- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Ozamn yarin degerlendr cnm evet oylede diyolar. Zaten 72 saat canli kalıyor spermlerDün silik diye bugün böyle koyulasacagini tahmin etmedim. Dün aksam ilişki olmuş oldu öyle olunca. Dün bugün Bi de yarın olursa sperm kalitesi düşer mi acaba? Ondan kararsız kaldım
Nasılsa evdeyiz acaba sabah mı degerlendirsem diye düşündüm şimdi. Çok kararsız kaldım bugün böyle olacağını bilsem dün ilişki olmazdiOzamn yarin degerlendr cnm evet oylede diyolar. Zaten 72 saat canli kalıyor spermler
Eşime bırakicam artık o ne zaman isterse öyle olsunBisey olmaz ya
Sen yarını muhakak degerlendir ama. Ben 11 ci gunumdeyim hergunu degerlendiricem kaliteymis oymus buymuş demicem
Aynen testim yok cunku 4 tane getirtmistim. Yine istedim yarin engec çarşamba gelicek testlerMantıklı ben de değerlendireyim o zaman
Aynen testim yok cunku 4 tane getirtmistim. Yine istedim yarin engec çarşamba gelicek testler
Tebrik ederim canım. Rabbim bana da teyze ve hala olmayı nasip eder inşallahBende yarin 2 ci kez hala oluyorum kizlar ama baska sehirdeyim gidemicem cnm skkin
DeğerlendirdimSen de değerlendir bari canım kaçmasın arada
Amin cnm insTebrik ederim canım. Rabbim bana da teyze ve hala olmayı nasip eder inşallahbenim kardeşler daha evlenmedi bile evde kaldılar valla
Bir kaç güne olacağını gösterir canım. İlla ki sadece yumurtlama günü akintı olacak diye bisey yok. Yumurtlamadan bir kaç gün öncesinden başlar genelde o akıntı.. Sen takibini yapmaya devam et bence bu kaç güne koyulasir.Benim de bu ay bir gün önce çok silik olup ertesi günü pik yaptı. Bir de illa 14. Gün de olmak zorunda değil.. 15 olur 16 olur değişebilir yani..Arkadaslar bısey sormak ıstıyorum ben 10. Gunden ıtıbaren test yaptım yavas yavas cızgı belırgınlesmeye basladı ama hep aynı belırgınlıkte 2 3 gundur.
Reglim 28 27 gunde bir olur duzenlı yanı bu durumda 14.gune tahmını yumurtlamanın gelmesı gerek ama test hala silik ustelık seffaf akıntı dedıgınız sey var ama test sılık ne demek bu yanı test sılıl olsada seffaf akıntı yumurtlamanın oldugunumu gosterıyor yoksa bı kac gune olacagınımı
Tamm cok tesekkur ederımBir kaç güne olacağını gösterir canım. İlla ki sadece yumurtlama günü akintı olacak diye bisey yok. Yumurtlamadan bir kaç gün öncesinden başlar genelde o akıntı.. Sen takibini yapmaya devam et bence bu kaç güne koyulasir.Benim de bu ay bir gün önce çok silik olup ertesi günü pik yaptı. Bir de illa 14. Gün de olmak zorunda değil.. 15 olur 16 olur değişebilir yani..
Tam pozitif değil ama çok yaklasmış canım. Elinde varsa gün içinde tekrarla benceYardımcı olurmusunuz ilkkez ovulasyon kullanıyorumEki Görüntüle 2628330