• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi kizlar size bu ay icin bisi sorucam 🙈 gecen ayi pespese degerlendirdim ama 24. gün adet oldum ben yumurtlama 12. gün olmasina ragmen yani yine tutmadi ama degisik bi ay oldu 😂

Zamaninda esime sperm hizi düsük demislerdi ve 6 milyonmus ml de ama suan emin degilim tabi cünkü normal yoldan ogluma hamileydim ne kadar dogruydu bilmiyorum ama sorum su ; bu sonuca dayanarak bu ay farkli olarak 2 güne 1 degerlendirmeyi düsünüyorum 48 saatte topluyormjs sperm kendini fakat , sizce 48. saati piki gördügüm günemi denk getirmeliyim ? Ve piki gördükten sonraki günümü yine degerlendirmeliyim yoksa yine 48 saat yine beklesem olurmu ? Yani pik günü , ertesi gün bos , sonraki gün degerlendirme sizce uygunmu günler ?

Simdi kizlar size bu ay icin bisi sorucam 🙈 gecen ayi pespese degerlendirdim ama 24. gün adet oldum ben yumurtlama 12. gün olmasina ragmen yani yine tutmadi ama degisik bi ay oldu 😂

Zamaninda esime sperm hizi düsük demislerdi ve 6 milyonmus ml de ama suan emin degilim tabi cünkü normal yoldan ogluma hamileydim ne kadar dogruydu bilmiyorum ama sorum su ; bu sonuca dayanarak bu ay farkli olarak 2 güne 1 degerlendirmeyi düsünüyorum 48 saatte topluyormjs sperm kendini fakat , sizce 48. saati piki gördügüm günemi denk getirmeliyim ? Ve piki gördükten sonraki günümü yine degerlendirmeliyim yoksa yine 48 saat yine beklesem olurmu ? Yani pik günü , ertesi gün bos , sonraki gün degerlendirme sizce uygunmu günler ?
Bende işte burda tıkanıyorm😂 pik günü mü değerlendirsem bigün öncesi mi sonrası mı günaşırı mı peşpeşe mi😂😂😂bu ay 12.günde yumurtladm bigün öncesi ve bigün sonrasını değerlendirdim gene tutmadı 27.günde adet oldm 🙄🙄

Bende işte burda tıkanıyorm😂 pik günü mü değerlendirsem bigün öncesi mi sonrası mı günaşırı mı peşpeşe mi😂😂😂bu ay 12.günde yumurtladm bigün öncesi ve bigün sonrasını değerlendirdim gene tutmadı 27.günde adet oldm 🙄🙄
Spermler içeride 2 gun kalıyor diye biliyorum. İnşallah öyledir 🤭

Hepinizi canı gönülden selamlıyorum kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. :dua:
Ben de adet günümün bitişinden itibaren ovulasyon testi yapıyorum. Pco var bende ve bu ay doktor tavsiyesiyle glukofen ve inofolic combi kullandım. Normalde 25 Haziran'da yumurtlamam gerekiyordu(14.günümde) ama yumurtladım mı yumurtlamadan mı bilemiyorum. Ve silikleşen T çizgisi yeniden koyulaşmaya başladı. Adetime 7 gün var. (Tabii eğer günümde olursam) :110:

Ovulasyon testi örneklerim. ⬇ Tekli olan da bugünkü test örneği. Eki Görüntüle 2657088
Eki Görüntüle 2657085
Bugünkü ovulasyon testim de böyle. (Adetime 6 gün kaldı ve hcg testi negatif)
20200703_170708.jpg

Sipariş ettiğim testler bu sabah geldi
Reglim biteli 4 gün oldu
Geçen ay adet bittikten 10.gün de yumurtlamışım adet olma zamanıma göre öyle hesap ettim :)

O değil de çift çizgi görmek lh da olsa güzel yaa 😄
Allahım hcg de de nasip etsin 😊

Periyodumun başından hesap edersem bugün 12.gün
Adet bitiminden hesap edersem 4.gün ve yaptığım test bu şekil

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim

Tahmini 3 4 güne yumurtlarım diye düşünüyorum sizce 🐣🐥

Kuzum benim de 27.günüm...
Adetim pazartesi bana da dua edin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Öyle oluncada bazen ovulasyon testleri pik yapabiliyomus canm o yuzdn söyledim. Bende inofolic kullanıyorm şase ama .. pko yok bende iyi oldgnu duydm aldm
Evet koyu çıkabiliyor geçen ay oldu bende öyle ama tam pik olmuyor ya da C den koyu çıkmıyordu öyle durumlarda. Bilemiyorum tabii. :110:

Yok cnm kendim aldm şaşesi yumurtalkları güzel calıstırıyo diyolar. Ama maddi acıdan yüksek fiyatı 73 tl olmus bide icnde 20 tane var. Bu ay son alısım olur bence bunu..
inşallah faydası olur cnm hamiş haberini alırız🙏🏼 Diafol kullanıyodum bende bitti doktora sormadan da almak istemiyorum ondan sordum cnm

Back