Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim eşimin de 9 milyon çıkmıştı
Biz bu ay çakşırsuyu kullandık Rabbim vesile etti
Gerçi birçok şey yaptık hangisi vesile oldu bilemiyorum ama kalite ve sayı için bu çakşor suyunu öneriyorlar

Ve gün aşırı değerlendirin canım kalite ve sayı düşüklüğünde ara vererek olması daha sağlıklı

Pik günü yada bir gün öncesi yada bir gün sonrası bu 3 günden biri olmasına dikkat et inşallah tutar

Ama ben bu ay pik de değerlendirdim galiba tam hatırlamıyorum ama öyle denk gelmişti

Canım eşin çaksır suyunu gunde 1 kez mi kullandı esimde bu ay kullanmaya başladıda.. çakşrla beraber çörekotu yağı kullandı mı yoksa ikisi fazlami gelir

Maşallah 9 milyon spermle hamile kalmışsınız. Mucize gibi bir şey. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.

Canım eşin çaksır suyunu gunde 1 kez mi kullandı esimde bu ay kullanmaya başladıda.. çakşrla beraber çörekotu yağı kullandı mı yoksa ikisi fazlami gelir
Benim eşim ikisini birden kullanıyor sorun olmaz sanırım başka bir şey kullanmıyor çünkü

O zamam kullanmaya devam etsin insallah vesile olur bebislerimize
İnşallah canım. Ben daha önce çakşır kökü aldım kaynatıp içti ama çok bir etki göremedik şimdi suyunu deniyoruz ondan önce de çoban çökerten denedik. Adetime 5 gün var hiç gelmez inşallah

Insallah suyu etki etmistir canim az kalmış bata insallah gelmez

Benim eşim ikisini birden kullanıyor sorun olmaz sanırım başka bir şey kullanmıyor çünkü
Bende hem keciboynuzu kürü veriyorm hemde çaksır suyu bise olmaz diye düsünüyorm ya. Günde 1 tane veriyorm caksır suyunu ama bazı sitelerde günde 3 defa kullandklarnı yazmıslar kafam karıstı

Bende hem keciboynuzu kürü veriyorm hemde çaksır suyu bise olmaz diye düsünüyorm ya. Günde 1 tane veriyorm caksır suyunu ama bazı sitelerde günde 3 defa kullandklarnı yazmıslar kafam karıstı
İkisi de FSH yükselten şeyler dikkatli kullanın.

Canım eşim sabahları aç karnına bir kere içti
Bir çay bardağının 4 te biri çakşır gerisi su şeklinde
Bide 1 yemek kaşığı keçiboynuzı özü yedik
Her sabah aç karnına bu ikisi

Çörekotuyağı kullanmadık

Çok teşekkürlee canım esimde keciboynuzu özü kullanıyor simdi çakşıra başladı çorek otu yağida almış onuda kullanrsa fazla gelir mi diye endiselendim bende

Saol canimm Rabbim nasipnetsin kucagina almayi yaa bizde iste 2. ayimiz bu ay kür kullaniyoruz ama oglumdada sanirim gün asiri yaptim hatirlamiyorumki doktor olmaz diyince öyle dikkat etmedim simdide ne yaptigimi hatirlamiyorum ama sanirim 48. saat pik gününe denk gelmisti belkide bigün sonrasina buay daha farkli degerlendiricez iste her 2. gün bu ay birde öyle deneyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…