- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.866
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
İyiyim şükür cnm , çok sevindim kuzum saglıkla kucağınıza almayı günleride göstersin Rabbim
Teşekkür ederim değerlendirip sonucu buraya yazacağım inşaAllah.Testlerin daha yeni pik olmus en koyu 1temmuz ve bugun devam et yapmaya ve degerlendir
Saol kuzumm cok degisik seyler yasiyorum suan önümüzdeki adetimi bile kestiremiyorim Allah nezaman verirse artikkgeçmiş olsun canım. Gelsin önümzüdeki ay. bende oldum 2. günümdeyim
Bende işte burda tıkanıyormSimdi kizlar size bu ay icin bisi sorucamgecen ayi pespese degerlendirdim ama 24. gün adet oldum ben yumurtlama 12. gün olmasina ragmen yani yine tutmadi ama degisik bi ay oldu
Zamaninda esime sperm hizi düsük demislerdi ve 6 milyonmus ml de ama suan emin degilim tabi cünkü normal yoldan ogluma hamileydim ne kadar dogruydu bilmiyorum ama sorum su ; bu sonuca dayanarak bu ay farkli olarak 2 güne 1 degerlendirmeyi düsünüyorum 48 saatte topluyormjs sperm kendini fakat , sizce 48. saati piki gördügüm günemi denk getirmeliyim ? Ve piki gördükten sonraki günümü yine degerlendirmeliyim yoksa yine 48 saat yine beklesem olurmu ? Yani pik günü , ertesi gün bos , sonraki gün degerlendirme sizce uygunmu günler ?
Ne yqptin canim durumlar nasil benimde 17 pik olmustu ben adet oldum bugun insallah senden guzel haber gelorGordum canim 17si gibi normalde bat 5 temmuz o zaman 17sinden sayarsam 2 ye kayiyo hakkimda hayirlisi artik canim ne diyim bekliycem
Spermler içeride 2 gun kalıyor diye biliyorum. İnşallah öyledirBende işte burda tıkanıyormpik günü mü değerlendirsem bigün öncesi mi sonrası mı günaşırı mı peşpeşe mi bu ay 12.günde yumurtladm bigün öncesi ve bigün sonrasını değerlendirdim gene tutmadı 27.günde adet oldm
Bugünkü ovulasyon testim de böyle. (Adetime 6 gün kaldı ve hcg testi negatif)Hepinizi canı gönülden selamlıyorum kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben de adet günümün bitişinden itibaren ovulasyon testi yapıyorum. Pco var bende ve bu ay doktor tavsiyesiyle glukofen ve inofolic combi kullandım. Normalde 25 Haziran'da yumurtlamam gerekiyordu(14.günümde) ama yumurtladım mı yumurtlamadan mı bilemiyorum. Ve silikleşen T çizgisi yeniden koyulaşmaya başladı. Adetime 7 gün var. (Tabii eğer günümde olursam)
Ovulasyon testi örneklerim. ⬇ Tekli olan da bugünkü test örneği. Eki Görüntüle 2657088
Eki Görüntüle 2657085
Amin inşallahAmin canım çok sağol bende sizden güzel haberler almayı bekliyorum inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin
Sipariş ettiğim testler bu sabah geldi
Reglim biteli 4 gün oldu
Geçen ay adet bittikten 10.gün de yumurtlamışım adet olma zamanıma göre öyle hesap ettim :)
O değil de çift çizgi görmek lh da olsa güzel yaa
Allahım hcg de de nasip etsin
Periyodumun başından hesap edersem bugün 12.gün
Adet bitiminden hesap edersem 4.gün ve yaptığım test bu şekil
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim
Tahmini 3 4 güne yumurtlarım diye düşünüyorum sizce
Yumurtlama uzun surebiliyor devam et canimBugünkü ovulasyon testim de böyle. (Adetime 6 gün kaldı ve hcg testi negatif) Eki Görüntüle 2657526
Pko mu var canm?Bugünkü ovulasyon testim de böyle. (Adetime 6 gün kaldı ve hcg testi negatif) Eki Görüntüle 2657526
Evet bende pco var. İlaç kullanıyorum o yüzden glukofen ve inofolic combi.Pko mu var canm?
Neden sordun canım?Pko mu var canm?
Öyle oluncada bazen ovulasyon testleri pik yapabiliyomus canm o yuzdn söyledim. Bende inofolic kullanıyorm şase ama .. pko yok bende iyi oldgnu duydm aldmNeden sordun canım?
Evet koyu çıkabiliyor geçen ay oldu bende öyle ama tam pik olmuyor ya da C den koyu çıkmıyordu öyle durumlarda. Bilemiyorum tabii.Öyle oluncada bazen ovulasyon testleri pik yapabiliyomus canm o yuzdn söyledim. Bende inofolic kullanıyorm şase ama .. pko yok bende iyi oldgnu duydm aldm
Bende iyi diye duydum cnm ama doktora sormadan almak istemedim sana doktor mu yazdı cnmÖyle oluncada bazen ovulasyon testleri pik yapabiliyomus canm o yuzdn söyledim. Bende inofolic kullanıyorm şase ama .. pko yok bende iyi oldgnu duydm aldm
Yok cnm kendim aldm şaşesi yumurtalkları güzel calıstırıyo diyolar. Ama maddi acıdan yüksek fiyatı 73 tl olmus bide icnde 20 tane var. Bu ay son alısım olur bence bunu..Bende iyi diye duydum cnm ama doktora sormadan almak istemedim sana doktor mu yazdı cnm
O zaman suan yumurtluyo olabilirsn canm değerlendir yinede sen bi. Eğer öyle degilse insallah hamile olursunEvet koyu çıkabiliyor geçen ay oldu bende öyle ama tam pik olmuyor ya da C den koyu çıkmıyordu öyle durumlarda. Bilemiyorum tabii.
inşallah faydası olur cnm hamiş haberini alırızYok cnm kendim aldm şaşesi yumurtalkları güzel calıstırıyo diyolar. Ama maddi acıdan yüksek fiyatı 73 tl olmus bide icnde 20 tane var. Bu ay son alısım olur bence bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?