Çatlatma iğnesinin 9.gününde testte silik görmüştüm ama bu çok sağlıklı bir sonuç olmayabilir her zamanBu testten sonra gebe kaldinizmi nolur cvp
Siz gebemisniz peki hu sonuca goreÇatlatma iğnesinin 9.gününde testte silik görmüştüm ama bu çok sağlıklı bir sonuç olmayabilir her zaman
Benimde 8. Günüm beta 15 cıktı böyle cizgi cıktı sizce varmiÇatlatma iğnesinin 9.gününde testte silik görmüştüm ama bu çok sağlıklı bir sonuç olmayabilir her zaman
İğnede betahcg olduğu için benüm neredeyse adet olmama 2 gün kalaya kadar hep testlerim pozitif çıktı ben kan verip anladım hamile olmadığımı çünkü 2 günde bür düştü değer iğnenin etkisinin geçmesi bununda sebebi birdahada kullanmadım zaten iğneBenimde 8. Günüm beta 15 cıktı böyle cizgi cıktı sizce varmi
Bugün farklı bi hastanede 14 cıktı değer düşüyor galibaİğnede betahcg olduğu için benüm neredeyse adet olmama 2 gün kalaya kadar hep testlerim pozitif çıktı ben kan verip anladım hamile olmadığımı çünkü 2 günde bür düştü değer iğnenin etkisinin geçmesi bununda sebebi birdahada kullanmadım zaten iğne
Ben hamileyim,bence değerin pozitif düşmüyor çünkü her hastanede farklı değerler çıkabiliyor,2gün sonra tekrar aynı yaptırdığın hastanede mümkünse aynı saatlerde tekrar yaptır,inşallah katlanarak artar değerinBugün farklı bi hastanede 14 cıktı değer düşüyor galiba
Merhaba Canım,Canım ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanım. O belirtileri pek dinleme. Benim hamile kaldığımda sadece kasıklarım ağrıyodu. Hiç göğüs agrım yoktu. Hamileliğim kesinleştikten sonra ağrımaya başladılar. İnşallah bebeğin tutunmuştur. Olumlu düşün ki olumlu sonuçlansın canım.
Canım iğne olduktan 14 gün sonra test yapmıştın ben. İğneye göre test yapacaksın. Erken yaparsan test yanıltabilir.Merhaba Canım,
Yazalı baya olmuş ama sana bir şey sormak istiyorum. Geçen ay kolomen ve çatlatma iğnesi oldum 17. günde adetim geldi. Bu ay femara ve çatlatma iğnesi oldum ama henüz adetim gelmedi 17. günümdeyim. Sen kaçıncı günde öğrendin. Birde geçen ay adetim 16 sında oldu iğneye göre mi yoksa adete göre mi yeni adetimi beklemeliyim. İğneye göre olursa bugün adete göre olursa cuma günü gelecek. Test yapsam çıkar mı kesin?
Anladım canım benim bugün 17.günüm ben 15.gün test yaptım çıkmadı o zaman yoktur adeti beklicem. Sen de pozitif çıkmış mıydı?Canım iğne olduktan 14 gün sonra test yapmıştın ben. İğneye göre test yapacaksın. Erken yaparsan test yanıltabilir.
Testi tekrarla canım. Olmazsa adetini beklersin. Benimki 14. Günde çıkmıştıAnladım canım benim bugün 17.günüm ben 15.gün test yaptım çıkmadı o zaman yoktur adeti beklicem. Sen de pozitif çıkmış mıydı?
Anladım canım öyle yapayım o zaman teşekkürlerTesti tekrarla canım. Olmazsa adetini beklersin. Benimki 14. Günde çıkmıştı
Rica ederim canım. Her şey gönlünce olsun.Anladım canım öyle yapayım o zaman teşekkürler
Canim demekki yumurtan igneden 3 gun sonra catlamis.. Benimde oyle olmustu,hayirlisi olsun onumuzdeki aylarda olur insAllah..
Benimde yarin gunum,olmazsam bi akc gun bekleyip test yaparim ama kasiklarim belim karnim dizlerim heryerim sizliyor regl olcak gibi bilmiyorum hamilelik belirtiside regl belirtisi gibi diyolar ama sanmam
İğne etkisi olabilir genelde 12 14 gün arası kan vetin diyorlarBen de 26 sında çatlatma iğnesi vuruldum bir Mart’ta sancım çok old için acile gittim kan testimde hcg 62.5 buçuk normalde bu kadar yüksek çıkar mı
Selam arkadaşlarMerhaba Bayanlar;
Klomen vb. ilaçlar sonrasında uygulanan Ovitrelle veya türevleri çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Anketimize katılmanız, elimizdeki verileri yüzdeleştirip hamileliği bekleyen bizlerin fikir sahibi olmasını sağlayacaktır.
Katılımınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar
Ayrıca Beta HCG sonuçlarınızı ve gününü de mesajlarsanız bizler için mükemmel olur
İğne etkisi olabilir genelde 12 14 gün arası kan vetin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?