Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar selam , kısa bir sorum olacaktı. Tüp bebek transferimin 9. günü yani bugün beta hcg 77 çıktı. fakat 6 gün önce yarım doz choiomon çatlatma iğnesi vurulmuştum. bu değer iğne etkisi olabilir mi ? yada yarım dozluk çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi ? Lütfen fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Ne zaman yaptn testini? Benim bildiğim bu kadar yüksek olmuyo çatlatma iğnelerinin etkisi. İnş gebelikti. Evdeki testlerle d es neyin bu gece ve yarın sabah yapın koyuluuk artarsa gebeliktr inş

Ne zaman yaptn testini? Benim bildiğim bu kadar yüksek olmuyo çatlatma iğnelerinin etkisi. İnş gebelikti. Evdeki testlerle d es neyin bu gece ve yarın sabah yapın koyuluuk artarsa gebeliktr inş
Merhaba ,, benim 9. gün 77 idi 10. gün dayanamadım bir test daha yaptırdım o da 130 çıktı :)

Merhaba ,, benim 9. gün 77 idi 10. gün dayanamadım bir test daha yaptırdım o da 130 çıktı :)
Hadi gözünüzaydın:) sağlıkla kavuşsun bebeğinize. Stressiz rahat Bi hamilelik yaşayın tasını çıkarın bol bol foto çekin:)

Hadi gözünüzaydın:) sağlıkla kavuşsun bebeğinize. Stressiz rahat Bi hamilelik yaşayın tasını çıkarın bol bol foto çekin:)
Çok teşekkür ederim .. İnşallah... çok bekledik çok sabrettik .. allahım bu günleri de gösterdii..
bu yolda emek veren bütün kadınlara allah bu duyguları yaşatsın..

Kızlar merhaba 4 mart perşembe ovitrelle vurundum öncesinde 5 gün sabah akşam klomen içtim ama vajinal kuruluk yaşıyorum böyle bir durum yaşayan var mı ?

Benimde öyle oldu ya bu yumurta çatlamamış demek mi birde hamile kalabildiniz mi bende çok kuruluk var anlamadım lütfen cevap verin

Merhaba arkadaşlar,bir gün buraya içinde bulunduğum durumdan ötürü üye olup dert anlatacağım gelmezdi ama.hayat işte Benim amh değerim 0,250 fsh ise 13 daha önce amh im 0,580 iken Dr um tüp bebek demişti ama eşimle sorunlarımızdan dolayi ve bir tane çocuğumuz zaten var diye erteledik şimdi de sorunlar çözüldü ama bebek şansimiz kalmış mıdır sizce var mı bana umut olacak birileri

Bir de şunları sormak isterim Klomen iğne veya tüp bebek tedavilerinize hangi değerler ile başladınız ve de mutlu sona ulaştiniz Allahın izniyle

Cuma bende çatlatma iğnesi vurulacagım çatlayıp çatlatmadıgını nasıl anlarım

Bende pazar çat.ignesi oldum bugun baktik catlamamis ne zaman catlar acaba belirtiler ne olur olgunlasmis 3 yumurtam var

Canım bende bekliyorum bugün 13. Gün daha Ben tekrar doktora gidip baktırmadım yumurta çatlamış mı diye Ama benim hala akıntım yok
Evet canım bende 48 saat sonra baktrdm çatlamamisti benimde yarin 10.gunum test tutabilirsn aslinda 13gun olmus belirtin varmi bende akinti oluyo ama onceki tedavimdeki gibiym pek bi belirtim yok sende varmi belirtiler

Evet canım bende 48 saat sonra baktrdm çatlamamisti benimde yarin 10.gunum test tutabilirsn aslinda 13gun olmus belirtin varmi bende akinti oluyo ama onceki tedavimdeki gibiym pek bi belirtim yok sende varmi belirtiler
Canım bende hiç akıntı olmadı bu ay anlamadım neden olduğunu ama göğüs ve kasık ağrım çok fazla regli olcam sanırım

Canım bende hiç akıntı olmadı bu ay anlamadım neden olduğunu ama göğüs ve kasık ağrım çok fazla regli olcam sanırım
Gogus kasık ağrın varsa canım hamilelik belirtileri hamile olabilir misin bence kan ver ne zaman basladi agrilarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…