- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Yumurta çatladıktan sonra büyümeye devam etmez diye biliyorum çatlamadan sonra olan pikler bazen hamilelik gösteriyormuş yada polikistik over olanlarda yine pik çıkmaya devam ediyorŞunu sormak istemiştim
Yumurtlamadan sonra yumurta çatlamayıp büyümeye devam ederse ovulasyon testinde nasıl görünür bu durum
Hep pik mi görünür
Evet yumurtlama olunca t çizgisi c den daha koyu yada aynı koyulukta olunca ilişki olmalı çatlayana kadar çatlama günü dahilKızlar yumurtlama günü mü iliski olmalı bende tam bilmiyorum da ? Yumurtlama testi aldım iki cizgi koyu olunca mi iliski olmalı ?
Saol canm peki onu görünce kaç gün daha olmalı ust üste mi İliski olsa iyi olurEvet yumurtlama olunca t çizgisi c den daha koyu yada aynı koyulukta olunca ilişki olmalı çatlayana kadar çatlama günü dahil
Yumurtlama gördükten sonra t silinene kadar silindiği gün dahil ilişki olcakmış sperm sorunu varsa bir gün arayla mesela bugün yumurtlama oldu yarında test koyuysa diğer gün siliniyor çoğunlukla beş gün aralıksız ilişki diyorlar. Sperm sıkıntısı varsa bir gün ilişki bir gün dinlenmeSaol canm peki onu görünce kaç gün daha olmalı ust üste mi İliski olsa iyi olur
Tamam canm öyle deniycem çok saolYumurtlama gördükten sonra t silinene kadar silindiği gün dahil ilişki olcakmış sperm sorunu varsa bir gün arayla mesela bugün yumurtlama oldu yarında test koyuysa diğer gün siliniyor çoğunlukla beş gün aralıksız ilişki diyorlar. Sperm sıkıntısı varsa bir gün ilişki bir gün dinlenme
Seninde bebeğinin kalbi mi durdu sankii öyle okudumTamam canm öyle deniycem çok saol
Evet canm ya 2 kez durdu biri geçen sene Haziran da biride Aralık’taSeninde bebeğinin kalbi mi durdu sankii öyle okudum
Benim şubat 28de kürtaj oldu 9.haftada kalmış ben 12.hafta da öğrenmiştim test yapmışsındır ikinci düşük olduğu için herhalde dimiEvet canm ya 2 kez durdu biri geçen sene Haziran da biride Aralık’taikiside 8 haftalikken senin ?
Evet canm yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalırsam iğne kullanıcam her şekilde zor durumdayız yanı Allah bi daha yaşatmasın insallah sen sebebini bilmiyorsun dimiBenim şubat 28de kürtaj oldu 9.haftada kalmış ben 12.hafta da öğrenmiştim test yapmışsındır ikinci düşük olduğu için herhalde dimi
Yok ilk olduğu için bide yaşım genç olduğu için yaptırmadıEvet canm yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı hamile kalırsam iğne kullanıcam her şekilde zor durumdayız yanı Allah bi daha yaşatmasın insallah sen sebebini bilmiyorsun dimi
İlklerde oluyo diyolar canm insallah ikincide olurYok ilk olduğu için bide yaşım genç olduğu için yaptırmadı
İnşallahh sağ salim alırız kucağımıza hepimizİlklerde oluyo diyolar canm insallah ikincide olur
Bu arada canm pıhtılaşmada okudum simdi yorumunu aptt benimde normal çıktı normal kan Testinde sounucumu atabilirim ama kan pıhtılaşması testinde 3 tane genimde pıhtılaşma çıktı imkanın varsa yaptır derim cunku benim keske 1.de biri bana deseydi aklim olsaydi da yaptırsaydımİnşallahh sağ salim alırız kucağımıza hepimiz
Çok yaptırmak istedim ama virüs yüzünden aradığım iki fakülte de yapmıyo bu süreçte özellerde testlere beş bin kadar para çekti kaldım öyleBu arada canm pıhtılaşmada okudum simdi yorumunu aptt benimde normal çıktı normal kan Testinde sounucumu atabilirim ama kan pıhtılaşması testinde 3 tane genimde pıhtılaşma çıktı imkanın varsa yaptır derim cunku benim keske 1.de biri bana deseydi aklim olsaydi da yaptırsaydım
Bu testlerin yanılma payı yüksek memnun kalan var ama kalmayan daha çok çubuk test tercih edinBugün regli günü ben anlamadım bunu 8 nisandan beri böyle bazen siliklesiyor hafif ama arada böyle çıkıyor
Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var instada ordan sipariş verebilirsinÇubuk testi nerden alicam peki int sitesi var mi