Ne zaman yaptn testini? Benim bildiğim bu kadar yüksek olmuyo çatlatma iğnelerinin etkisi. İnş gebelikti. Evdeki testlerle d es neyin bu gece ve yarın sabah yapın koyuluuk artarsa gebeliktr inşArkadaşlar selam , kısa bir sorum olacaktı. Tüp bebek transferimin 9. günü yani bugün beta hcg 77 çıktı. fakat 6 gün önce yarım doz choiomon çatlatma iğnesi vurulmuştum. bu değer iğne etkisi olabilir mi ? yada yarım dozluk çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi ? Lütfen fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Merhaba ,, benim 9. gün 77 idi 10. gün dayanamadım bir test daha yaptırdım o da 130 çıktı :)Ne zaman yaptn testini? Benim bildiğim bu kadar yüksek olmuyo çatlatma iğnelerinin etkisi. İnş gebelikti. Evdeki testlerle d es neyin bu gece ve yarın sabah yapın koyuluuk artarsa gebeliktr inş
Hadi gözünüzaydın:) sağlıkla kavuşsun bebeğinize. Stressiz rahat Bi hamilelik yaşayın tasını çıkarın bol bol foto çekin:)Merhaba ,, benim 9. gün 77 idi 10. gün dayanamadım bir test daha yaptırdım o da 130 çıktı :)
Çok teşekkür ederim .. İnşallah... çok bekledik çok sabrettik .. allahım bu günleri de gösterdii..Hadi gözünüzaydın:) sağlıkla kavuşsun bebeğinize. Stressiz rahat Bi hamilelik yaşayın tasını çıkarın bol bol foto çekin:)
Benimde öyle oldu ya bu yumurta çatlamamış demek mi birde hamile kalabildiniz mi bende çok kuruluk var anlamadım lütfen cevap verinbu arada akinti demisken benm klomen kulladgm zman ve catlama.ignesi oldugm zman hic akinti olmazdi cok ilginc genelde yunurtlama belirtisidir tedaviye baslamadan once arada olurdu yumurta aki gibi ama yumurtlama gunlerimi bilemezdm sacma günlerde akinti gelirdi smdi hic yok kuruluk var aksine
Merhaba 14. Gunden once test yapmismiydiniz acabaTesti tekrarla canım. Olmazsa adetini beklersin. Benimki 14. Günde çıkmıştı
Hamile kaldiniz mi acabaBenimde öyle oldu ya bu yumurta çatlamamış demek mi birde hamile kalabildiniz mi bende çok kuruluk var anlamadım lütfen cevap verin
Canım bende bekliyorum bugün 13. Gün daha Ben tekrar doktora gidip baktırmadım yumurta çatlamış mı diye Ama benim hala akıntım yokHamile kaldiniz mi acaba
Evet canım bende 48 saat sonra baktrdm çatlamamisti benimde yarin 10.gunum test tutabilirsn aslinda 13gun olmus belirtin varmi bende akinti oluyo ama onceki tedavimdeki gibiym pek bi belirtim yok sende varmi belirtilerCanım bende bekliyorum bugün 13. Gün daha Ben tekrar doktora gidip baktırmadım yumurta çatlamış mı diye Ama benim hala akıntım yok
Ağrın olur olur canim akıntı en iyi belirtidir tabi en sagliklisi doktorun muayene etmesiCuma bende çatlatma iğnesi vurulacagım çatlayıp çatlatmadıgını nasıl anlarım
Canım bende hiç akıntı olmadı bu ay anlamadım neden olduğunu ama göğüs ve kasık ağrım çok fazla regli olcam sanırımEvet canım bende 48 saat sonra baktrdm çatlamamisti benimde yarin 10.gunum test tutabilirsn aslinda 13gun olmus belirtin varmi bende akinti oluyo ama onceki tedavimdeki gibiym pek bi belirtim yok sende varmi belirtiler
Gogus kasık ağrın varsa canım hamilelik belirtileri hamile olabilir misin bence kan ver ne zaman basladi agrilarinCanım bende hiç akıntı olmadı bu ay anlamadım neden olduğunu ama göğüs ve kasık ağrım çok fazla regli olcam sanırım
Catlamış gün aşırı ilişki önerdiAğrın olur olur canim akıntı en iyi belirtidir tabi en sagliklisi doktorun muayene etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?