- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bende de böyle çıktıHer marka aliyom cnm simdiye kadar cizgi görmedim
On dkda çıktıysa gebelik
Ovu testini tekrarla iki ihtimalde olabilir gebelik testide yapGUNAYDINNNNNKizlar bu ay 5 gun erken yumurtladim simdide adetime 5 gun var yumurtlama akintisi ve kasik agrim oldu isteyim evde olsam ovulasyon testi yapardim ama heycandan size yazdim 1 sans daha mi verdi Rabbim yoksa sizce yumurtlamis olma ihtimalim var mi ayda 2.kere ve bata bu kadar az kalmisken
Kac dk da cikti
Ovulasyon yaptim tatlim yumurtlama falan yok c net t silik cikti anliycagin amaaaan valla yoruldum ya adeti beklemeye devam 5 gun sonra ogrenirim nasilsa... ama bisi sorucam siz hanımcıklara ilkkez erken yumurtladim erken yumurtlamak adeti erkene ceker mi yoksa hala 5 gun mu saymaliyimOvu testini tekrarla iki ihtimalde olabilir gebelik testide yap
Canim sen pik gordunmu o zamn testde eger gorduysen ilk olandan sayacaksin diye biliyorumOvulasyon yaptim tatlim yumurtlama falan yok c net t silik cikti anliycagin amaaaan valla yoruldum ya adeti beklemeye devam 5 gun sonra ogrenirim nasilsa... ama bisi sorucam siz hanımcıklara ilkkez erken yumurtladim erken yumurtlamak adeti erkene ceker mi yoksa hala 5 gun mu saymaliyim
Gordum canim 17si gibi normalde bat 5 temmuz o zaman 17sinden sayarsam 2 ye kayiyo hakkimda hayirlisi artik canim ne diyim bekliycemCanim sen pik gordunmu o zamn testde eger gorduysen ilk olandan sayacaksin diye biliyorum
Ovulasyon 10 dk canim ama zaten pik olunca damlatir damlatma koyulasiyorKızlar testleri kaç dk tutup değerlendiriyorsunuz
Ayniyiz seninle benimde 17 sanirim sinirlendim takvimi sildim telefondan benimde ovuye bakrsan 2 siGordum canim 17si gibi normalde bat 5 temmuz o zaman 17sinden sayarsam 2 ye kayiyo hakkimda hayirlisi artik canim ne diyim bekliycem
Gunaydinnnn.... o zaman yarin bat olmasi lazim zaten sanki icten kasiklari yaniyo gibi sinyaller var bende canimAyniyiz seninle benimde 17 sanirim sinirlendim takvimi sildim telefondan benimde ovuye bakrsan 2 si
anladım canım. ben 5 dk bekleyip atıyordum yine olmadı diyeOvulasyon 10 dk canim ama zaten pik olunca damlatir damlatma koyulasiyor
geçmiş olsun canım. Gelsin önümzüdeki ay. bende oldum 2. günümdeyimKizlar malesef pembe leke geldi sanirim adet olucam
Merhaba kizlar ben daha once ovulasyon testi kullanmadim pcoluyum reglim duzensiz ne zaman yapmam gerekiyo testi beni bilgilendirir misiniz.
İnsallah canim resmini atqfmisin3 gün kaldı benimde bata. Yumurtlama günlerim 18-21 arasıydı. İkinci yumurtlamayı görürüm diye ovulasyona devam ettim sonrasında T hiç yoktu. Bugün öylesine bir yapayım dedim T çizgisi de hafif belirgin olarak kızardı. Umarım hamileyimdir
Gebelik testi yapsan cikar varsa3 gün kaldı benimde bata. Yumurtlama günlerim 18-21 arasıydı. İkinci yumurtlamayı görürüm diye ovulasyona devam ettim sonrasında T hiç yoktu. Bugün öylesine bir yapayım dedim T çizgisi de hafif belirgin olarak kızardı. Umarım hamileyimdir
İnsallah canim resmini atqfmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?