Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar .ben de hamilelik düşünüyorum bir oğlum var onu da ovulsaydın testiyle olmustum .şimdi ikinciyi düşünüyoruz nasip olursa 😊

Hanımlar adetimin 6. Gunundeyim. Bitti sayilir lekelenme seklinde. Ovulasyon testi yaptim t cizgisi c kadar koyu. Adetten dolayi mi adette yumurtaldigim icin mi kafam cok karisti nolur yardım edin

Hanımlar adetimin 6. Gunundeyim. Bitti sayilir lekelenme seklinde. Ovulasyon testi yaptim t cizgisi c kadar koyu. Adetten dolayi mi adette yumurtaldigim icin mi kafam cok karisti nolur yardım edin
Benim de ayni şekilde cikti. Hatta ertesi gun de iki cizgide çok koyuydu üçüncü gün rengi açilmaya basladi. Bazi insanların o günlere denk gelebiliyormuş ovulasyon donemi nadirde olsa. Birdaha ki ayda o günlerde test yapicam sende duzenli takip et diger ayda. Ayrica ben gecen ay 10. Gunden sonra test yapmistim hiç koyuluk çıkmamıştı

Kızlar benim pik 4-5 gün sürüyor bu normal mi ??

Benim de ayni şekilde cikti. Hatta ertesi gun de iki cizgide çok koyuydu üçüncü gün rengi açilmaya basladi. Bazi insanların o günlere denk gelebiliyormuş ovulasyon donemi nadirde olsa. Birdaha ki ayda o günlerde test yapicam sende duzenli takip et diger ayda. Ayrica ben gecen ay 10. Gunden sonra test yapmistim hiç koyuluk çıkmamıştı
Onuncu günden sonra yapmak hata adetin temizlediği gün teste başlanır

Internette arastirdigimda doktor sitelerinde falan oyle yazıyordu hatta bazilari 12. Gun falan diyordu o yuzden . Aman neyse 😄
Bende hep sabit 14.gün sanıyordum ama arkadaşım adetten bir gün sonra yumurtluyor ben adete bir hafta kala ikimiz de düzenli adet görüyoruz sende demekki o takip yapmadığın on gün içinde yumurtlama gördün hamilesin 🤣😅🥰🤭

Bende hep sabit 14.gün sanıyordum ama arkadaşım adetten bir gün sonra yumurtluyor ben adete bir hafta kala ikimiz de düzenli adet görüyoruz sende demekki o takip yapmadığın on gün içinde yumurtlama gördün hamilesin 🤣😅🥰🤭
Olabilir doktora gidince aktaricam ne zmaanmis yumurtlamam😄😄

Merhaba arkadaşlar
Ovülasyon testlerinde benimki gibi birden değişikliğe uğrar mı yani 1 günde t, C den daha koyu çıktı.. İlk defa bu ay başladım yapmaya normal mi bu

Eklentiler

• IMG_20200417_161250.jpg
    IMG_20200417_161250.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 97
Bilen varmi yumurtlama testdeki pik cizgidenmi sayiliyor yoksa catlamasindanmi?Benim simdi 15.gundemi yoksa 16.gundenmi saymam gerek

Eklentiler

• 20200413_131459(0).jpg
    20200413_131459(0).jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 93
merhabalar, bu ay yine ovu testi siparis ettim geliyor yolda. reglim bitince kullanmaya baslayacagim pko var. sorum su; ilk idrarla yapmiyoruz bu testi. ben sabahlari kahvalti yaptiktan sonra cok su icmemeye calisarak iki uc saat sonra test yapiyordum. ramazanda nasil yapacagiz? sahurdan sonra cok su ictigim icin sabah bir lavaboya gidiyorum. bunu ilk idrar sayip daha sonra mi test yapayim?

Merhaba arkadaşlar
Çatlamayan yumurta ovulasyon testinde nasıl görünür
Hep pik şeklinde mi görünür acaba

Merhaba arkadaşlar
Çatlamayan yumurta ovulasyon testinde nasıl görünür
Hep pik şeklinde mi görünür acaba
Evet canım ama kaç gün pij gördün arka arkaya yanlış yönlendirme olmasın ama üç günden fazla yumurtlama gören görmedim en çok iki üç sanırım gören varsa yazar elbet. Birde kimisi adetten sonra hep pik görüyor hamile çıkıyo geçem aydan olan yumurtası döllenirmiş öyle okudum

Bugün yaptığım test ikincisi
Silikleşmeye başlamış aslında koyu olandan bir önceki gün de t çizgisi çok koyuydu onu attım yanlışlıkla
2 günün sonunda Silikleşmeye başladı bu ne anlama geliyor

Eklentiler

• IMG_20200419_141033.jpg
    IMG_20200419_141033.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 71
Evet canım ama kaç gün pij gördün arka arkaya yanlış yönlendirme olmasın ama üç günden fazla yumurtlama gören görmedim en çok iki üç sanırım gören varsa yazar elbet. Birde kimisi adetten sonra hep pik görüyor hamile çıkıyo geçem aydan olan yumurtası döllenirmiş öyle okudum
Şunu sormak istemiştim
Yumurtlamadan sonra yumurta çatlamayıp büyümeye devam ederse ovulasyon testinde nasıl görünür bu durum
Hep pik mi görünür

X