Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm Rabbim bebegini saglıkla kucağina almayı nasip etsin yazılarını okudum hamile oldugunu gorunce cok sevindim. Çakşır suyunu nasil kullandin cnm bilgi verebilrimisin

Amin canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de en kısa sürede nasip etsin

Tabiki

Biz çakşır suyunu eşimle beraber kullandık
Geçen ay adetime yakın bi zamanda almıştık bide ramazandı
Birkaç gün sahurda içmiştik sonra adet olunca bıraktık

Adet bitiminden bir gün önce tekrar birlikte içmeye başladık
Ben 10 gün kadar içtim yumurtlamayı görünce bıraktım ama yum zamanını bilmeyen 14 gün içip bırakabilir fazla içilmiyor
Eşimde 14 gün içti

Kullanımı
Her sabah aç karnına 1 çay bardağının 4 te birine çakşır suyu geri kalanı normal su koyup içtik
Mecitefendi kullandık aktardan aldık
Fiyatı 25 tl ydi
2.şişeye yeni başlamıştık

Cok tsk ederm cnm bilgin icin Amin inslh Allah razı olsun bende bu ay aldım mecitefendi esim 11 gundur kullaniyor fakat ben icmedim birde ben esime aksamlari icirdim problem olurmu acaba

Amiin canım çok sağol

Hadi inşallah bu ay bebişin sımsıkı tutunur sana

Cok tsk ederm cnm bilgin icin Amin inslh Allah razı olsun bende bu ay aldım mecitefendi esim 11 gundur kullaniyor fakat ben icmedim birde ben esime aksamlari icirdim problem olurmu acaba

Canım şişenin üzerinde yazan gibi uyguladık biz bi problem olur mu bilmiyorum inşallah şifa olur canım

Cnm 2 saat oncesi sivı alimıni kesiyorum birde ben calistigim icin aksam 20.30 genelde deniyorum bir yerde okumustm o saatleri
Canım dün pik yapmış
Ama testlerini öğlen 12 ile 4 arası yapsan daha net sonuç alırsın eğer müsaitsen
Ve ilk idrarla yapılmıyor
Birde bir saat öncesinde sıvı alımını bırakmalısın

Cnm 2 saat oncesi sivı alimıni kesiyorum birde ben calistigim icin aksam 20.30 genelde deniyorum bir yerde okumustm o saatleri

Anladım canım evet dediğim gibi o saatlerde yapıldığını bende duydum
Güzel kpyulaşma olmuş canım
Bu birkaç günğ değerlendirin inşallah tutunur bebişin
Ne kadar süredr istiyorsunuz

2 yıldır evliyim fakat ilk bir yılım vajinismus yuzunden heba oldu 1 yıldır istiyoruz desem daha doğru olur
Anladım canım evet dediğim gibi o saatlerde yapıldığını bende duydum
Güzel kpyulaşma olmuş canım
Bu birkaç günğ değerlendirin inşallah tutunur bebişin
Ne kadar süredr istiyorsunuz

Umidim hep var cnm olacağına inancım sonsuz Rabbim nasipte yazmazsa da vardır onda da bir hayır sorgulamak bize düşmez biz elimizden geleni yapıp dua edelim takdir Allah tan❤
Olur inşallah canım ümidini hiç kaybetme hep olumlu düşün duanın gücüne inan
Rabbimiz çok büyük o herşeye gücü yetendir ❤

Kizlar yaa bisi sorucam size bugün 10. günüm simdi wcde gördüm seffaf uzayan akintim gelmis bu ne demek simdi ? Ben test yapmadim bu ay belirtim yok yumurtlama icin o yüzden bekliyorum bikac güne yaparim dedim ama simdi gördüm o akintiyi bu geceyi degerlendirdik bu akintinin anlami ne oluyo ? Yani bu geceyi degerlendirdim ya , yani yine degerlendirmelimiyim ? Sperm kalitesi icin 2. gün yapmak istiyodum bu ay sizce ne yapmaliyim bu aksami bosmu geceyim yarin gece mi yapayim akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…