• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benimde 8. Günüm beta 15 cıktı böyle cizgi cıktı sizce varmi
İğnede betahcg olduğu için benüm neredeyse adet olmama 2 gün kalaya kadar hep testlerim pozitif çıktı ben kan verip anladım hamile olmadığımı çünkü 2 günde bür düştü değer iğnenin etkisinin geçmesi bununda sebebi birdahada kullanmadım zaten iğne

İğnede betahcg olduğu için benüm neredeyse adet olmama 2 gün kalaya kadar hep testlerim pozitif çıktı ben kan verip anladım hamile olmadığımı çünkü 2 günde bür düştü değer iğnenin etkisinin geçmesi bununda sebebi birdahada kullanmadım zaten iğne
Bugün farklı bi hastanede 14 cıktı değer düşüyor galiba

Bugün farklı bi hastanede 14 cıktı değer düşüyor galiba
Ben hamileyim,bence değerin pozitif düşmüyor çünkü her hastanede farklı değerler çıkabiliyor,2gün sonra tekrar aynı yaptırdığın hastanede mümkünse aynı saatlerde tekrar yaptır,inşallah katlanarak artar değerin

Merhaba öncelikle daha önce birkaç yere daha yazmıştım ama istediğim cevabı elde edemedim nolur benmle aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bir seneye yakındır çocuk istiyoruz ama olmuyor bu ay merional iğne kullandım ve 14 ünde ovitrelle vurundum bugun 13. Gün vurunduğumdan beri göğüslerim çok sert baya ağrılı şu son 3 4 gündür de karnımın alt kısmı sol tarafım bişey ısırır gibi değişik bir acısı var acaba yerleşme dolayısıyla mı oluyor diye düşünüyorum çok şişkinim birde sizce bunlar neyden oluyor çok istiyorum hayırlıbir haber almayı

Biliyorum çoğumuz sabırlı olamiyoruz bu aşamada hemen öğrenmek istiyoruz en ufak bir belirti ariyoruz ama yinede test yapmak icin 14.günü bekleyin.. Erken bakıp pozitifi görüp umutlanıp sonraki günlerde ignenin etkisiyle böyle çıktığını öğrenmek çok daha kötü bir his. Başıma geldi çünkü..ilk klomen+ovitrelle kullanisimdi olumsuz oldu

Canım ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanım. O belirtileri pek dinleme. Benim hamile kaldığımda sadece kasıklarım ağrıyodu. Hiç göğüs agrım yoktu. Hamileliğim kesinleştikten sonra ağrımaya başladılar. İnşallah bebeğin tutunmuştur. Olumlu düşün ki olumlu sonuçlansın canım.
Merhaba Canım,
Yazalı baya olmuş ama sana bir şey sormak istiyorum. Geçen ay kolomen ve çatlatma iğnesi oldum 17. günde adetim geldi. Bu ay femara ve çatlatma iğnesi oldum ama henüz adetim gelmedi 17. günümdeyim. Sen kaçıncı günde öğrendin. Birde geçen ay adetim 16 sında oldu iğneye göre mi yoksa adete göre mi yeni adetimi beklemeliyim. İğneye göre olursa bugün adete göre olursa cuma günü gelecek. Test yapsam çıkar mı kesin?

Merhaba Canım,
Yazalı baya olmuş ama sana bir şey sormak istiyorum. Geçen ay kolomen ve çatlatma iğnesi oldum 17. günde adetim geldi. Bu ay femara ve çatlatma iğnesi oldum ama henüz adetim gelmedi 17. günümdeyim. Sen kaçıncı günde öğrendin. Birde geçen ay adetim 16 sında oldu iğneye göre mi yoksa adete göre mi yeni adetimi beklemeliyim. İğneye göre olursa bugün adete göre olursa cuma günü gelecek. Test yapsam çıkar mı kesin?
Canım iğne olduktan 14 gün sonra test yapmıştın ben. İğneye göre test yapacaksın. Erken yaparsan test yanıltabilir.

Canım iğne olduktan 14 gün sonra test yapmıştın ben. İğneye göre test yapacaksın. Erken yaparsan test yanıltabilir.
Anladım canım benim bugün 17.günüm ben 15.gün test yaptım çıkmadı o zaman yoktur adeti beklicem. Sen de pozitif çıkmış mıydı?

Anladım canım benim bugün 17.günüm ben 15.gün test yaptım çıkmadı o zaman yoktur adeti beklicem. Sen de pozitif çıkmış mıydı?
Testi tekrarla canım. Olmazsa adetini beklersin. Benimki 14. Günde çıkmıştı

Canim demekki yumurtan igneden 3 gun sonra catlamis.. Benimde oyle olmustu,hayirlisi olsun onumuzdeki aylarda olur insAllah..
Benimde yarin gunum,olmazsam bi akc gun bekleyip test yaparim ama kasiklarim belim karnim dizlerim heryerim sizliyor regl olcak gibi bilmiyorum hamilelik belirtiside regl belirtisi gibi diyolar ama sanmam :KK19:

Ben de 26 sında çatlatma iğnesi vuruldum bir Mart’ta sancım çok old için acile gittim kan testimde hcg 62.5 buçuk normalde bu kadar yüksek çıkar mı

Merhaba Bayanlar;
Klomen vb. ilaçlar sonrasında uygulanan Ovitrelle veya türevleri çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
:KK49:
Anketimize katılmanız, elimizdeki verileri yüzdeleştirip hamileliği bekleyen bizlerin fikir sahibi olmasını sağlayacaktır. :KK34:
Katılımınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar
:KK16:
Ayrıca Beta HCG sonuçlarınızı ve gününü de mesajlarsanız bizler için mükemmel olur :KK19:
Selam arkadaşlar

Back