- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 33
- 38
Sanırım regl oluyorum çok ağrım var olmadı bu ayCanım bendeki testlerde one step miş hiç farketmedim bugun 11gunum dun akşamkiyle aynı silikte sende de mi bu şekilde çıkıyo kafamı karistirdi bozukmu bu test igne etkisi olsa bugün kaybolurdu gebelikten olsa bugun koyulasrdi diye dusunuyorum anlamadm çook silik cikiyo
Yaaa insallah öbür aya canım birgun bu guzel haberi alacağiz insallah benimde daha günüm var bugun 12.günüm ama hala aynı cizgi çikiyor ikinci cizgi hayalet ama dikkatli bakilinca var test mi bozuk anlamadmSanırım regl oluyorum çok ağrım var olmadı bu ay
Indallah senin vardir canimYaaa insallah öbür aya canım birgun bu guzel haberi alacağiz insallah benimde daha günüm var bugun 12.günüm ama hala aynı cizgi çikiyor ikinci cizgi hayalet ama dikkatli bakilinca var test mi bozuk anlamadm
Hayirlisi canım pek bi belirtim yok umudum da yok sanirim bu ay da olmasa 3 yumurtaya ragmen kabullenecegimIndallah senin vardir canim
Ne yaptın canım sonuç ne olduHayirlisi canım pek bi belirtim yok umudum da yok sanirim bu ay da olmasa 3 yumurtaya ragmen kabullenecegim
Canım bugun farkli iki markadan denedim hala pozitf ince bir cizgi cikiyo doktora sordum prof hamile olabilrsn dedi pazartesi kan ver diyoNe yaptın canım sonuç ne oldu
Çok sevindim kaçıncı gün bugünCanım bugun farkli iki markadan denedim hala pozitf ince bir cizgi cikiyo doktora sordum prof hamile olabilrsn dedi pazartesi kan ver diyo
Bu arada klomenden sonra 14. Gün regl oldum ama ped dolmuyor göğüslerim hala ağrıyor kist mi oldu acaba okuyan varsa yardımcı olabilir miÇok sevindim kaçıncı gün bugün
Canım 13.günüm bugün bütün topikleri okudum resmenÇok sevindim kaçıncı gün bugün
Yani canim bildigim kadarı kist olursa adet olmamalisin ama emin degilimBu arada klomenden sonra 14. Gün regl oldum ama ped dolmuyor göğüslerim hala ağrıyor kist mi oldu acaba okuyan varsa yardımcı olabilir mi
Ama çok olmuyorum o kadar az ki anlatamamYani canim bildigim kadarı kist olursa adet olmamalisin ama emin degilim
Canım en iyisi regl tarihini beklemek kaç gün var bide resimleri atabilirsen bakalım burdan koyulaştı mı hiçCanım 13.günüm bugün bütün topikleri okudum resmen
Canim ilgilendin çok tesekkur ederim bugun doktora gittim hamileyimCanım en iyisi regl tarihini beklemek kaç gün var bide resimleri atabilirsen bakalım burdan koyulaştı mı hiç
Sen bence muayene ol ben az adet olunca troidimde yukseliyodu kistte olabilir Allah korusunAma çok olmuyorum o kadar az ki anlatamam
Çok sevindim canım müthiş ilk denemeydi dimi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanim ilgilendin çok tesekkur ederim bugun doktora gittim hamileyim
Gidicem canım pazartesi inşallahSen bence muayene ol ben az adet olunca troidimde yukseliyodu kistte olabilir Allah korusun
Yaa evet canım çok güzel bir duygu 2yılın sonundaÇok sevindim canım müthiş ilk denemeydi dimi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Haber ver canım neden böyle olduğunu merak ettimGidicem canım pazartesi inşallah
Valla bende bekliyorum yıllardır inş bizede nasip olurYaa evet canım çok güzel bir duygu 2yılın sonundaçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?