- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 113
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Adet günümü bekliyorum ama aslında erken gebelik testi alıp yapsam daha iyiGebelik testi yapsan cikar varsa
Varsa normal testdede cikar Rabbim gonlune gore versinAdet günümü bekliyorum ama aslında erken gebelik testi alıp yapsam daha iyi
Bende de pco var canım Laboquick marka ovulasyon testi kullanıyorum ve adetimin bittiği gün başlıyorum.Merhaba kizlar ben daha once ovulasyon testi kullanmadim pcoluyum reglim duzensiz ne zaman yapmam gerekiyo testi beni bilgilendirir misiniz.
Gonulmeyvesi nasılsın cnm doktora gittin mi gördünüz mü keseyi❤❤❤
Ohhh masallahhCanımm evet gittik keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi doktor
İyiyim şükür cnm , çok sevindim kuzum saglıkla kucağınıza almayı günleride göstersin RabbimCanım iyiyim çok şükür sen nasılsın ❤
Evet canım bugün gittik keseyi gördük çok şükür
25 haziranda pik yapmıs. Bugün gene öyle cıktıysa hamile olma ihtimalinz mi var acabaHepinizi canı gönülden selamlıyorum kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben de adet günümün bitişinden itibaren ovulasyon testi yapıyorum. Pco var bende ve bu ay doktor tavsiyesiyle glukofen ve inofolic combi kullandım. Normalde 25 Haziran'da yumurtlamam gerekiyordu(14.günümde) ama yumurtladım mı yumurtlamadan mı bilemiyorum. Ve silikleşen T çizgisi yeniden koyulaşmaya başladı. Adetime 7 gün var. (Tabii eğer günümde olursam)
Ovulasyon testi örneklerim. ⬇ Tekli olan da bugünkü test örneği. Eki Görüntüle 2657088
Eki Görüntüle 2657085
Bence bi gebelik testi yap hamile olabilirsn tekrardan ovulasyon testin koyulastıysa canmHepinizi canı gönülden selamlıyorum kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben de adet günümün bitişinden itibaren ovulasyon testi yapıyorum. Pco var bende ve bu ay doktor tavsiyesiyle glukofen ve inofolic combi kullandım. Normalde 25 Haziran'da yumurtlamam gerekiyordu(14.günümde) ama yumurtladım mı yumurtlamadan mı bilemiyorum. Ve silikleşen T çizgisi yeniden koyulaşmaya başladı. Adetime 7 gün var. (Tabii eğer günümde olursam)
Ovulasyon testi örneklerim. ⬇ Tekli olan da bugünkü test örneği. Eki Görüntüle 2657088
Eki Görüntüle 2657085
Erken gebelik testi var elimde yapsam hemen çıkar mı ki. Bende polikistik over olduğundan bazen böyle koyu görüp ne yumurtlama ne de gebelik akıbeti olabiliyor.Bence bi gebelik testi yap hamile olabilirsn tekrardan ovulasyon testin koyulastıysa canm
Anladm canımm o zaman biraz daha bekle takipte kalErken gebelik testi var elimde yapsam hemen çıkar mı ki. Bende polikistik over olduğundan bazen böyle koyu görüp ne yumurtlama ne de gebelik akıbeti olabiliyor.
Acabaaa gebelik mi varBata 6 gün kala ovulasyon testim yeniden koyulaştı
Gögüslerim de aşırı büyüme oldu bugun öylesine bir yapayım dedim bu şekilde çıktı yarın yine yapıp tekrarlarımAcabaaa gebelik mi var
İnşllah hamilesinzdrGögüslerim de aşırı büyüme oldu bugun öylesine bir yapayım dedim bu şekilde çıktı yarın yine yapıp tekrarlarım
Testlerin daha yeni pik olmus en koyu 1temmuz ve bugun devam et yapmaya ve degerlendirHepinizi canı gönülden selamlıyorum kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 2657085
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?