Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz bnm esimde test yaptırmadı ama cuma günü gidicek cok stres yapıyor sorun cıkacak diye bide catlatma iğnesinden sonra sağ kasıgımda cok ağrı oldu hala ince ince sızlıyo ben sağdan yumurtladım solda kist var yumurta olusmuyor. sağda 20,5 ve 18 mm iki adet yumurtam vardı ikiside catladımı cok merak ediyorum

merhaba cnm öncelikle... umudunu yitirme hemen eşinde test yaptırsın cok önemli o. ama doktorlar geneldee 3 ay klomen sonra asılama yapıyor niyeöyle demiş anlamadım.

aynen canım benim de kasıklarım sızlıyor :26: eşim hala kontrol olmadı doktor söylemedi baktır diye sadece bana tedavi uyguluyor :26: umarım sorun yoktur da hayırlısıyla hamile kalırız inş

bendede kasıklarımda cok agrı var ve midem cok fazla bulanıyor. kendimi umutlandırmak istemiorm ama içimde bir heyecanda var:) 2 gun sonra ögrenecegim bakalım ne olacak dua edin bana

bendede kasıklarımda cok agrı var ve midem cok fazla bulanıyor. kendimi umutlandırmak istemiorm ama içimde bir heyecanda var:) 2 gun sonra ögrenecegim bakalım ne olacak dua edin bana
haber bekliyorum senden canım bende pazar idrar testi yapacağım bakalım sonuç ne çıkacak salı da zaten kan testine gideceğim :26: ay inşallah hamişizdir

inşallahhhh cok heycanlıyım kaldı 1 gun senin pazar gunu kaçıncı gunun olacak
iğne vurulalı 13. gün olacak canım pazar günü ama ilişki önemli olan ilişki de bir gün sonra başladı haberlerini bekliyorum yarın bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin

keşkeanne olsam ben tüp bebeğe başladım bugün ilk iğnemi oldum inşallah temmuzda güzel haberlerimizi paylaşırız

tamam canım bekleyelim o zaman ikimizde ama ben yarın dayanamayıp yaparım gibime geliyor :18:

Ecrin dün kan tahlili verdim pozitif cıktı :) suan cok küçük oldugu icin dr pazartesi tekrar bakalm dedi değerlerimdeki artısa bakacakmıs. Sen baktın mı? Olumlu haberler bekliyorum))

Ecrin dün kan tahlili verdim pozitif cıktı :) suan cok küçük oldugu icin dr pazartesi tekrar bakalm dedi değerlerimdeki artısa bakacakmıs. Sen baktın mı? Olumlu haberler bekliyorum))
ayyyyyyyyyy ciddi misin canımmmmmmm çok mutlu oldum senin adına dün de ben idrar tahlili yaptım ama tek çizgi çıktı salı günü doktora gidip kan tahlili yaptıracağım. belki de erken diye çıkmamıştır ama senin adına çok sevindimmmm şükürler olsun

bende cok mutlu oldum. sakın olumsuz dusunce henuz cok minik görünmedi bencede, salı gunu olsun görürsün :) inşallah herkes kucagına alır bebişlerini:)))

bende cok mutlu oldum. sakın olumsuz dusunce henuz cok minik görünmedi bencede, salı gunu olsun görürsün :) inşallah herkes kucagına alır bebişlerini:)))
inşallah canım söylediğin gibi olur senin haberini alınca bende umutlandım nedense ama kendim gibi çok sevindim çünkü seninle durumlarımız benzerdi inşallah değerlerin yükselir canım senin de normale döner de bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın

Son düzenleme:
canım kan tahlili değerin kaç çıktı? benimki 6,2 çıktı, senin ne oldu dün mü baktıracaktın tekrar?

bendeiğneyi vurulalı bugün 3.gün ama vurulduktan 24 saat sonra temas oldu yani2.gündeyiz diyelim.anketi oylamayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım oylama şansını verir bana Allah ve dileyen herkese. ben ilk kızımıda iğneyle yapmıştım ama o iğne kalkmış piyasadan kalçadan vurulmuştum.haa bu arada bu ovitrelle iğnesiyle hamile kalanlar hep çifter çifter gidiyormuş doğrmu bilen var mı ?? yani ikiz yada üçüz olma ihtimali var mı ?

Kızlar dayanamadım uykum kaçtı bu saatte yazdım yardım lütfen 21temmuzda adet oldum 5.günü klomene başladım 11.gün kontrol dedi gittim solda görünmüyor ama sağda 1tane 9mm yumoşun var dedi estrofen diye bi hap verdi geçen çarşamba günde 2tane kullan ve p.tesi gel dedi dün gittim solda yine çok küçük ama sağda biri 18mm diğeriide 15 mm iki yumoşun oluşmuş dedi ovireelle verdi salı günü öğlen 11-12 saatleri arasında yap dedi saat 12.20 de vuruldum iğneyi ama iğneden öncede felaket bi kasık ağrım vardı doktorada söyledim iğneden sonra dahada arttı ağrı ve iğneyi gündüz vurul aynı gecede ilişki dedi saat 23-24 te ama biz gece 02 civarı birlikte olduk eşim nöbetteydi sorun olurmu sizce iğneden önceki günde birlikte olmuştuk müthiş bir ağrım var ovülasyon testide yaptım bugün iğneden sonra pozitif verdi bugün yarın ilişki sonra gün aşırı ilişki önerdi fena ağrım var akıntım artmış vaziyette 8 Ağustos'ta progestan verdi ona başla dedi günde 3kez o niye anlamadım 22 Ağustos'ta adet olmazsan test yaptır dedi inşallah olur Rabbim bu mübarek günlerin hatırına hepimize verir inş dua edin bana nolur öneriniz ve fikrinize ihtiyacım var cvp yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…