- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Hamileydim kalbi durduğu için kürtaj oldum şubatta bir Nisanda adet gördüm şimdi ovulasyon ile takip ediyorum işteAnladım canım teşekkür ederim, hamilemisin sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileydim kalbi durduğu için kürtaj oldum şubatta bir Nisanda adet gördüm şimdi ovulasyon ile takip ediyorum işteAnladım canım teşekkür ederim, hamilemisin sen?
Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize canımHamileydim kalbi durduğu için kürtaj oldum şubatta bir Nisanda adet gördüm şimdi ovulasyon ile takip ediyorum işte
Benim de ayni şekilde cikti. Hatta ertesi gun de iki cizgide çok koyuydu üçüncü gün rengi açilmaya basladi. Bazi insanların o günlere denk gelebiliyormuş ovulasyon donemi nadirde olsa. Birdaha ki ayda o günlerde test yapicam sende duzenli takip et diger ayda. Ayrica ben gecen ay 10. Gunden sonra test yapmistim hiç koyuluk çıkmamıştıHanımlar adetimin 6. Gunundeyim. Bitti sayilir lekelenme seklinde. Ovulasyon testi yaptim t cizgisi c kadar koyu. Adetten dolayi mi adette yumurtaldigim icin mi kafam cok karisti nolur yardım edin
Onuncu günden sonra yapmak hata adetin temizlediği gün teste başlanırBenim de ayni şekilde cikti. Hatta ertesi gun de iki cizgide çok koyuydu üçüncü gün rengi açilmaya basladi. Bazi insanların o günlere denk gelebiliyormuş ovulasyon donemi nadirde olsa. Birdaha ki ayda o günlerde test yapicam sende duzenli takip et diger ayda. Ayrica ben gecen ay 10. Gunden sonra test yapmistim hiç koyuluk çıkmamıştı
Internette arastirdigimda doktor sitelerinde falan oyle yazıyordu hatta bazilari 12. Gun falan diyordu o yuzden . Aman neyseOnuncu günden sonra yapmak hata adetin temizlediği gün teste başlanır
Bende hep sabit 14.gün sanıyordum ama arkadaşım adetten bir gün sonra yumurtluyor ben adete bir hafta kala ikimiz de düzenli adet görüyoruz sende demekki o takip yapmadığın on gün içinde yumurtlama gördün hamilesinInternette arastirdigimda doktor sitelerinde falan oyle yazıyordu hatta bazilari 12. Gun falan diyordu o yuzden . Aman neyse
Olabilir doktora gidince aktaricam ne zmaanmis yumurtlamamBende hep sabit 14.gün sanıyordum ama arkadaşım adetten bir gün sonra yumurtluyor ben adete bir hafta kala ikimiz de düzenli adet görüyoruz sende demekki o takip yapmadığın on gün içinde yumurtlama gördün hamilesin
Normal canım yumurtlama varMerhaba arkadaşlar
Ovülasyon testlerinde benimki gibi birden değişikliğe uğrar mı yani 1 günde t, C den daha koyu çıktı.. İlk defa bu ay başladım yapmaya normal mi bu
Pik çizgiden sayınBilen varmi yumurtlama testdeki pik cizgidenmi sayiliyor yoksa catlamasindanmi?Benim simdi 15.gundemi yoksa 16.gundenmi saymam gerek
Evet canım ama kaç gün pij gördün arka arkaya yanlış yönlendirme olmasın ama üç günden fazla yumurtlama gören görmedim en çok iki üç sanırım gören varsa yazar elbet. Birde kimisi adetten sonra hep pik görüyor hamile çıkıyo geçem aydan olan yumurtası döllenirmiş öyle okudumMerhaba arkadaşlar
Çatlamayan yumurta ovulasyon testinde nasıl görünür
Hep pik şeklinde mi görünür acaba
Silikleşmeye başladıysa çatlama anlamına gelir canımBugün yaptığım test ikincisi
Silikleşmeye başlamış aslında koyu olandan bir önceki gün de t çizgisi çok koyuydu onu attım yanlışlıkla
2 günün sonunda Silikleşmeye başladı bu ne anlama geliyor
Şunu sormak istemiştimEvet canım ama kaç gün pij gördün arka arkaya yanlış yönlendirme olmasın ama üç günden fazla yumurtlama gören görmedim en çok iki üç sanırım gören varsa yazar elbet. Birde kimisi adetten sonra hep pik görüyor hamile çıkıyo geçem aydan olan yumurtası döllenirmiş öyle okudum