- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.866
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kuzum benim de 27.günüm...
Adetim pazartesi bana da dua edin
Amin inşallahcnm bu ay da ovülasyon testi yapıyorum henüz pik olmadı geçen ay 14 günde olmuştu
Simdi kizlar size bu ay icin bisi sorucamgecen ayi pespese degerlendirdim ama 24. gün adet oldum ben yumurtlama 12. gün olmasina ragmen yani yine tutmadi ama degisik bi ay oldu
Zamaninda esime sperm hizi düsük demislerdi ve 6 milyonmus ml de ama suan emin degilim tabi cünkü normal yoldan ogluma hamileydim ne kadar dogruydu bilmiyorum ama sorum su ; bu sonuca dayanarak bu ay farkli olarak 2 güne 1 degerlendirmeyi düsünüyorum 48 saatte topluyormjs sperm kendini fakat , sizce 48. saati piki gördügüm günemi denk getirmeliyim ? Ve piki gördükten sonraki günümü yine degerlendirmeliyim yoksa yine 48 saat yine beklesem olurmu ? Yani pik günü , ertesi gün bos , sonraki gün degerlendirme sizce uygunmu günler ?
Canım eşin çaksır suyunu gunde 1 kez mi kullandı esimde bu ay kullanmaya başladıda.. çakşrla beraber çörekotu yağı kullandı mı yoksa ikisi fazlami gelirCanım benim eşimin de 9 milyon çıkmıştı
Biz bu ay çakşırsuyu kullandık Rabbim vesile etti
Gerçi birçok şey yaptık hangisi vesile oldu bilemiyorum ama kalite ve sayı için bu çakşor suyunu öneriyorlar
Ve gün aşırı değerlendirin canım kalite ve sayı düşüklüğünde ara vererek olması daha sağlıklı
Pik günü yada bir gün öncesi yada bir gün sonrası bu 3 günden biri olmasına dikkat et inşallah tutar
Ama ben bu ay pik de değerlendirdim galiba tam hatırlamıyorum ama öyle denk gelmişti
Maşallah 9 milyon spermle hamile kalmışsınız. Mucize gibi bir şey. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.Canım şimdiden yemeğe başla
Ben diyet yapıyordum ara öğünlerde bir tane iki tane yiyordum
Hemen hemen her gün 2 yada 3 tane kuru inciri nişastasını bi sudan geçiriyordum sonra yedim
Rabbim sanada vesile kılsın inşallah
İncir çok şifalı zaten Kuranı Kerimde de Allah yemin ediyor incire ❤❤❤ bir hikmeti var ❤❤
Benim eşim ikisini birden kullanıyor sorun olmaz sanırım başka bir şey kullanmıyor çünküCanım eşin çaksır suyunu gunde 1 kez mi kullandı esimde bu ay kullanmaya başladıda.. çakşrla beraber çörekotu yağı kullandı mı yoksa ikisi fazlami gelir
O zamam kullanmaya devam etsin insallah vesile olur bebislerimizeBenim eşim ikisini birden kullanıyor sorun olmaz sanırım başka bir şey kullanmıyor çünkü
İnşallah canım. Ben daha önce çakşır kökü aldım kaynatıp içti ama çok bir etki göremedik şimdi suyunu deniyoruz ondan önce de çoban çökerten denedik. Adetime 5 gün var hiç gelmez inşallahO zamam kullanmaya devam etsin insallah vesile olur bebislerimize
Insallah suyu etki etmistir canim az kalmış bata insallah gelmezİnşallah canım. Ben daha önce çakşır kökü aldım kaynatıp içti ama çok bir etki göremedik şimdi suyunu deniyoruz ondan önce de çoban çökerten denedik. Adetime 5 gün var hiç gelmez inşallah
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah suyu etki etmistir canim az kalmış bata insallah gelmez
Bende hem keciboynuzu kürü veriyorm hemde çaksır suyu bise olmaz diye düsünüyorm ya. Günde 1 tane veriyorm caksır suyunu ama bazı sitelerde günde 3 defa kullandklarnı yazmıslar kafam karıstıBenim eşim ikisini birden kullanıyor sorun olmaz sanırım başka bir şey kullanmıyor çünkü
İkisi de FSH yükselten şeyler dikkatli kullanın.Bende hem keciboynuzu kürü veriyorm hemde çaksır suyu bise olmaz diye düsünüyorm ya. Günde 1 tane veriyorm caksır suyunu ama bazı sitelerde günde 3 defa kullandklarnı yazmıslar kafam karıstı
Eşime veriyorm ama skıntı olur muİkisi de FSH yükselten şeyler dikkatli kullanın.
Eşinin FSH hormonu yüksekse daha da yükseltebilirEşime veriyorm ama skıntı olur mu
Maşallah 9 milyon spermle hamile kalmışsınız. Mucize gibi bir şey. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.
Canım eşin çaksır suyunu gunde 1 kez mi kullandı esimde bu ay kullanmaya başladıda.. çakşrla beraber çörekotu yağı kullandı mı yoksa ikisi fazlami gelir
Çok teşekkürlee canımCanım eşim sabahları aç karnına bir kere içti
Bir çay bardağının 4 te biri çakşır gerisi su şeklinde
Bide 1 yemek kaşığı keçiboynuzı özü yedik
Her sabah aç karnına bu ikisi
Çörekotuyağı kullanmadık
Günde 1 kere vericem canm. Fsh de bi problem yokEşinin FSH hormonu yüksekse daha da yükseltebilir
Canım benim eşimin de 9 milyon çıkmıştı
Biz bu ay çakşırsuyu kullandık Rabbim vesile etti
Gerçi birçok şey yaptık hangisi vesile oldu bilemiyorum ama kalite ve sayı için bu çakşor suyunu öneriyorlar
Ve gün aşırı değerlendirin canım kalite ve sayı düşüklüğünde ara vererek olması daha sağlıklı
Pik günü yada bir gün öncesi yada bir gün sonrası bu 3 günden biri olmasına dikkat et inşallah tutar
Ama ben bu ay pik de değerlendirdim galiba tam hatırlamıyorum ama öyle denk gelmişti
Bizde bu ay çakşır suyu kullandık ama bakalım
Dedim bi daha ki ayda ondan mı alsak
Ama eminde olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?