Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende bu yontemi uyguluyorum bir gebenin günlüğü oyle demisti halada onun dediklerini yapanlar hamile kaliyor denemekte fayda var nasip insalllaaah 🤲🏻
Bende bu ay onun dediğini deniyecem inşallah isteyen herekese rabbim nasip eder ve güzel haberlerimizi paylaşırız🙏🏻🙏🏻

Canlar yorum istiyorum .. bugün silikleşme var demi ☺️☺️

Eklentiler

• DD905FC4-AA57-4530-B058-21663DC672BC.jpeg
    DD905FC4-AA57-4530-B058-21663DC672BC.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 70
Insalllaaah canim aminnn bata nekdr var

Daha çok var canm reglime demek istedin demi terimlere de çok yabancıyım ya 😂😂yeni bitti yani yumurtlama mı da srouyosam bilmiyorum ama teste başladım dün.benım geç çatlıyormuş geçen ay doktora gittim öyle öğrendim 19- 20. Günde o yüzden ovulasyona başladm

Daha çok var canm reglime demek istedin demi terimlere de çok yabancıyım ya 😂😂yeni bitti yani yumurtlama mı da srouyosam bilmiyorum ama teste başladım dün.benım geç çatlıyormuş geçen ay doktora gittim öyle öğrendim 19- 20. Günde o yüzden ovulasyona başladm
Evett canimm reglden bahsettim bat diolar da😂 hayirlisini versin mevlam nezamandir deniyosunuz

13 ünde de pik olmustu cnm kac gündür pik durumdaydı ama şükür bugün silikleşmeye başladı birazdan yine yapcam bakalım
13unden beri yumurtladiysan hergun yapmaya calisin yumurtama 1 gunse 4 gun pes pese yumurtlama gunuyle 4 gun
Eger yumurtlama 2 gunse pes pese 5 gün oneriyolar doktorlarda saet koymuolar da hergun yapmak sansi arttırır esinede keciboynuzu ve pekmezini falan yedir 🤲🏻

Evett canimm reglden bahsettim bat diolar da😂 hayirlisini versin mevlam nezamandir deniyosunuz
6-7 ay oldu tüm testlerimiz normal çıktı canım spermde normal dedi ama yumurtlamam geç oluyormuş onuda şubatta öğrendim ultrason takıbi ile o ayıda kaçırmş oldum.yanı her doktor gerçekten aynı şeyi söylemiyor malesef.bu ay ovulasyonla takıp et dedi en son gittiğim bakalım hayırlısı

6-7 ay oldu tüm testlerimiz normal çıktı canım spermde normal dedi ama yumurtlamam geç oluyormuş onuda şubatta öğrendim ultrason takıbi ile o ayıda kaçırmş oldum.yanı her doktor gerçekten aynı şeyi söylemiyor malesef.bu ay ovulasyonla takıp et dedi en son gittiğim bakalım hayırlısı
Hayirlisi canim insalllaah sagliklisini versin rabbim cümlemize

• Beğen
Reactions: smu
Kızlar bakın yavaştan döneme giriyorum sanırım

Eklentiler

• A554FBC3-545E-4234-9282-224ABA50E403.jpeg
    A554FBC3-545E-4234-9282-224ABA50E403.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar arkadaşlar.3 tane sorum var bu ovulasyon testi ve ateşle ilgili bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. 1. Sorum ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgi pozitif midir illa t c den koyu mu olmalı? 2.si ovulasyon pik olduğunda ateş ölçen oldu mu , hani çift çizgi olduğu gün düşük ateş mi oluyor ? 3.sü Çift çizgi sonrası kaç gün değerlendirilmeli ?

Merhabalar arkadaşlar.3 tane sorum var bu ovulasyon testi ve ateşle ilgili bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim. 1. Sorum ovulasyon testinde aynı koyulukta çift çizgi pozitif midir illa t c den koyu mu olmalı? 2.si ovulasyon pik olduğunda ateş ölçen oldu mu , hani çift çizgi olduğu gün düşük ateş mi oluyor ? 3.sü Çift çizgi sonrası kaç gün değerlendirilmeli ?
Aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım canım t'nin. Ovu testi kullanmıyorum ama yumurtlama olduğu halde ateşi normal seyreden çok insan okudum burada, yani herkeste bir olmuyor 💁 Pik gördükten sonra 24 - 48 saati mutlaka değerlendirmen gerek. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙏

Aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım canım t'nin. Ovu testi kullanmıyorum ama yumurtlama olduğu halde ateşi normal seyreden çok insan okudum burada, yani herkeste bir olmuyor 💁 Pik gördükten sonra 24 - 48 saati mutlaka değerlendirmen gerek. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙏
2 gün pik gördüm bunlardan t nin c den koyu olduğu günü değerlendirdim. 2.gün boş geçti. Bugün t açık renk oldu bugünü de değerlendirdik. Sizce dünü değerlendirmeyerek hata mı ettim ?:KK43:

Bu arada çok teşekkür ederim cevabınız için ❤

Arkadaşlar bakarmısınız bende daha yok dimi şuan hep silik çıkıyor

Eklentiler

• D4438B62-CEDB-488F-B889-9C8E9D15ED5D.jpeg
    D4438B62-CEDB-488F-B889-9C8E9D15ED5D.jpeg
    168,9 KB · Görüntüleme: 63
X