- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
En iyisi ovulasyon testiBu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
Evet teste göre yumurtlama var ama maalesef bu kaset tipi testler birçok kişide yanlış sonuç verdi buna bende dahil. Bence çubuk pembe test alKizlar ilk defa bu au ovulasyon testi deniyorum regilimin 7gunu bugun testi yaptim bole cikti erken yumurtlama durumu oluyormu bu test dogrumu ben yumurtlsdimmi ne olur allah icin beni bilgilendirin ya ilk kez deniyorum bu testleri
Gecenlerde de yaptim silikti hep cnm ayni test bugun daha koyu bugun pik benimEvet teste göre yumurtlama var ama maalesef bu kaset tipi testler birçok kişide yanlış sonuç verdi buna bende dahil. Bence çubuk pembe test al
bunu da bugun yaptim yarindan itobaren siliklesirEvet teste göre yumurtlama var ama maalesef bu kaset tipi testler birçok kişide yanlış sonuç verdi buna bende dahil. Bence çubuk pembe test al
Bende ilk defa bu testleri yaptim kuzum adetten 3 gun sonra 8ci gunu yani yumurtladigimi ogrendim. 26 27 gunde bir olurum. Dewamli yap ne zamn yumurtladigini anlarsinHanimlar birşey danisacaktim heray 30 günde bir adet olan biri ne zaman yumurtlaması lazim benim bugün 15.gunum ve halen ovulasyon testinde silik çizgi çıkıyor ilk defa bi teste başvurdum
Tabi paylaşayım.mesaj eskiden kalma ama olsun.Nicin gebe kalamiyordun ki sorun neydo neler yaptin paylasrimisjn
geçmiş olsun zaten şu an ovğlasyon testi kontrol eden sayfalar 2 den fazla kayıp olunca kan pıhtılaşması testi yaptırın diye söylüyorlarTabi paylaşayım.mesaj eskiden kalma ama olsun.
Suan 2 kızım var ilki 5 ikincisi 1.5 yaşında toplam 7 gebelik yasadım 5 kayip 2 sağlam cocuk. 14 haftalık kalbi duran kaybim da oldu 7 haftalik kaybim da. Genetik tahlillerim normal cikti esimin de öyle. Hsg cekildi o da normaldi. Sorun suydu aslinda gebe kalıyordum ama bilmediğim bir derdim varmış bebrk o yuzden tutunamadan düşmüş hep. Kanda pıhtılaşma testlerim normal cikmadi. Kurtatabildigim iki evladimda da gebelik boyunca ve sonrasında 2 ay daha hergun göbekten iki kez kan sulandırıcı igne oldum ve coraspin ictim ayrica 20 hafta da vajinal fitil ile hormon destegi verildi boylece iki guzelimi kucagima aldim
Kızlar Merhaba ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz ?
15. Gun bugun canm boyle daha denemedik13 ve 14 . gün yumurtlama gününüzmüş, 15. günde yaptınız mı testi. 15. günde çatlamayı görmeniz gerek. 14 veya 15. gün birliktelik oldu ise gebelik şansınız yüksek.
Evet 15. gün çatlama olmuş, gebelik isteniyor ise 14. gün birliktelik olsaydı şansınız oldukça yüksekti. 15. günde şans var aslında ama çatlamadan önce olması tercih ediliyor15. Gun bugun canm boyle daha denemedik
Cok tesekkurler canim yani catlamadan onceki gunler daha yuksek oyle mi oluyo ? Bide bu catlamadan bi kac gun sonra bi da birliktelik olmasada olur dimi hamilelik icin ?Evet 15. gün çatlama olmuş, gebelik isteniyor ise 14. gün birliktelik olsaydı şansınız oldukça yüksekti. 15. günde şans var aslında ama çatlamadan önce olması tercih ediliyor
çatlamadan 2 gün sonra gerçekleşen tüm birlikteliklerdeki hamilelik olasılığı yok denecek kadar azCok tesekkurler canim yani catlamadan onceki gunler daha yuksek oyle mi oluyo ? Bide bu catlamadan bi kac gun sonra bi da birliktelik olmasada olur dimi hamilelik icin ?
Cok tesekkurler bosuna birliktelik yapmayalim o zaman diger gunler hem tutarsa da Riske girer degil mi ?çatlamadan 2 gün sonra gerçekleşen tüm birlikteliklerdeki hamilelik olasılığı yok denecek kadar az
riske girmez diye biliyorum, gebe oldugunu anlamayıp cinsel hayatına devam eden bir çok kişi var sonuçta. Gebe iken eğer farklı bir tehllikenin varlığı soz konusu değilse tabi cinsel ilişkiyi yasaklamaz doktorlar. yinede siz bilirsinizCok tesekkurler bosuna birliktelik yapmayalim o zaman diger gunler hem tutarsa da Riske girer degil mi ?