- 13 Mart 2019
- 13.589
- 45.842
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Gonulmeyvesi durumlar nasıl cnm var mo belirti
21. Gün canım hala pik göremedim
Belim agrıyor cnm sabahtan beri dünden beri de öğürme isteği geliyor bugün biraz daha iyiyim midemi mi üşüttüm bilmiyorumSende durumlar nedir
İnşallah cnmCanım belirtim yok 6 gün kaldı inşallah vardır
Pco var bende düzensiz genellikle ama geçen ay 33. Günde oldum bu da bugünki testimNormalde adetlerini kaç günde bir oluyorsun
Belim agrıyor cnm sabahtan beri dünden beri de öğürme isteği geliyor bugün biraz daha iyiyim midemi mi üşüttüm bilmiyorum
Pco var bende düzensiz genellikle ama geçen ay 33. Günde oldum bu da bugünki testim
Dünden önceki gün pik değil miydi sence ????Henüz pik değil canım ama bi iki güne yumurtlama olabilir takipte kal
Dünden önceki gün pik değil miydi sence ????
Şubattaki kimyasal gebeliğimde bende de mide yanması oluyordu cnm bu sefer yok o zaman mide bulanması falan olmamıştı koku hassasiyeti olmuştu bende diyorum bu ay olmadı mıAyy hadi inşallah anneme göre miden bulanıyorsa tamamdırbenim de yanma çok oluyor sabah ve akşamları
Şubattaki kimyasal gebeliğimde bende de mide yanması oluyordu cnm bu sefer yok o zaman mide bulanması falan olmamıştı koku hassasiyeti olmuştu bende diyorum bu ay olmadı mıerken gebelik testi ne zaman yapsak çıkar ki 3 haziranda yumurtlama Oldu benim
7 gün var cnm inşallah gebesindir cnmCanım sabırlı olalım ne zaman erken test yapsam hüsrana uğradım bir kaç gün daha bekle öyle yap kaç gün var adetine ?
Bende şimdi ovulasyon yaptım böyle çıktı
Dün silikti bugün düne göre koyu çıktı 3.yuöurtlamaya doğru gidiyorum heralde
Bugün 25.gün allahımm yavrum geliyor mu yoksaaannesinin kuşuuu
7 gün var cnm inşallah gebesindir cnmYine sivi alımına dikkat ederek yapıyorsun demi cnm testleri ben silikleşmeyi görünce biraktım yapmadım bir daha
Bugün bende yapayım bakayım evde var testimEvet canım 1 saat öncesinde sıvı alımını kesiyorum
Benim dün aşırı silikti bugün hiç çizgi göremem dedim ama sol kasığım ağrıdı ondan bi yapayım dedim
Bugün bende yapayım bakayım evde var testim
Merhaba kizlar bisi sorucaktim benim yumurtlama günüm bitti yani 4 gün sürdü foto eklemistim ama dün gögüs agrim basladi birde bugün sol kasigim agriyor cok fazla bi agirlik var sol kasigimda yürürken bile zorlaniyorum hani bu yumurtlama zamani bazen olurya öyle bi agri gecmis olmasi gerekmezmi ? Cünkü ben 3 gün boyunca akintimdan anladim yumurtladigimi 11. gün pik oldu 12 de pikti 13. gün siliklesti bugün 14. gün ve sol kasik ve gögüs agril var sol kasigimi ciddi hissediyorum yürürken yavas ve agir yürüyorum normalmi bu durum ? Bilgisi olan varmi
Hadi canım sende bi uap bakalım at resmini bekliyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?