Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şunu sormak istemiştim
Yumurtlamadan sonra yumurta çatlamayıp büyümeye devam ederse ovulasyon testinde nasıl görünür bu durum
Hep pik mi görünür
Yumurta çatladıktan sonra büyümeye devam etmez diye biliyorum çatlamadan sonra olan pikler bazen hamilelik gösteriyormuş yada polikistik over olanlarda yine pik çıkmaya devam ediyor

Kızlar yumurtlama günü mü iliski olmalı bende tam bilmiyorum da ? Yumurtlama testi aldım iki cizgi koyu olunca mi iliski olmalı ?

Kızlar yumurtlama günü mü iliski olmalı bende tam bilmiyorum da ? Yumurtlama testi aldım iki cizgi koyu olunca mi iliski olmalı ?
Evet yumurtlama olunca t çizgisi c den daha koyu yada aynı koyulukta olunca ilişki olmalı çatlayana kadar çatlama günü dahil

Saol canm peki onu görünce kaç gün daha olmalı ust üste mi İliski olsa iyi olur
Yumurtlama gördükten sonra t silinene kadar silindiği gün dahil ilişki olcakmış sperm sorunu varsa bir gün arayla mesela bugün yumurtlama oldu yarında test koyuysa diğer gün siliniyor çoğunlukla beş gün aralıksız ilişki diyorlar. Sperm sıkıntısı varsa bir gün ilişki bir gün dinlenme

Tamam canm öyle deniycem çok saol

Benim şubat 28de kürtaj oldu 9.haftada kalmış ben 12.hafta da öğrenmiştim test yapmışsındır ikinci düşük olduğu için herhalde dimi
Evet canm yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalırsam iğne kullanıcam her şekilde zor durumdayız yanı Allah bi daha yaşatmasın insallah sen sebebini bilmiyorsun dimi

Evet canm yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalırsam iğne kullanıcam her şekilde zor durumdayız yanı Allah bi daha yaşatmasın insallah sen sebebini bilmiyorsun dimi
Yok ilk olduğu için bide yaşım genç olduğu için yaptırmadı

İnşallahh sağ salim alırız kucağımıza hepimiz
Bu arada canm pıhtılaşmada okudum simdi yorumunu aptt benimde normal çıktı normal kan Testinde sounucumu atabilirim ama kan pıhtılaşması testinde 3 tane genimde pıhtılaşma çıktı imkanın varsa yaptır derim cunku benim keske 1.de biri bana deseydi aklim olsaydi da yaptırsaydım

Çok yaptırmak istedim ama virüs yüzünden aradığım iki fakülte de yapmıyo bu süreçte özellerde testlere beş bin kadar para çekti kaldım öyle

konusu geçti mi bilmiyorum ama PEAP uygulaması çok güzel ovülasyon dönemini gösteriyor

Bugün regli günü ben anlamadım bunu 8 nisandan beri böyle bazen siliklesiyor hafif ama arada böyle çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20200423_141910_249.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200423_140738_702.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…