Canım igneden sonra kacinci gun catladiCatlamış gün aşırı ilişki önerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım igneden sonra kacinci gun catladiCatlamış gün aşırı ilişki önerdi
Cuma 9 da vuruldum Cumartesi 12.30 da baktı çatlatmış bnde gördüm o gün ilişki oldu 1 gün arayla doktor kontrole cagırdı beni çok mutlu oldum çatlamaZ sandım Cumartesi cok aşırı agrım oldı geceye kadar cuma cok agrım yoktuCanım igneden sonra kacinci gun catladi
Kasık agrısı akıntı mide bulantısı oldu bende belirtilerBende pazar çat.ignesi oldum bugun baktik catlamamis ne zaman catlar acaba belirtiler ne olur olgunlasmis 3 yumurtam var
Kişiden kişiye degişir ben progestan kullanıyorum fitil olarakCanım bende hiç akıntı olmadı bu ay anlamadım neden olduğunu ama göğüs ve kasık ağrım çok fazla regli olcam sanırım
Bende de akinti siskinlik hafif agri oldu umarm catlamstr bide kist cikmasn zatn umutsuzluk cok uzuyoKasık agrısı akıntı mide bulantısı oldu bende belirtiler
5 yumurtam oluştı 2 si büyüdü 1 çatladı inşallah oda tutar bakalım pkoyum kistlerim var sizede yardım etsın RabbimBende de akinti siskinlik hafif agri oldu umarm catlamstr bide kist cikmasn zatn umutsuzluk cok uzuyo
Ya insallah sonucunuzu burdan yazın olur mu5 yumurtam oluştı 2 si büyüdü 1 çatladı inşallah oda tutar bakalım pkoyum kistlerim var sizede yardım etsın Rabbim
Dünden beri var kasık batması ama birde mide yanması var 7. Günden beri Bunlar bir belirti olmayabilir yani adet olurken de böyle belirtiler yaşaya biliyorum o yüzden pek sanmıyorum bugün test yaptım ama akşam idrarıyla yani o kadar silik bir çizgi çekti ki çok zor gördümGogus kasık ağrın varsa canım hamilelik belirtileri hamile olabilir misin bence kan ver ne zaman basladi agrilarin
Canimhcg vucutta olmaz silik bile olsa vardir bugun yarinda yao insallah vardir gebelik benim 10.gunum beklemedeyim bi belirtim de yok maalesefDünden beri var kasık batması ama birde mide yanması var 7. Günden beri Bunlar bir belirti olmayabilir yani adet olurken de böyle belirtiler yaşaya biliyorum o yüzden pek sanmıyorum bugün test yaptım ama akşam idrarıyla yani o kadar silik bir çizgi çekti ki çok zor gördüm
Canım sabah yaptım one step diye bir test hiçbirşey çıkmadı olsaydı çıkardıCanimhcg vucutta olmaz silik bile olsa vardir bugun yarinda yao insallah vardir gebelik benim 10.gunum beklemedeyim bi belirtim de yok maalesef
Ben yanlış mı sayıyorum iğne günüyle birlikte bugün 14. GünCanım sabah yaptım one step diye bir test hiçbirşey çıkmadı olsaydı çıkardı
Yazarım kuzumYa insallah sonucunuzu burdan yazın olur mu
Canım igne günüyle birlikte saymalısın yarın 11.günüm demin test tuttum çoook silik gordüm acaba igne etkisimidirBen yanlış mı sayıyorum iğne günüyle birlikte bugün 14. Gün
15 gün sonra doktorum test yap demişti ama idrara geç geçiyomus istersen yarin kan verCanım sabah yaptım one step diye bir test hiçbirşey çıkmadı olsaydı çıkardı
Hastahaneye gitmek istemiyorum şu virüsten dolayı15 gün sonra doktorum test yap demişti ama idrara geç geçiyomus istersen yarin kan ver
Haklisiniz gitmemek en doğrusuHastahaneye gitmek istemiyorum şu virüsten dolayı
Canım bendeki testlerde one step miş hiç farketmedim bugun 11gunum dun akşamkiyle aynı silikte sende de mi bu şekilde çıkıyo kafamı karistirdi bozukmu bu test igne etkisi olsa bugün kaybolurdu gebelikten olsa bugun koyulasrdi diye dusunuyorum anlamadm çook silik cikiyoCanım sabah yaptım one step diye bir test hiçbirşey çıkmadı olsaydı çıkardı
Ya belkide çok iyi bir test değil bilmiyorum benim onuncu gününde çok silik çıkmıştı 11’de çok silik çıktı sonra çıkmamaya başladı belkide testin tuhaflığı bilmiyorum yani daha regle de olmadım umudum kalmadıCanım bendeki testlerde one step miş hiç farketmedim bugun 11gunum dun akşamkiyle aynı silikte sende de mi bu şekilde çıkıyo kafamı karistirdi bozukmu bu test igne etkisi olsa bugün kaybolurdu gebelikten olsa bugun koyulasrdi diye dusunuyorum anlamadm çook silik cikiyo
Sanırım regl oluyorum çok ağrım var olmadı bu ayYa belkide çok iyi bir test değil bilmiyorum benim onuncu gününde çok silik çıkmıştı 11’de çok silik çıktı sonra çıkmamaya başladı belkide testin tuhaflığı bilmiyorum yani daha regle de olmadım umudum kalmadı