Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim ovulasyon testimi yorumlar misiniz? 1 nisanda yaptigim test ilk 10 dakika icinde kopkoyuydu. Zamanla silikleşti onu da goze alin lutfen.

Eklentiler

• 20200405_180737.jpg
    20200405_180737.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 102
Selam arkadaşlar rica etsem bakabilirmisiniz... ben 19 martta düşük sonrası ilk kez adet oldum ve bu ay yumurta takibi yapmaya karar verdim. Yalnız bu testleri ilk kez kullanıyorum ve anlayamadım. Sizce benim yumurtlama günüm hangi gün yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Eklentiler

• CDC9D1E5-226D-4156-B91C-EA8229016D8F.jpeg
    CDC9D1E5-226D-4156-B91C-EA8229016D8F.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 103
Selam arkadaşlar rica etsem bakabilirmisiniz... ben 19 martta düşük sonrası ilk kez adet oldum ve bu ay yumurta takibi yapmaya karar verdim. Yalnız bu testleri ilk kez kullanıyorum ve anlayamadım. Sizce benim yumurtlama günüm hangi gün yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Bugün tekrar testi yaptım sabahla öğleden sonra çok farkediyormuş ve yumurtlamayı yakaladım çokşükür demin

Eklentiler

• A5F2EA57-35D5-4E1E-A9C8-8FDCCAA82993.jpeg
    A5F2EA57-35D5-4E1E-A9C8-8FDCCAA82993.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 77
12gün önce regl olmam lazımdı geç döllenmeden süpheleniyorum, 4gün önce kanda negatif cıkmıstı. Bir sonraki testi ne zaman yapmalıyım

Bugün tekrar testi yaptım sabahla öğleden sonra çok farkediyormuş ve yumurtlamayı yakaladım çokşükür demin
Canım 8 Nisan pik bugün değerlendir bende kürtaj yaşadım kürtajdan sonra nisan birde adet gördüm şimdi ovulasyon takibi yapıyorum değerlendir bugün

Sen neden kürtaj yaşadın kalbimi durdu
Tamam canım değerlendirecem çok sağol... Yok ben kürtaj olmadım 7+4 iken düşük yaptım.sebebini çok araştırdık fakat bulamadık. Bakalım ya hayırlısı bir adet gördüm üzerine bu ayda değerlendirelim dedik. Sen neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun bu arada

Tamam canım değerlendirecem çok sağol... Yok ben kürtaj olmadım 7+4 iken düşük yaptım.sebebini çok araştırdık fakat bulamadık. Bakalım ya hayırlısı bir adet gördüm üzerine bu ayda değerlendirelim dedik. Sen neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun bu arada
12+4te kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda banada doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende tekrar ovülasyon takibine başladım ama sebepsiz düşükler için trombofili paneli testi öneriyorlar birde pıhtılaşma testi kısmetse şimdi onları da yaptırcam benim de patolojim temiz çıktı düşük olmasında sebep bulunmadı korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan

12+4te kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda banada doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bende tekrar ovülasyon takibine başladım ama sebepsiz düşükler için trombofili paneli testi öneriyorlar birde pıhtılaşma testi kısmetse şimdi onları da yaptırcam benim de patolojim temiz çıktı düşük olmasında sebep bulunmadı korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan
Ben genetik testlerden tutun diğer tüm testleri gebelikten hemen önce baktırmıştım zaten ama işte olmayınca olmuyor.ya tabi senin daha büyükmüş. Allah sabır versin açıkçası bende korkmuyor değilim ama olumsuz düşünmekte istemiyorum. Sonuçta nasipte ne varsa onu görecez. Ama çok zor bir süreç cidden

Ben genetik testlerden tutun diğer tüm testleri gebelikten hemen önce baktırmıştım zaten ama işte olmayınca olmuyor.ya tabi senin daha büyükmüş. Allah sabır versin açıkçası bende korkmuyor değilim ama olumsuz düşünmekte istemiyorum. Sonuçta nasipte ne varsa onu görecez. Ama çok zor bir süreç cidden
Bişey çıkmışmıydı testler de

Bişey çıkmışmıydı testler de
Yok canım çıkmadı ve üç doktorla görüştüm hepsi doğal seleksiyon dedi. Ben 10 gün boyunca bebeğimi düşüremedim kürtajada yanaşmadılar İlk diye doğal yapısını bozmayalım dediler zaten 7 haftalıktı neyse kanama sancı günlerce devam etti ölümlerden döndüm resmen yalvarıyordum artık kürtaj yapsınlar diye çokşükür sonra düşürebildim.Allahım banada kimseyede birdaha böyle acılar yaşatmasın.

Kızlar modaratör değiştimi bizim mesajlara cevap veren arkadaşın hem mesajları silinmiş hemde ismini göremiyorum

Canım geçmiş olsun.bende 14 Mart’ta düşük yaptım.hangi gün yumurtlama oldu kaç gün sonra birde adet ne zaman oldunuz

Kızlar merhaba bu ay dayanılmaz dıs agrılarım yuxunden kanal tedavısıne başladım ve sulcıd antıbıyotık ve agrı kesıcı kullandım sorum şu bunlar yumurtlamayı olumsuz etkılermı yada aranızda doktora giden varsa danısabılırmı allh rızası ıcın

X