Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cok sevindim yaaa yine döndüm bu konuyu okuyorum belirtilerimiz ayni yemek yemek istemiyorum basim ve midem kötü yani gözlerim karariyor cok yavas hareket ediyorum midemde hem agri hem yanma hemde agzimin tadi bozuk bak bugün 24. gün test yaptim hcg negatif ama lh koyulasmis normalmi sence ?

Gonulmeyvesi bak bu canim yarina yükselmez dimi bu birde su alimimi kismadim yani öylesine yaptim su falan icmistim yani önceisnde

Eklentiler

• 8C5ED3BD-2190-469D-9C31-7B796131F15D.png
    479,4 KB · Görüntüleme: 31
Gonulmeyvesi bak bu canim yarina yükselmez dimi bu birde su alimimi kismadim yani öylesine yaptim su falan icmistim yani önceisnde

Ayy hadi canım inşallah eğer koyulaşarak devam ederse ümit var demektir
Ama sıvı alımına dikkat ederek 12 ile 4 arası yapmaya çalış canım
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

Ayy hadi canım inşallah eğer koyulaşarak devam ederse ümit var demektir
Ama sıvı alımına dikkat ederek 12 ile 4 arası yapmaya çalış canım
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

Yaa insallah ben öyle gelisigüzel yapiyorum testleri yarin öglen 15 de denicem bunu yine insallahhh sende de böyle olmustu gögüslerim sadece sizliyodu elleyince , cok hafif yumurtlamayla baslamisti sonra gecti bugün itibariyle hassaslasti gögüslerim sendede öylemi olmustu kuzum

Canım benim göğüslerim adet öncesi gibiydi ama farklı olarak kaşınmaya başlamıştı
Şimdi de ara ara aniden sancı giriyor ☺

17 haziran yumurtlama günümdü canım. Senin kacıncı günün ne zaman yumurtladın. Silik falan cizgide mi yok. ? Yumurtlamadan sonra 8.günüm sanırm bugün
Benim ayin 16. Da catladi canim, canim valla görmek istedigim icin arada cizgi gördügümü düsünüyorum ama yok daha bisey cumartesi tekrar yapmayi düsünüyom bu arada benim 6 veya 7 gün kalmis oluyo herhalde

Canım benim göğüslerim adet öncesi gibiydi ama farklı olarak kaşınmaya başlamıştı
Şimdi de ara ara aniden sancı giriyor ☺

Benimkiler normalde tas gibi olurlardi bu sefer dünden beri acisini hissediyorum bide ates basiyo gögüslerime yumurtlamanin pesi sira halada devam ediyo uclarina sizliyo , midem yaniyo agriyo hafif bulantim oluyo bugün cok zorlandim oglumu cikardim bas dönmesi mide bulantisi mahvoldum birde uykum cok var her an yatiyorum hamile degilsen bile sanirim vitamin takviyesine baslicam birde bu ay dikkatimi ceken ben 6 aydir diyet yapiyorum ve nerdeyse günlük aksamdan sabaha kaybettigim gram 500-600 bu son 10 günür sadece 100-200 vermis uyaniyorum 6 aydir bu sekilde devam ederken bu son 10 gündür kafaama takildi baglantilimi bilmiyorum tabi sadce dikkatimi cekti

Benim ayin 16. Da catladi canim, canim valla görmek istedigim icin arada cizgi gördügümü düsünüyorum ama yok daha bisey cumartesi tekrar yapmayi düsünüyom bu arada benim 6 veya 7 gün kalmis oluyo herhalde
Bende görmek istedigim icin görüyorm tamamen pskoljik bence doktorlar özel olarak hamile kalamayıp kafayı yiyenler diye bi klinik acmalı

Kız bağlantılı olabilir bende bir aydır diyetteydim çok çabuk alıyıdum ve çok xor veriyodym eskiye göre

Kız bağlantılı olabilir bende bir aydır diyetteydim çok çabuk alıyıdum ve çok xor veriyodym eskiye göre

Ciddimisin bu ay en cok o dikkatimi cekti 6 aydir 17 kg verdim ama bu ayy Allahimm ayni seyleri yapiyorum yani neden 100-200 gram gidiyi bazen yattigimla kalkiyorum takildim bak simdi buna bugün 25. gün öglen bi ovulasyon yapayim varsa koyulasir zaten yoksa yoktur kesin alistik artik negatiflere

Canim kac saat sonra cikmisti

Hadi bakalım bekliyorum canım inşallah hayırlısıyla tez vakitte öğrenirsin

Ovu testine takiluip canini sıkma bakiyorum cok net olanlarin negatif silik olanlarin gebelik testi pozitif cikabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…