- 27 Mayıs 2013
- 111
- 116
- 103
2. klomen-ovitrelle denemem bugün 12. günüm ama yine olmadığına dair hisler var içimde hiç umudum yok..
bu ayda olmazsa direkt aşılama dedi doktorum. Rabbim hayırlısını versin ama 6 aydır onu kullan bunu kullan sürekli kontrollere git yoruldum. sıkıldım. Yıllarca tedavi görenler nasıl sabrediyormuş anlamıyorum Allah'ım
aynen canım benim de kasıklarım sızlıyor :26: eşim hala kontrol olmadı doktor söylemedi baktır diye sadece bana tedavi uyguluyor :26: umarım sorun yoktur da hayırlısıyla hamile kalırız inşaynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz bnm esimde test yaptırmadı ama cuma günü gidicek cok stres yapıyor sorun cıkacak diyebide catlatma iğnesinden sonra sağ kasıgımda cok ağrı oldu hala ince ince sızlıyo ben sağdan yumurtladım solda kist var yumurta olusmuyor. sağda 20,5 ve 18 mm iki adet yumurtam vardı ikiside catladımı cok merak ediyorum
aminn inşallah canım Rabbim bize de taddırsın o duyguyu. benim göbeğim falan kasılıo umarım her şey yolundadır ve bebiş vardır :)) sende de kasılma falan var mı? ayın 18'ini iple çekiyorumm, 15'inde de senden haber bekliorum :)
haber bekliyorum senden canım bende pazar idrar testi yapacağım bakalım sonuç ne çıkacak salı da zaten kan testine gideceğim :26: ay inşallah hamişizdirbendede kasıklarımda cok agrı var ve midem cok fazla bulanıyor. kendimi umutlandırmak istemiorm ama içimde bir heyecanda var:) 2 gun sonra ögrenecegim bakalım ne olacak dua edin bana
haber bekliyorum senden canım bende pazar idrar testi yapacağım bakalım sonuç ne çıkacak salı da zaten kan testine gideceğim :26: ay inşallah hamişizdir
iğne vurulalı 13. gün olacak canım pazar günü ama ilişki önemli olan ilişki de bir gün sonra başladıinşallahhhh cok heycanlıyım kaldı 1 gun senin pazar gunu kaçıncı gunun olacak
benide yrn 15. gunum acaba simdi test alıp kendim yapsam cıkar mı :))iğne vurulalı 13. gün olacak canım pazar günü ama ilişki önemli olan ilişki de bir gün sonra başladıhaberlerini bekliyorum yarın bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin
dene istersen canım net çıkmaz diyorlar ama silik çıkar diyorlar :26: inşallah pozitif çıkar sonucunbenide yrn 15. gunum acaba simdi test alıp kendim yapsam cıkar mı :))
dene istersen canım net çıkmaz diyorlar ama silik çıkar diyorlar :26: inşallah pozitif çıkar sonucun
2. klomen-ovitrelle denemem bugün 12. günüm ama yine olmadığına dair hisler var içimde hiç umudum yok..
bu ayda olmazsa direkt aşılama dedi doktorum. Rabbim hayırlısını versin ama 6 aydır onu kullan bunu kullan sürekli kontrollere git yoruldum. sıkıldım. Yıllarca tedavi görenler nasıl sabrediyormuş anlamıyorum Allah'ım
tamam canım bekleyelim o zaman ikimizde ama ben yarın dayanamayıp yaparım gibime geliyoren iyisi yarını beklemekdayanacagım ve pozitif düşüneceğim :)
tamam canım bekleyelim o zaman ikimizde ama ben yarın dayanamayıp yaparım gibime geliyor:18:
ayyyyyyyyyy ciddi misin canımmmmmmm çok mutlu oldum senin adınaEcrin dün kan tahlili verdim pozitif cıktı :) suan cok küçük oldugu icin dr pazartesi tekrar bakalm dedi değerlerimdeki artısa bakacakmıs. Sen baktın mı? Olumlu haberler bekliyorum))
ayyyyyyyyyy ciddi misin canımmmmmmm çok mutlu oldum senin adınadün de ben idrar tahlili yaptım ama tek çizgi çıktı salı günü doktora gidip kan tahlili yaptıracağım. belki de erken diye çıkmamıştır ama senin adına çok sevindimmmm şükürler olsun
inşallah canım söylediğin gibi olurbende cok mutlu oldum. sakın olumsuz dusunce henuz cok minik görünmedi bencede, salı gunu olsun görürsün :) inşallah herkes kucagına alır bebişlerini:)))
canım kan tahlili değerin kaç çıktı? benimki 6,2 çıktı, senin ne oldu dün mü baktıracaktın tekrar?Ecrin dün kan tahlili verdim pozitif cıktı :) suan cok küçük oldugu icin dr pazartesi tekrar bakalm dedi değerlerimdeki artısa bakacakmıs. Sen baktın mı? Olumlu haberler bekliyorum))
en iyisi yarını beklemekdayanacagım ve pozitif düşüneceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?