- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Hadi bakalım bekliyorum canım inşallah hayırlısıyla tez vakitte öğrenirsin
Saoll kuzummm insalalj iyi haber veririmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bekliyorum canım inşallah hayırlısıyla tez vakitte öğrenirsin
Kizlar malesef pembe leke geldi sanirim adet olucam
Canım son adetin olsun inşallah üzülme
Hayirli gunler arkadaslar bugun yumurtlamamnin 10. Gunu ve ovu testi hic degisim yok
Pik günleri çok önemli en güzeli pikten bir gün öncesi pik günleri ve çatlama gününü değerlendirmektir.Merhaba kizlar su testleere bskarmisiniz ovulasyon bunlar simdi yaptim son testi dün geceyi degerlendirdik bugünüdemi degerlendirmeliyim? Yani bu teste göre ne yaapmaliyim 4 aydir olmuyo bi yerde yanlismi yapiyorim acaba Nezamani degerlendirmeliyim
Testlerin hepsiCanım yunurtlama testi kesin gösterecek diye bişey yok
Adetine yakın bi kaç sefer daha yaparsın
Kendini strese sokma
Testlerin hepsiEki Görüntüle 2655078
Ah ah keskeCanım sanki düne göre bugün biraz daha koyulaşmış gibi geldi bana
Bende yaptim gebelik ilk foto sabah 09:00Selam kizlar bende bügünkü ovulasyon testimi paylasim yumurtlama ayin 16. Da oldu, yumurtlamadan sonraki en belirgin ovulasyon testim, haftaya carsamba adet olmaliyim dünde normal hamilelik testi yaptim tabiki negatif ti
Selam kizlar bende bügünkü ovulasyon testimi paylasim yumurtlama ayin 16. Da oldu, yumurtlamadan sonraki en belirgin ovulasyon testim, haftaya carsamba adet olmaliyim dünde normal hamilelik testi yaptim tabiki negatif ti
Insallah canim ne kadar var adetine ne zaman yumurtlama oldu sanki ilk resimde gözüküyoİnsallah gebelik testindede goruruz pozitifi
Adete 4/5 gun kaldi yumurtlamanin 11.gunu ilk resimdeki kuruma cizgisi sinir oluyorum o cizgiye niye cikar bilmemInsallah canim ne kadar var adetine ne zaman yumurtlama oldu sanki ilk resimde gözüküyo
Benimde 17sinde pik oldu 18de siliklestiSelam kizlar bende bügünkü ovulasyon testimi paylasim yumurtlama ayin 16. Da oldu, yumurtlamadan sonraki en belirgin ovulasyon testim, haftaya carsamba adet olmaliyim dünde normal hamilelik testi yaptim tabiki negatif ti
Bende o bile yok benimde bügünü saymassak üc gün kaldi bu aydandada umudum yokAdete 4/5 gun kaldi yumurtlamanin 11.gunu ilk resimdeki kuruma cizgisi sinir oluyorum o cizgiye niye cikar bilmem
Ikisinde de var görünüyor canım alttaki sadece daha silik ama bekleyince cizgisi daha net olmustur diye düsünüyorumBende yaptim gebelik ilk foto sabah 09:00
İkinci testde az once yaptimEki Görüntüle 2655444
Üstünden bir hafta geçmiş test negatifmiBenim bat 21 hazıran ama işten geldim bi baktım açık kahverengi leke gelmiş ağrım falan yoktu şuan hafif bel agrısı var acaba adet mi olcam dün test yaptım negatif mi kafam karişti