Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaçlar yumurtlamayı etkilemez diye duydum gönlünüzü ferah tutun sonuçta grip falan olunca da bazen antibiyotik kullanıyoruz ama o aynadet oluyoruz ben yumurtlama olmadan adet olunmaz diye biliyorum çünkü yumurta oluyor döllenmedenn atılınca adet görülüyor siz takip yapın bide ekliyeyim eğer yumurtlama dan sonra antibiyotik kullanılırsa sakıncalı sonrs bebekte kalp durmasına yol açabilirmiş

Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun....düşükten 30 gün sonra adet oldum adetten 18 gün sonrada yumurtlamam oldu.
Canım bende düşükten sonra tesadüfen tam 18 günü ve 20 günü değerlendirdim daha regl olmadım döngüm değişiyor 30 güne göre 12 Yada 13 nü bekliyorum inşallah hamileyimdir..allahım hayırlısını versin

İnşallahh hamilesindir yumurtlamadan 12gün geçtiyse bir gebelik testi yap çıkar muhtemelen varsa

Canım bugün 10.gün 2 gün önce yaptım erken gebelik negatif çıktı oturdum ağladım
Ama çok erken yapmışsın boşa üzmüşsünnkendini erken gebelik testleri bence gereksiz bende bir dünya erken gebelik testi almıştım beş TLlik frely testle aynı günde gösterdi gebeliği hemde beş TL'lik de daha koyuydu çizgim

Canım eşim karşımızdaki eczaneden markası bile bilinmedik bir erken gebelikle normal testi 38 tl ye almış eczaneyi aradım 30 ve 8 tl dedi fiyatlara ne kadar bu kafa yüksek deyince iade alalım dediler o teste baktım 5 tl fiyatı 30 tl ye satmışlar sinir oldum

Evet para tuzağı benimkide çok süslü püslü bi testti pembe kapaklı falan idrara sokuyordun 30 tl ye almıştım dört beş kez en son beş tlye bitane normal kaset bide o dediğimden aldım aynı gün yaptım pahalı olanda silik diğerinde koyu çıktı bi önceki gün de yapmıştım pahalı olandan çıkmamıştı demek farkı yokmuş dedim boşuna erken testte çıkmadı diye üzüldüm busefer karar verdim normal test yapıcam zaten ovülasyon testi yanında dört tane hediye verdiler

Bat nezamandı sizin inşallah güzel haberler alırsınız

Hadi bakalım inşallah hamileleik vardır haber ver olur mu?

İnşallah banada buraya yazmak nasip olur.sadece ilişkiden sonraki gün neredeyse ayakta uydum evde boş boş oturmama rağmen akşam 8 de uyudum..dün akşamda sol kasığımda ağrı ve batma hissettim.geçen ay hamile kaldığımda da hiç belirtim yoktu.öyleki adet geçti 9 gün sonra kanda beta 900 çıktı.hiç ümidim yoktu.zaten öğrendikten 1 hafta sonrada düştü malesef..bu ayda hiç belirtim Yok..allah büyük diyorum

Şimdi dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün 10.gün ilişki sonrası ve test negatif bata 2 Yada 3 var ümidimi kaybetmelimiyim?

Şimdi dayanamadım erken gebelik testi yaptım bugün 10.gün ilişki sonrası ve test negatif bata 2 Yada 3 var ümidimi kaybetmelimiyim?
Hayır kesinlikle kaybetme ümidini erken gebelik testi bendede göstermedi adetim 4gün gecikmişti ben öğrendiğimde adet günümden dört gün geçene kadar her gün test yaptım üç gün gölge bile yoktu dörüdncü gün hemen çıktı testlerimde erken gebelik testiydi tamamen saçmalık erken gebelik testleri insanı üzüyor

Tamam canım bekleyecem sabırla zaten başka çarede Yok

Kızlar ovulasyon testinde pik gördüğümüz günler ve sonrası kaç gün değerlendirmeliyiz? Ve hergün mü yoksa bir boş bir dolu şeklinde mi değerlendirmek gerek?

Kızlar ovulasyon testinde pik gördüğümüz günler ve sonrası kaç gün değerlendirmeliyiz? Ve hergün mü yoksa bir boş bir dolu şeklinde mi değerlendirmek gerek?
Pik görüp çatlayana kadar değerlendirmek gerekir ben pik gününü ve bi sonraki günü değerlendirdiğimde tutmuştu eşinizde herhangi bi sperm sorunu yoksa ard arda değerlendirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…