Adet görüp hamile olan var mı? Belirtileriniz nasıldı?

Şöyle söyleyeyim konuyu yeni görüyorum kızımda boyle bir durum yaşadım. Çocuk istiyorduk tabii, adet oldum 5 gün sürdü her zamanki gibi ve kanama da aynıydı. Adetim bitti derken ağrılarım geçmedi özellikle ilk gün yaşanan kramp şeklinde gelen ağrılar vardı adet olacakmisim gibi derken 4-5 gün durabildik gittim acile ve tam 1 aylık gebesin dedi doktor test sonucuna bakıp. Söyledim ben 5 gün önce bittim diye ama geç döllenme olmuştur dedi. Olabiliyor :)
Ne kadar ilgi çekici deneyimler var inanılmaz :) Allah birbirinizden ayrı koymasın 🌸

Benim yakın arkadaşım geçen hafta hamile olduğunu öğrendi, çocuk istiyordu ama adet oldu 3 4 gün kadar sürmüş hatta kanaması normal şekilde gelmiş, sonraki adet dönemi geldiğinde adet olmamış olmayınca da doktora gidiyor 8 haftalık hamile olduğunu öğreniyor neredeyse 2 aylık olcak, üstüne adet görmüşsün demiş doktor, yani umutlandırmak için olmasın ama bilgilendirmek istedim umarım hamilesinizdir🤲

Regl ve hamilelik belirtileri aynı. Bazı aylar regl belirtilerini daha şiddetli hissedebiliyoruz. Sonuna doğru gelen kahverengi lekelenme bir önceki ay atamadığımız kan oluyormuş. Heveslendirmek istemem o yüzden, 30’a yakın gebelik testi yapıp en sonunda tüp bebekle anne olmuş biri olarak söylüyorum. Yani belirti arayınca buluyor insan. Göbekte çizgi oluşması, bulantı, göğüs renginin koyulaşması gibi durumlar bazen biz çok dikkat ettiğimiz için farklıymış gibi gelebiliyor.
Ben adetim 3 gün geçtikten sonra adet olmaya başladım adetimin 2. Günü hala gebelik şüphelerimiz birlikte muayene oldum ultrason ile eğer düşük olmuş olsa idi 10 gün önce düşen bebek adette gözükür müydü yumurtalıkta ya da. Beta hCG değeri de çok düşük çıktı adetim hiç bu kadar yoğun ve pıhtılı olmamıştı mide bulantılarım ve aşırı iştahsızlıpım vardı kesin bebek var derken bunları yaşadım acaba sessiz sedasız düşük mü yaşadım

merhaba bende aynu durumu yaşadım :d adetim 5 gün sürdü 10 gün sonrasında göğüs hassasiyeti mide bulantısı ağrı akıntı vs hissetmeye başladım erkendi ama test aldım test bozuk çıktı sonrasında tekrar yapmadım hamile olduğumu düşünmediğim için :d diğer adetim 2 gün geçtikden sonra test yaptım gayet belirgindi hemen doktora gittim neredeyse 2 aylık hamileydimm :d

Kızlar biz eşimle 2 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz bebek istediğimiz için. 8 ay önce düşük sebebiyle kürtaj olmuştum, yumurta rezervim güzel çıktığı için doktor tavsiyesi ile tekrar denemelere başladık. Sat 25 Eylül, yumurtlama günlerimi değerlendirmiştik fakat bu tarihte regl oldum. İlk gün kırmızı renkte kanamam oldu ikinci günden itibaren renk tamamen kahverengine döndü ve 3. günden sonra ara ara lekelenme oldu. Şimdi regl bittikten sonraki 4. günüm, ara ara baş dönmesi yaşamaya başladım midem sürekli aç gibi hissediyorum ve dün gece de meme uçlarında hafif bir koyulaşma olduğunu fark ettim. Hayal kırıklığı yaşamamak adına test yapmadım açıkçası ovulasyon testine başladık bu ay. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce adet görüp üstüne hamile olduğunuzu öğrendiniz mi? Ve bu süreçte neler yaşadınız, belirtileriniz neydi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🌸
Ayy ben varım 😂 şimdi ben normalde adet olacaktım adetime 4 veya 5 gün kala goguslerim hassas olur benim o günde öyle oldu neyse dedim olacam galiba adetime 2 gün kalasi lekelenmem oldu ama kahverengi şeklinde pembe şeklinde oldu tam 7 gün sürdü tabi ben adet oldum sandim goguslerimin ağrısı kesti birden durdu dedim oldum bitti sonra bir de baktım ki adet bittikten sonra tekrar hassasiyet başladı ve tekrar hafif hafif lekelenmem oldu sonra test yaptım tam 4 tane 😂😂😂hepside pozitif çıktı testten yana çok sıkıntı çektiğim için inanamadim hala da hamile olduğuma kendimi inandiramadim😂şuan 5 aya doğru gidiyorum bir kızım olacak Allah izin verirse 🙂🤍belirti olarak sadece bunlar vardı benim 3 Aydan sonra mide bulantısı başladı başka hiç birsey olmadı bide benim o ara ara kanamalar lekelenmem bebeğin yerleştiği yerde yara gibi bir açıklık varmış ondan olmuş sana tavsiyem bekleme direk kan ver 🙂🤍

merhaba bende aynu durumu yaşadım :d adetim 5 gün sürdü 10 gün sonrasında göğüs hassasiyeti mide bulantısı ağrı akıntı vs hissetmeye başladım erkendi ama test aldım test bozuk çıktı sonrasında tekrar yapmadım hamile olduğumu düşünmediğim için :d diğer adetim 2 gün geçtikden sonra test yaptım gayet belirgindi hemen doktora gittim neredeyse 2 aylık hamileydimm :d
Nasibe bak 🥰🥰

Ayy ben varım 😂 şimdi ben normalde adet olacaktım adetime 4 veya 5 gün kala goguslerim hassas olur benim o günde öyle oldu neyse dedim olacam galiba adetime 2 gün kalasi lekelenmem oldu ama kahverengi şeklinde pembe şeklinde oldu tam 7 gün sürdü tabi ben adet oldum sandim goguslerimin ağrısı kesti birden durdu dedim oldum bitti sonra bir de baktım ki adet bittikten sonra tekrar hassasiyet başladı ve tekrar hafif hafif lekelenmem oldu sonra test yaptım tam 4 tane 😂😂😂hepside pozitif çıktı testten yana çok sıkıntı çektiğim için inanamadim hala da hamile olduğuma kendimi inandiramadim😂şuan 5 aya doğru gidiyorum bir kızım olacak Allah izin verirse 🙂🤍belirti olarak sadece bunlar vardı benim 3 Aydan sonra mide bulantısı başladı başka hiç birsey olmadı bide benim o ara ara kanamalar lekelenmem bebeğin yerleştiği yerde yara gibi bir açıklık varmış ondan olmuş sana tavsiyem bekleme direk kan ver 🙂🤍
Yaaa çok sevindim çok şaşırtıcı olmuştur muhakkak Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 Ben o ay değil ama bir sonraki ay hamile kaldım 2. aya girdik bizde 🤭

merhaba bundan 8 ay önce dış gebelik geçirdim adet günümde leke gelmeye başladı 4 gün sökülmedim sandım sonra test yaptım pozitifi görnce kan verdm 12 çıktı beta svndm ama akşamına söküldm üzülmüştm doktora gttğimde 2 günde bir kn ver dediler verdim sadece 3 gün güzel arttı ama bu süreçte kanama devam ediyordu sonra acile gttm kimyasaldr dyip gönderdiler dhaa sonra 2 hafta geçti ama leke geçmiyordu gittiğimde tekrar kan vernce beta bi inip bi çıkıyordu dış gebelik teşhisi konuldu zor bi süreçti çok şükr geldi geçti demem o ki asla ihmal etmeyn şükür ki ben erken ve çok yükselemdn anlaşıldı 6 ay korun dedi ben de süeryi sağlk sebeblermden ötürü uzattm eğer rabbimde nasip ederse artık bıraktm korunmayı inşallah sağlıkla ilerler ihmal etmyn
Ben varım söyle ki 4 eylul adet oldum 17 eylul ve 19 eylul de korunmasız ilişki oldu ondan sonra bat 4 ekimdi olmadim kan verdim 11 çıktı 2 gün sonra 18 cikti ve o gün adetim başladı 7 ekimdi 11 ekimde regl bitti kimyasal olduğunu düşündüm daha da bıktırmadan betaya dün yumurtlama olmuş diye doktora gittim betam 252 olmuş ben şok oldum bugün 334 çıktı dis gebelik olabilir dediler 1500 olana kadar bekliycem eğer kese gözükmez ise dis gebelik tanısı koyucaklarmis şuan da da kanamam var ağrım var napicam bilmiyorum umarım hamileyimdir üstüne görmede yasamisimdir 🙏🙏

merhaba bundan 8 ay önce dış gebelik geçirdim adet günümde leke gelmeye başladı 4 gün sökülmedim sandım sonra test yaptım pozitifi görnce kan verdm 12 çıktı beta svndm ama akşamına söküldm üzülmüştm doktora gttğimde 2 günde bir kn ver dediler verdim sadece 3 gün güzel arttı ama bu süreçte kanama devam ediyordu sonra acile gttm kimyasaldr dyip gönderdiler dhaa sonra 2 hafta geçti ama leke geçmiyordu gittiğimde tekrar kan vernce beta bi inip bi çıkıyordu dış gebelik teşhisi konuldu zor bi süreçti çok şükr geldi geçti demem o ki asla ihmal etmeyn şükür ki ben erken ve çok yükselemdn anlaşıldı 6 ay korun dedi ben de süeryi sağlk sebeblermden ötürü uzattm eğer rabbimde nasip ederse artık bıraktm korunmayı inşallah sağlıkla ilerler ihmal etmyn
Çok geçmiş olsun, Rabbim inşallah en güzel zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder 🌸 peki dış gebelik olup kendi kendine sökülmesine rağmen neden 6 ay korunmayı tavsiye etti doktorunuz, benim bildiğim kürtaj işlemi görenler için süreç o kadar uzun tutuluyor

X