- 10 Kasım 2019
- 264
- 429
Bi gebelik testi yap koyuluk neden devam
heveslenmekte istemiyorum diğer reglime 1 hafta kaldı çıkmıyor çok üzülüyorum sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne testi cnmpeki sizce bu testte bir sıkıntı mı var bozuk mu yani daha öncekilerde Başka marka testte koyu çıkarken yaptığımdan yine aynı bu şekilde çıkmıştı bugün yaptım yine böyle ikiside soluk
Buda ovulasyon testi başka bir markanınBu ne testi cnm
Yumurtlama bu canım bugün degerkendir pazartesi salı muhakkak değerlendirme eşinde sıkıntı yoksaEki Görüntüle 2555613 arkadaşalr yardımcı olursanız çok sevinirim yumurtlama mı daha varmı anlamadım
Çok çok teşekkür ediyorum ben bu ay eşimle beraber arkadaşım hamile kaldı bir macun kullandık beniim bitti eşimin kaldı sadece 14 yıldır istiyoruz rabbim nasip eder inşallah kim istiyor iseYumurtlama bu canım bugün degerkendir pazartesi salı muhakkak değerlendirme eşinde sıkıntı yoksa
14 yıl mı rabbim nasip etsin artık hayırla ben bu ay hiç yumurtlama göremedim adette 5 gün geçtiÇok çok teşekkür ediyorum ben bu ay eşimle beraber arkadaşım hamile kaldı bir macun kullandık beniim bitti eşimin kaldı sadece 14 yıldır istiyoruz rabbim nasip eder inşallah kim istiyor ise
Allah büyük ben hiç birzaman ümidimi yitirmedim umreden meyve geldi dualar edildi ama işte rabbim ol diyince gelecek allahım hayırlısı ise nasip etsin inşallah pko mu var acaba canım adet 40 gün yada uzun geçiyorsa hormonları baktırdım mı14 yıl mı rabbim nasip etsin artık hayırla ben bu ay hiç yumurtlama göremedim adette 5 gün geçti
Yaşın kaç rüp bebek denedinizmiAllah büyük ben hiç birzaman ümidimi yitirmedim umreden meyve geldi dualar edildi ama işte rabbim ol diyince gelecek allahım hayırlısı ise nasip etsin inşallah pko mu var acaba canım adet 40 gün yada uzun geçiyorsa hormonları baktırdım mı
Benim de aynısı oldu test yapmaya devam edeceğim. Çatladi mi çatlamadi mi bilemiyorum ama değerlendirelim nr olur ne olmaz :)Kızlar 8. Gün koyulaşınca sevindim ama tekrar açıldı rengi. Gitgide koyulasması gerekmezmiydi
Bu da fotoğrafıBenim de aynısı oldu test yapmaya devam edeceğim. Çatladi mi çatlamadi mi bilemiyorum ama değerlendirelim nr olur ne olmaz :)
Sanki ikimzdede yumurtlama daha olmamıs gibi ama şu koyu olanlar kafa karıştırıyor gerçektenBu da fotoğrafı Eki Görüntüle 2556404
Tüp bebeğe gerek görmüyorlar canım aşılama oldum tutmadı ama eğer martta kadar hamiş klamassam istiyorum artık 30 yaşındayımYaşın kaç rüp bebek denedinizmi