- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
Ben 8 martta olacaktım 6 martta 1 damla pembe leke 7 martta 1 damla kahverengi leke geldi ve bitti adetten sayıyorum artık sokmedı demekki diyerek bir sonraki adetim nısan 2 3 gıbı olur16 gün olmuş regl günün ne zaman
belki geç döllenme olmuştur istersen bi kan tahlili yaptırBen 8 martta olacaktım 6 martta 1 damla pembe leke 7 martta 1 damla kahverengi leke geldi ve bitti adetten sayıyorum artık sokmedı demekki diyerek bir sonraki adetim nısan 2 3 gıbı olur
Hıc belirtım yok amabelki geç döllenme olmuştur istersen bi kan tahlili yaptır
canım düzensiz oluyorsan adetin bittikten sonra basla netten toplu al uygun oluyor ben 50 adetini 60 liraya aldım eczanelerde baya pahalı oluyor başlayınca atarsin yorumlarım yardımcıda olurum bildiğim kadarıylamerhaba arkadaşlar,
bende bu ay ilk defa yumurtlama testi denıyıcem. bugun regli günüm. benımde yumurtlamam geç oluyormuş o yüzden denk gelmiyor bir kaç aydır denıyorum. inşallah bu ay olur benımde. bende test konusunda desteklerınızı rica edicem.
Sipariş verdim 30 ludan bende gelince başlıyıcam atarım mutlaka ve desteklerinizi beklerim çok tşklercanım düzensiz oluyorsan adetin bittikten sonra basla netten toplu al uygun oluyor ben 50 adetini 60 liraya aldım eczanelerde baya pahalı oluyor başlayınca atarsin yorumlarım yardımcıda olurum bildiğim kadarıyla
Kızlar ovalasyon testi yaptım 1 ve 2 gün testi bunlar şimdi çatlama olmuşmu olmasmı anlamadım bi yardım edin liutfen bilen arkadaşlar
Ben tam 13 gun sonra adet oldum ablam 1 hafta sonra adet olduMerhaba arkadaşlar bir sorum var yumurtlamadan sonra mutlaka 14 gün sonra mi regl olunuyor daha erken regl olan yokmu
evet canım değerlendırmen gerekıyor dun yazmışsın dun bugun ve sonrakı 2 günü değerlendir canım bende daha yenı yenı bu işlerı yapan biriyimKizlar dunde ayniydi bgunde ayni yumurtlama dimi bgun t cok koyu c normalde cok koyu olurdu bilemedim
Valla degerlendirmelere doyamadik bu ay bakakevet canım değerlendırmen gerekıyor dun yazmışsın dun bugun ve sonrakı 2 günü değerlendir canım bende daha yenı yenı bu işlerı yapan biriyim
aslında çok aşırı bır tecrubem yok bende bu ay başladım daha erken ama 2 gundur sılık sılık başladı bende yumurtlamam geç oluyor ve denk getıremeynlerdenımValla degerlendirmelere doyamadik bu ay bakak
birde bir konu daha eğer eşinızın sperm sayısı azise yada hızı falan gün aşırı beraber olmakta fayda var. ama bır sorun yok ise her gun beraber olmada sorun olmaz ama günlük bir ilişki şeklinde olacak. bunuda paylaşmak istedım benım öğrendiklerim böyle kızlar.aslında çok aşırı bır tecrubem yok bende bu ay başladım daha erken ama 2 gundur sılık sılık başladı bende yumurtlamam geç oluyor ve denk getıremeynlerdenımbu ay inşallah . bir ablama sormuştum bu konuda uzman çizgi koyu olunca ogunde dahil 4 gün devam ama çift çizgiden sonrakı gunde testı yapıyorsun eğer çift çizgi ise üzerine birgün daha ekleyip 5 gun devam dıyorsun silik çıkarsa yumurtan çatlamış demektir demişti bende bu ay öyle uygulıyıcam inşallah. hepimizin gönlüne göre olsun rabbım hayırlı şekılde nasip etsin inşallah.
Evet bende bu yontemi uyguluyorum bir gebenin günlüğü oyle demisti halada onun dediklerini yapanlar hamile kaliyor denemekte fayda var nasip insalllaaahaslında çok aşırı bır tecrubem yok bende bu ay başladım daha erken ama 2 gundur sılık sılık başladı bende yumurtlamam geç oluyor ve denk getıremeynlerdenımbu ay inşallah . bir ablama sormuştum bu konuda uzman çizgi koyu olunca ogunde dahil 4 gün devam ama çift çizgiden sonrakı gunde testı yapıyorsun eğer çift çizgi ise üzerine birgün daha ekleyip 5 gun devam dıyorsun silik çıkarsa yumurtan çatlamış demektir demişti bende bu ay öyle uygulıyıcam inşallah. hepimizin gönlüne göre olsun rabbım hayırlı şekılde nasip etsin inşallah.