Evet değerlendirdim. 15 i çok silik normalmi bu kadar silik olması14 test kesinlikle yumurtlama 15 çatlama değer lendirdin mi canım
Tabiki normal 15 inden itibaren 14 gün sonra adet olman gerekEvet değerlendirdim. 15 i çok silik normalmi bu kadar silik olması
hmm anladım tamam tşk ederimTabiki normal 15 inden itibaren 14 gün sonra adet olman gerek
olmuş olmuş çok güzel olmuş hemde :) bugünü değerlendirmeyi ve test yapmayı unutmaPik olmuş değil mi arkadaslar
Akşam 9 da tekrarla testi kızPik olmuş değil mi arkadaslar
Bak benim testlere yok öyle koyuPik olmuş değil mi arkadaslar
Benimde önceki aylar köyü olmuyordu bu ay hergun incir yedim zeytinyağında bekleterek bide hurma polenini bala karıştırıp yedimBak benim testlere yok öyle koyu
İnş güzel sonuç alırız burdaBenimde önceki aylar köyü olmuyordu bu ay hergun incir yedim zeytinyağında bekleterek bide hurma polenini bala karıştırıp yedim
İnşallahİnş güzel sonuç alırız burda
Dün değerlendimiya bugün lf piki oldu ama ateşten hastalıktan ölüyorum, nasıl değerlendirmek lazım acaba, yarını mı?
Merhaba Allah isteyen herkese hepimize inşallah bebiş nasip eder ♥ Ben iki düşük yaptım ocak ve nisan ayında şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum . Telefondaki app lerle hesaplamaya çalıştım ovulasyon testi alana kadar doğru olduğunu sanıyordum . ortalama 3 aydır deniyoruz öncesinde korunuyorduk. Şimdi bir sorum olacak bilen tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuztabi önce Allah bilir şans kısmet işi bunlar ama testlerin fotoğrafını ekledim en son testi bugün yaptım oda çok soluk çıktı son reglim 24-30 ekim arası 25 gün döngüm ve 6 gün sürüyor. 31-01-04-06-08 de birlikte olduk ♥ Regl günüm gelene kadarda 2 günde bir devam edicem şanssa bırakamam işimi
Bi gebelik testi yap koyuluk neden devamMerhaba Allah isteyen herkese hepimize inşallah bebiş nasip ederBen iki düşük yaptım ocak ve nisan ayında şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum . Telefondaki app lerle hesaplamaya çalıştım ovulasyon testi alana kadar doğru olduğunu sanıyordum . ortalama 3 aydır deniyoruz öncesinde korunuyorduk. Şimdi bir sorum olacak bilen tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz tabi önce Allah bilir şans kısmet işi bunlar ama testlerin fotoğrafını ekledim en son testi bugün yaptım oda çok soluk çıktı son reglim 24-30 ekim arası 25 gün döngüm ve 6 gün sürüyor. 31-01-04-06-08 de birlikte olduk Regl günüm gelene kadarda 2 günde bir devam edicem şanssa bırakamam işimi