Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu tetistleri ilk kez bunay kullanmaya başladım canım valla bende daha hep silik oldu mu olmadı mı ne oldu hiç anlamadım bu testleri
Sılıkse devam et pes etme yumurtkama olunca kendını bellı edıyp t cızgısı kıpkırmızı oljyo bende 6 martta bu testlerı ılk denememde kimyasal gebelık gecırdım

Bıda yaptım boyle cıktı
Canım ebru ablanın testleri sanırım bu bende aylardır kullanıyorum artık ustası olduk. Yumurtlama bu biraz bekledikten sonra dhada koyu görünür zaten bugün dahil 4 gün değerlendir bence sakın kacırma. Bide testlere devam et mesela bende 2-3 gün yumurtlama cıkıyor sonra catlıyor doktorum bana catladıktan 38 sast sonra ilişki olsun demişti bunuda değerlendirin bence inşallah olur

Saol bitanem bende gecen ay kullandım dahada koyuydu ama lh her ay farklı artıyo gecen ay ılk deneme de kımyasal gebelık gecırdım ınsallab bu ay tutar degerlendırebılcegım kadar degerlendırcem ınsallah bebıslerımizw kavusurz artık :)

İnşallah kuzucum amiiin. :)

Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi

Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi
Evet Canim elinde test coksa adet bitimiyle başla bir tane olacak şekilde.. Yumurtlama ya yakın iki tane bile yapabilirsin Bi öğlen Bi akşam olacak şekilde..

Evet Canim elinde test coksa adet bitimiyle başla bir tane olacak şekilde.. Yumurtlama ya yakın iki tane bile yapabilirsin Bi öğlen Bi akşam olacak şekilde..
Adet bıtımıyle basla ınstagramda bır gebenın gınlugu sayfası var onunkınk kullan cok guzel ve fazla 30 tanesı 60 tlve hergun bitane yap t cızgısı c kadar koyu yada daha koyuysa cden yumurtlama demwk oluyo dort gun ustustusfe yada bes yada esınde sperm dusuklugu varsa gun asırı degerlendır o gunlerı

Arkadaslar testlerime bakar misiniz.gecen ay yumurtlama olmadi,37.gunde adet oldum ve 4 gun sürdü.testlerimde böyle

Canim başka arkadaş sormuş ama yine de teşekkür ederim bu ay olmazsa ben de ordan alırım olmadı. Yeni farketmistim ben de o instagram hesabını.. Ben de az önce lh testi yaptım bugün adetin 24. Günü ve tahminen 4 güne adet olacağım ama test bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20200331_192253.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 58
Sizi heyecanlandırmak istemem ama t c'den koyu olduğu zaman gebelik var diye biliyorum..

Ilk defamıboyle cıktı yoksa daha once zaten yumurtlamayı gormusmuydun bu onemlı sorı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…