- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 26
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Kan testini verdin belirtin neydi adetin geciktimiYaa ciddi misin hayırlısı olsun inşallah ya. Ben seni çok merak ediyorum beni de etiketle tamam mı sonucuna. Ama inanıyorum hamilesin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testini verdin belirtin neydi adetin geciktimiYaa ciddi misin hayırlısı olsun inşallah ya. Ben seni çok merak ediyorum beni de etiketle tamam mı sonucuna. Ama inanıyorum hamilesin ❤
Hangi marka gebelik testin bende genelde hepsinxe cikiyorBende o bile yok benimde bügünü saymassak üc gün kaldi bu aydandada umudum yok
Ikisinde de var görünüyor canım alttaki sadece daha silik ama bekleyince cizgisi daha net olmustur diye düsünüyorum
İlk resim adetin hemen pesine yapmistim diger ikiside bugunki testler
3 numara en cok belirgin olan canım tebrik ederim 3 testte yanılmaz heralde bugun ki ovulasyon testin nasıldı
Yok canim sanmam oldugunu ovu testim yoktu yapmadim benim ilk 5dk kada bile pozitif cikan testlerimde hep kan negatif cikti o yuzdensonradan cikana itibar etmiyom3 numara en cok belirgin olan canım tebrik ederim 3 testte yanılmaz heralde bugun ki ovulasyon testin nasıldı
Yaa hep ayni markayı mi kullanıyosun peki.. kuruma cizgisi degil gibi geldi bana ama tabi sen daha öncede deneyimlemssinYok canim sanmam oldugunu ovu testim yoktu yapmadim benim ilk 5dk kada bile pozitif cikan testlerimde hep kan negatif cikti o yuzdensonradan cikana itibar etmiyom
Her marka aliyom cnm simdiye kadar cizgi görmedimHangi marka gebelik testin bende genelde hepsinxe cikiyor
Butun markalarda cikti kuruma cizgisi ama 3 lu resimin ilk olaninda kuruma cizgisi yok onuda anlamis degilimYaa hep ayni markayı mi kullanıyosun peki.. kuruma cizgisi degil gibi geldi bana ama tabi sen daha öncede deneyimlemssin
Bunlar ilk 5 dk da cikti mesrla hepsi ayni gun ama ksn negatifYaa hep ayni markayı mi kullanıyosun peki.. kuruma cizgisi degil gibi geldi bana ama tabi sen daha öncede deneyimlemssin
Yok yaa bunlarda da kan testin negatf çıkarsa şok olurum valla canım baya var hepsinde kuruma degillerde pembe cizgi bunlarBunlar ilk 5 dk da cikti mesrla hepsi ayni gun ama ksn negatifEki Görüntüle 2655568
Yok bunlar kuruma degil canim ilk 5 dk ka da boyle olduYok yaa bunlarda da kan testin negatf çıkarsa şok olurum valla canım baya var hepsinde kuruma degillerde pembe cizgi bunlar
Kan vermeye gitmicek misin peki diger hamileliklernde de böyle olur muyduYok bunlar kuruma degil canim ilk 5 dk ka da boyle oldu
Bu testler eski canim bunlarda kan verdim hemen negatif cikmistiKan vermeye gitmicek misin peki diger hamileliklernde de böyle olur muydu
He anladim canım bunlarda bile negatf diyosun Kist var mi peki kist oldugunda da pozitf görünebiliyormuş diye okumustum forumda canımBu testler eski canim bunlarda kan verdim hemen negatif cikmisti
Kis ten öturu olsa sabah yaptigim negatifti sonra gun icinde yaptigim butun testler pozitif cikmistiHe anladim canım bunlarda bile negatf diyosun Kist var mi peki kist oldugunda da pozitf görünebiliyormuş diye okumustum forumda canım
Evet cnm regl oldum şimdi yumurtlamayı bekliyorum hala pik olmadı 11. Gündü bugün geçen ay 14. Gün pik olmuştuÜstünden bir hafta geçmiş test negatifmi
Pik neEvet cnm regl oldum şimdi yumurtlamayı bekliyorum hala pik olmadı 11. Gündü bugün geçen ay 14. Gün pik olmuştu
Dogru söyluyosun zaten beta degeri oliyo sanrm onda da ama kanda çıkması lazmKis ten öturu olsa sabah yaptigim negatifti sonra gun icinde yaptigim butun testler pozitif cikmisti
Yani yumurtlama cnm ovulasyon testinde t nin C den koyu olması ya da onun kadar koyulaşmasıPik ne