- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
İlaçlar yumurtlamayı etkilemez diye duydum gönlünüzü ferah tutun sonuçta grip falan olunca da bazen antibiyotik kullanıyoruz ama o aynadet oluyoruz ben yumurtlama olmadan adet olunmaz diye biliyorum çünkü yumurta oluyor döllenmedenn atılınca adet görülüyor siz takip yapın bide ekliyeyim eğer yumurtlama dan sonra antibiyotik kullanılırsa sakıncalı sonrs bebekte kalp durmasına yol açabilirmişKızlar merhaba bu ay dayanılmaz dıs agrılarım yuxunden kanal tedavısıne başladım ve sulcıd antıbıyotık ve agrı kesıcı kullandım sorum şu bunlar yumurtlamayı olumsuz etkılermı yada aranızda doktora giden varsa danısabılırmı allh rızası ıcın
Canım bende düşükten sonra tesadüfen tam 18 günü ve 20 günü değerlendirdim daha regl olmadım döngüm değişiyor 30 güne göre 12 Yada 13 nü bekliyorum inşallah hamileyimdir..allahım hayırlısını versinTeşekkürler sizede çok geçmiş olsun....düşükten 30 gün sonra adet oldum adetten 18 gün sonrada yumurtlamam oldu.
İnşallahh hamilesindirCanım bende düşükten sonra tesadüfen tam 18 günü ve 20 günü değerlendirdim daha regl olmadım döngüm değişiyor 30 güne göre 12 Yada 13 nü bekliyorum inşallah hamileyimdir..allahım hayırlısını versin
Canım bugün 10.gün 2 gün önce yaptım erken gebelik negatif çıktı oturdum ağladımİnşallahh hamilesindiryumurtlamadan 12gün geçtiyse bir gebelik testi yap çıkar muhtemelen varsa
Ama çok erken yapmışsın boşa üzmüşsünnkendini erken gebelik testleri bence gereksiz bende bir dünya erken gebelik testi almıştım beş TLlik frely testle aynı günde gösterdi gebeliği hemde beş TL'lik de daha koyuydu çizgimCanım bugün 10.gün 2 gün önce yaptım erken gebelik negatif çıktı oturdum ağladım
Canım eşim karşımızdaki eczaneden markası bile bilinmedik bir erken gebelikle normal testi 38 tl ye almış eczaneyi aradım 30 ve 8 tl dedi fiyatlara ne kadar bu kafa yüksek deyince iade alalım dediler o teste baktım 5 tl fiyatı 30 tl ye satmışlar sinir oldumAma çok erken yapmışsın boşa üzmüşsünnkendini erken gebelik testleri bence gereksiz bende bir dünya erken gebelik testi almıştım beş TLlik frely testle aynı günde gösterdi gebeliği hemde beş TL'lik de daha koyuydu çizgim
Evet para tuzağı benimkide çok süslü püslü bi testti pembe kapaklı falan idrara sokuyordun 30 tl ye almıştım dört beş kez en son beş tlye bitane normal kaset bide o dediğimden aldım aynı gün yaptım pahalı olanda silik diğerinde koyu çıktı bi önceki gün de yapmıştım pahalı olandan çıkmamıştı demek farkı yokmuş dedim boşuna erken testte çıkmadı diye üzüldüm busefer karar verdim normal test yapıcam zaten ovülasyon testi yanında dört tane hediye verdilerCanım eşim karşımızdaki eczaneden markası bile bilinmedik bir erken gebelikle normal testi 38 tl ye almış eczaneyi aradım 30 ve 8 tl dedi fiyatlara ne kadar bu kafa yüksek deyince iade alalım dediler o teste baktım 5 tl fiyatı 30 tl ye satmışlar sinir oldum
Bat nezamandı sizin inşallah güzel haberler alırsınızEvet para tuzağı benimkide çok süslü püslü bi testti pembe kapaklı falan idrara sokuyordun 30 tl ye almıştım dört beş kez en son beş tlye bitane normal kaset bide o dediğimden aldım aynı gün yaptım pahalı olanda silik diğerinde koyu çıktı bi önceki gün de yapmıştım pahalı olandan çıkmamıştı demek farkı yokmuş dedim boşuna erken testte çıkmadı diye üzüldüm busefer karar verdim normal test yapıcam zaten ovülasyon testi yanında dört tane hediye verdiler
1mayıs canım daha adet dört gün önce bitti ovulasyon takibi yapıyorum ama yumurtlama olmadı henüz bide soğan suyu içiyorum inşallah olurBat nezamandı sizin inşallah güzel haberler alırsınız
Hadi bakalım inşallah hamileleik vardır haber ver olur mu?Canım bende düşükten sonra tesadüfen tam 18 günü ve 20 günü değerlendirdim daha regl olmadım döngüm değişiyor 30 güne göre 12 Yada 13 nü bekliyorum inşallah hamileyimdir..allahım hayırlısını versin
Hemen yazarım canımHadi bakalım inşallah hamileleik vardır haber ver olur mu?
Hayır kesinlikle kaybetme ümidini erken gebelik testi bendede göstermedi adetim 4gün gecikmişti ben öğrendiğimde adet günümden dört gün geçene kadar her gün test yaptım üç gün gölge bile yoktu dörüdncü gün hemen çıktı testlerimde erken gebelik testiydi tamamen saçmalık erken gebelik testleri insanı üzüyorŞimdi dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün 10.gün ilişki sonrası ve test negatif bata 2 Yada 3 var ümidimi kaybetmelimiyim?
Tamam canım bekleyecem sabırla zaten başka çarede YokHayır kesinlikle kaybetme ümidini erken gebelik testi bendede göstermedi adetim 4gün gecikmişti ben öğrendiğimde adet günümden dört gün geçene kadar her gün test yaptım üç gün gölge bile yoktu dörüdncü gün hemen çıktı testlerimde erken gebelik testiydi tamamen saçmalık erken gebelik testleri insanı üzüyor
Bekle stres yapma adet günün gelince yaparsın ozaman bile çıkmama ihtimali var benim gibi gerçiTamam canım bekleyecem sabırla zaten başka çarede Yok
Canım naptın varmı bi kıpırtı yada adet belirtisiBugunkü idrar testi de maalesef tek çizgi 13.güne giriyorum hala tık yok
Pik görüp çatlayana kadar değerlendirmek gerekir ben pik gününü ve bi sonraki günü değerlendirdiğimde tutmuştu eşinizde herhangi bi sperm sorunu yoksa ard arda değerlendirebilirsinKızlar ovulasyon testinde pik gördüğümüz günler ve sonrası kaç gün değerlendirmeliyiz? Ve hergün mü yoksa bir boş bir dolu şeklinde mi değerlendirmek gerek?
Anladım canım teşekkür ederim, hamilemisin sen?Pik görüp çatlayana kadar değerlendirmek gerekir ben pik gününü ve bi sonraki günü değerlendirdiğimde tutmuştu eşinizde herhangi bi sperm sorunu yoksa ard arda değerlendirebilirsin