Benim boyle gecen aylar daha koyu cıkıyodu patlıcak gıbı ondan karasız kaldım canımYumurtlama gibi duruyor ikisi de aynı geldi bana
Bende bu tetistleri ilk kez bunay kullanmaya başladım canım valla bende daha hep silik oldu mu olmadı mı ne oldu hiç anlamadım bu testleriBenim boyle gecen aylar daha koyu cıkıyodu patlıcak gıbı ondan karasız kaldım canım
Sılıkse devam et pes etme yumurtkama olunca kendını bellı edıyp t cızgısı kıpkırmızı oljyo bende 6 martta bu testlerı ılk denememde kimyasal gebelık gecırdımBende bu tetistleri ilk kez bunay kullanmaya başladım canım valla bende daha hep silik oldu mu olmadı mı ne oldu hiç anlamadım bu testleri
Bıda yaptım boyle cıktıBende bu tetistleri ilk kez bunay kullanmaya başladım canım valla bende daha hep silik oldu mu olmadı mı ne oldu hiç anlamadım bu testleri
Pik gibi geldi canım banaBıda yaptım boyle cıktı
Degerlendırcem canım banada oyle geldi :),,, sende testlerı anlayamazsan bana at mesaj olarak ben sana soylerım yeterkı vazgecmePik gibi geldi canım bana
Tamam canım çok sağol yarın atarım inşallahDegerlendırcem canım banada oyle geldi :),,, sende testlerı anlayamazsan bana at mesaj olarak ben sana soylerım yeterkı vazgecme
Hergun yap nıye sılık demek bir kere yumurtlama oluyo sılık cıkcak tabıkıTamam canım çok sağol yarın atarım inşallah
Canım ebru ablanın testleri sanırım buBıda yaptım boyle cıktı
Saol bitanem bende gecen ay kullandım dahada koyuydu ama lh her ay farklı artıyo gecen ay ılk deneme de kımyasal gebelık gecırdım ınsallab bu ay tutar degerlendırebılcegım kadar degerlendırcem ınsallah bebıslerımizw kavusurz artık :)Canım ebru ablanın testleri sanırım bubende aylardır kullanıyorum artık ustası olduk. Yumurtlama bu biraz bekledikten sonra dhada koyu görünür zaten bugün dahil 4 gün değerlendir bence sakın kacırma. Bide testlere devam et mesela bende 2-3 gün yumurtlama cıkıyor sonra catlıyor doktorum bana catladıktan 38 sast sonra ilişki olsun demişti bunuda değerlendirin bence inşallah olur
İnşallah kuzucum amiiin. :)Saol bitanem bende gecen ay kullandım dahada koyuydu ama lh her ay farklı artıyo gecen ay ılk deneme de kımyasal gebelık gecırdım ınsallab bu ay tutar degerlendırebılcegım kadar degerlendırcem ınsallah bebıslerımizw kavusurz artık :)
Evet Canim elinde test coksa adet bitimiyle başla bir tane olacak şekilde.. Yumurtlama ya yakın iki tane bile yapabilirsin Bi öğlen Bi akşam olacak şekilde..Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi
Evet Canim elinde test coksa adet bitimiyle başla bir tane olacak şekilde.. Yumurtlama ya yakın iki tane bile yapabilirsin Bi öğlen Bi akşam olacak şekilde..
Adet bıtımıyle basla ınstagramda bır gebenın gınlugu sayfası var onunkınk kullan cok guzel ve fazla 30 tanesı 60 tlve hergun bitane yap t cızgısı c kadar koyu yada daha koyuysa cden yumurtlama demwk oluyo dort gun ustustusfe yada bes yada esınde sperm dusuklugu varsa gun asırı degerlendır o gunlerıEvet Canim elinde test coksa adet bitimiyle başla bir tane olacak şekilde.. Yumurtlama ya yakın iki tane bile yapabilirsin Bi öğlen Bi akşam olacak şekilde..
Canim başka arkadaş sormuş ama yine de teşekkür ederim bu ay olmazsa ben de ordan alırım olmadı. Yeni farketmistim ben de o instagram hesabını.. Ben de az önce lh testi yaptım bugün adetin 24. Günü ve tahminen 4 güne adet olacağım ama test bu şekilde çıktıAdet bıtımıyle basla ınstagramda bır gebenın gınlugu sayfası var onunkınk kullan cok guzel ve fazla 30 tanesı 60 tlve hergun bitane yap t cızgısı c kadar koyu yada daha koyuysa cden yumurtlama demwk oluyo dort gun ustustusfe yada bes yada esınde sperm dusuklugu varsa gun asırı degerlendır o gunlerı
Sizi heyecanlandırmak istemem ama t c'den koyu olduğu zaman gebelik var diye biliyorum..Canim başka arkadaş sormuş ama yine de teşekkür ederim bu ay olmazsa ben de ordan alırım olmadı. Yeni farketmistim ben de o instagram hesabını.. Ben de az önce lh testi yaptım bugün adetin 24. Günü ve tahminen 4 güne adet olacağım ama test bu şekilde çıktı
Ilk defamıboyle cıktı yoksa daha once zaten yumurtlamayı gormusmuydun bu onemlı sorıCanim başka arkadaş sormuş ama yine de teşekkür ederim bu ay olmazsa ben de ordan alırım olmadı. Yeni farketmistim ben de o instagram hesabını.. Ben de az önce lh testi yaptım bugün adetin 24. Günü ve tahminen 4 güne adet olacağım ama test bu şekilde çıktı
Hangı taraf testArkadaslar testlerime bakar misiniz.gecen ay yumurtlama olmadi,37.gunde adet oldum ve 4 gun sürdü.testlerimde böyle
Eki Görüntüle 2611941
Derken??Hangı taraf test