Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kırmızı zemindeki bugün yaptığım diğeride az önce.dün gece değerlendirdik bu gece değilde yarın değerlendirsek olur mu acaba.
Çatlayınca peş peşe değerlendirin diyorlar canım çatladığı gün ve sonraki 3 gün

Ben bundan bişey anlamadım kızlar 🤔 bugün 15.günü.kasıklarımda şiddetli ağrı var.niye çift çıktı yine ki.allahım çıkmasa dert çıksa dert 😔
Yumurtlaman devam ediyor daha çatlamamış demek canım boş durma değerlendir çok güzel günler bunlar

Cidden değişik canım ya 🤔 peki ovulasyon testlerine o zaman reglin kaçıncı günü basliyim sence?
Canım genelde adet biter bitmez yapın diyorlar erken yumurtlama olursa kaçmasın diye yani adetten 1 gün sonra hatta 1 gün önce bile yumurtlama olabilir. Şansa bırakmayın hemen başlayın bence.

Canım genelde adet biter bitmez yapın diyorlar erken yumurtlama olursa kaçmasın diye yani adetten 1 gün sonra hatta 1 gün önce bile yumurtlama olabilir. Şansa bırakmayın hemen başlayın bence.
Çok tesekkur ederim canım benim ya sende durumlar nasıl

Canım bir sey daha sorucam mesela bugün yaptım daha bugün bitti reglim, silik çizgi çıkıyor yine yumurta oluştu demek değil dimi bu ?

Canım bir sey daha sorucam mesela bugün yaptım daha bugün bitti reglim, silik çizgi çıkıyor yine yumurta oluştu demek değil dimi bu ?
Hayır değil hangi testle yaptığını bilmiyorum ben sadece çubuk testlerle yaptım onunla da T çizgisi C kadar koyu ya da C den daha koyu olunca yumurtlama demek oluyor. Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var oraya bakın böyle şeyler hep konuşuluyor ben de burda okudum sonra takip etmeye başladım testleri de ordan sipariş verdim

Bakın bu bana ait değil o sayfada paylaşılan bir yumurtlama testi örneği, burdan bakıp kendinizinkiyle kıyaslayabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200114-124042.jpg
    Screenshot_20200114-124042.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 120
Hayır silik çizgi hep çıkar çünkü LH hormonu hep var vücudumuzda bize sadece pik yaptığı günler gerekli diğer günler işimize yaramıyor

Kızlar güya yumurta günüm ama hiç bir belirtim yok ateşim düşük akıntı yok 😒 sanırım bu ay ya geç olacak yada olmayacak

Kızlar güya yumurta günüm ama hiç bir belirtim yok ateşim düşük akıntı yok 😒 sanırım bu ay ya geç olacak yada olmayacak
Test yaptın mı peki gerçekten yumurtlama günün mü yoksa takvime göre mi diyorsun. Eğer öyleyse aldanma takvimler çok az ihtimal doğru tutuyor ki tuttu diyelim bu belirtilerin her kadında görülmesi şart değil nasıl ki bir adette bel ağrısı fazla hissederiz diğer ay hissetmeyiz ya da bir ay aşırı ağrılı geçer başka ay nasıl geçtiğini bile almayız bu da öyle bir şey işte

Test yaptın mı peki gerçekten yumurtlama günün mü yoksa takvime göre mi diyorsun. Eğer öyleyse aldanma takvimler çok az ihtimal doğru tutuyor ki tuttu diyelim bu belirtilerin her kadında görülmesi şart değil nasıl ki bir adette bel ağrısı fazla hissederiz diğer ay hissetmeyiz ya da bir ay aşırı ağrılı geçer başka ay nasıl geçtiğini bile almayız bu da öyle bir şey işte
Hem takvime göre hemde ovulasyon testin de cıktı . Ama hiç belirti yok bakalım hayırlısı inşallah kuzum

X