtatabildigim iki evladimda da gebelik boyunca ve sonrasında 2 ay daha hergun göbekten iki kez kan sulandırıcı igne oldum ve coraspin ictim ayrica 20 hafta da vajinal fitil ile hormon destegi verildi boylece iki guzelimi kucagima aldim

geçmiş olsun zaten şu an ovğlasyon testi kontrol eden sayfalar 2 den fazla kayıp olunca kan pıhtılaşması testi yaptırın diye söylüyorlar

Kızlar Merhaba ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz ?

Eklentiler

• 97545471-226E-4C7D-A4A8-D4FF12D829FA.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 68
13 ve 14 . gün yumurtlama gününüzmüş, 15. günde yaptınız mı testi. 15. günde çatlamayı görmeniz gerek. 14 veya 15. gün birliktelik oldu ise gebelik şansınız yüksek.
15. Gun bugun canm boyle daha denemedik

Eklentiler

• 8DB4E803-448A-415D-B48F-FF7E3BA12692.jpeg
    149,4 KB · Görüntüleme: 59
Evet 15. gün çatlama olmuş, gebelik isteniyor ise 14. gün birliktelik olsaydı şansınız oldukça yüksekti. 15. günde şans var aslında ama çatlamadan önce olması tercih ediliyor
Cok tesekkurler canim yani catlamadan onceki gunler daha yuksek oyle mi oluyo ? Bide bu catlamadan bi kac gun sonra bi da birliktelik olmasada olur dimi hamilelik icin ?

Cok tesekkurler bosuna birliktelik yapmayalim o zaman diger gunler hem tutarsa da Riske girer degil mi ?
riske girmez diye biliyorum, gebe oldugunu anlamayıp cinsel hayatına devam eden bir çok kişi var sonuçta. Gebe iken eğer farklı bir tehllikenin varlığı soz konusu değilse tabi cinsel ilişkiyi yasaklamaz doktorlar. yinede siz bilirsiniz

Merhaba 20 mayıstan sonra test yapamadım 25 mayısta yapabildim acaba daha önceki günler pik olmuş olabilir mi

Eklentiler

• 20200526_221503.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…