- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 40
Ya inşallah canım dediğin gibidir. Değilse de en azından yumurtlama yi yakalamış oluyorum o da güzel biseySizi heyecanlandırmak istemem ama t c'den koyu olduğu zaman gebelik var diye biliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah canım dediğin gibidir. Değilse de en azından yumurtlama yi yakalamış oluyorum o da güzel biseySizi heyecanlandırmak istemem ama t c'den koyu olduğu zaman gebelik var diye biliyorum..
Bu ay görmemiştim canım. Çok düzenli yapmamıştım ama.. O yüzden yumurtlama da olabilir bu.. Gerçi hiç böyle adete yakın çıkmamıştı hayatımda..Ilk defamıboyle cıktı yoksa daha once zaten yumurtlamayı gormusmuydun bu onemlı sorı
Bugün tekrar testi yaptım sabahla öğleden sonra çok farkediyormuş ve yumurtlamayı yakaladım çokşükür deminSelam arkadaşlar rica etsem bakabilirmisiniz... ben 19 martta düşük sonrası ilk kez adet oldum ve bu ay yumurta takibi yapmaya karar verdim. Yalnız bu testleri ilk kez kullanıyorum ve anlayamadım. Sizce benim yumurtlama günüm hangi gün yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Canım 8 Nisan pik bugün değerlendir bende kürtaj yaşadım kürtajdan sonra nisan birde adet gördüm şimdi ovulasyon takibi yapıyorum değerlendir bugünBugün tekrar testi yaptım sabahla öğleden sonra çok farkediyormuş ve yumurtlamayı yakaladım çokşükür demin
Bugün çıkabilir dört gün geçmiş idrar testine geçmiştir deneyin12gün önce regl olmam lazımdı geç döllenmeden süpheleniyorum, 4gün önce kanda negatif cıkmıstı. Bir sonraki testi ne zaman yapmalıyım
Sen neden kürtaj yaşadın kalbimi durduBugün tekrar testi yaptım sabahla öğleden sonra çok farkediyormuş ve yumurtlamayı yakaladım çokşükür demin
Tamam canım değerlendirecem çok sağol... Yok ben kürtaj olmadım 7+4 iken düşük yaptım.sebebini çok araştırdık fakat bulamadık. Bakalım ya hayırlısı bir adet gördüm üzerine bu ayda değerlendirelim dedik. Sen neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun bu aradaSen neden kürtaj yaşadın kalbimi durdu
12+4te kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda banada doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende tekrar ovülasyon takibine başladım ama sebepsiz düşükler için trombofili paneli testi öneriyorlar birde pıhtılaşma testi kısmetse şimdi onları da yaptırcam benim de patolojim temiz çıktı düşük olmasında sebep bulunmadı korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktanTamam canım değerlendirecem çok sağol... Yok ben kürtaj olmadım 7+4 iken düşük yaptım.sebebini çok araştırdık fakat bulamadık. Bakalım ya hayırlısı bir adet gördüm üzerine bu ayda değerlendirelim dedik. Sen neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun bu arada
Ben genetik testlerden tutun diğer tüm testleri gebelikten hemen önce baktırmıştım zaten ama işte olmayınca olmuyor.ya tabi senin daha büyükmüş. Allah sabır versin açıkçası bende korkmuyor değilim ama olumsuz düşünmekte istemiyorum. Sonuçta nasipte ne varsa onu görecez. Ama çok zor bir süreç cidden12+4te kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda banada doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende tekrar ovülasyon takibine başladım ama sebepsiz düşükler için trombofili paneli testi öneriyorlar birde pıhtılaşma testi kısmetse şimdi onları da yaptırcam benim de patolojim temiz çıktı düşük olmasında sebep bulunmadı korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan
Bişey çıkmışmıydı testler deBen genetik testlerden tutun diğer tüm testleri gebelikten hemen önce baktırmıştım zaten ama işte olmayınca olmuyor.ya tabi senin daha büyükmüş. Allah sabır versin açıkçası bende korkmuyor değilim ama olumsuz düşünmekte istemiyorum. Sonuçta nasipte ne varsa onu görecez. Ama çok zor bir süreç cidden
Bugunkü idrar testi de maalesef tek çizgi 13.güne giriyorum hala tık yokBugün çıkabilir dört gün geçmiş idrar testine geçmiştir deneyin
Yok canım çıkmadı ve üç doktorla görüştüm hepsi doğal seleksiyon dedi. Ben 10 gün boyunca bebeğimi düşüremedim kürtajada yanaşmadılar İlk diye doğal yapısını bozmayalım dediler zaten 7 haftalıktı neyse kanama sancı günlerce devam etti ölümlerden döndüm resmen yalvarıyordum artık kürtaj yapsınlar diye çokşükür sonra düşürebildim.Allahım banada kimseyede birdaha böyle acılar yaşatmasın.Bişey çıkmışmıydı testler de
17.güne kadar bekle o zaman bazı ovulasyon testi satan yerler 17.gün yap diyorlarBugunkü idrar testi de maalesef tek çizgi 13.güne giriyorum hala tık yok
Canım geçmiş olsun.bende 14 Mart’ta düşük yaptım.hangi gün yumurtlama oldu kaç gün sonra birde adet ne zaman oldunuzSelam arkadaşlar rica etsem bakabilirmisiniz... ben 19 martta düşük sonrası ilk kez adet oldum ve bu ay yumurta takibi yapmaya karar verdim. Yalnız bu testleri ilk kez kullanıyorum ve anlayamadım. Sizce benim yumurtlama günüm hangi gün yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun....düşükten 30 gün sonra adet oldum adetten 18 gün sonrada yumurtlamam oldu.Canım geçmiş olsun.bende 14 Mart’ta düşük yaptım.hangi gün yumurtlama oldu kaç gün sonra birde adet ne zaman oldunuz