• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım igneden sonra kacinci gun catladi
Cuma 9 da vuruldum Cumartesi 12.30 da baktı çatlatmış bnde gördüm o gün ilişki oldu 1 gün arayla doktor kontrole cagırdı beni çok mutlu oldum çatlamaZ sandım Cumartesi cok aşırı agrım oldı geceye kadar cuma cok agrım yoktu

Gogus kasık ağrın varsa canım hamilelik belirtileri hamile olabilir misin bence kan ver ne zaman basladi agrilarin
Dünden beri var kasık batması ama birde mide yanması var 7. Günden beri Bunlar bir belirti olmayabilir yani adet olurken de böyle belirtiler yaşaya biliyorum o yüzden pek sanmıyorum bugün test yaptım ama akşam idrarıyla yani o kadar silik bir çizgi çekti ki çok zor gördüm

Dünden beri var kasık batması ama birde mide yanması var 7. Günden beri Bunlar bir belirti olmayabilir yani adet olurken de böyle belirtiler yaşaya biliyorum o yüzden pek sanmıyorum bugün test yaptım ama akşam idrarıyla yani o kadar silik bir çizgi çekti ki çok zor gördüm
Canimhcg vucutta olmaz silik bile olsa vardir bugun yarinda yao insallah vardir gebelik benim 10.gunum beklemedeyim bi belirtim de yok maalesef

Hanımlar merhaba bişey soracağım sizlere. Adetim 2 gün gecikti klomen kullanıp iğne vurdurmamıştım bu ay ve iki olgun yumurtam vardı. Dün gebelik testi yaptım negatifti. Kist oluşmuş mudur? Oluşmuşsa en fazla kaç gün gecikme olur bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen 🙏🏼

Canım sabah yaptım one step diye bir test hiçbirşey çıkmadı olsaydı çıkardı
Canım bendeki testlerde one step miş hiç farketmedim bugun 11gunum dun akşamkiyle aynı silikte sende de mi bu şekilde çıkıyo kafamı karistirdi bozukmu bu test igne etkisi olsa bugün kaybolurdu gebelikten olsa bugun koyulasrdi diye dusunuyorum anlamadm çook silik cikiyo

Canım bendeki testlerde one step miş hiç farketmedim bugun 11gunum dun akşamkiyle aynı silikte sende de mi bu şekilde çıkıyo kafamı karistirdi bozukmu bu test igne etkisi olsa bugün kaybolurdu gebelikten olsa bugun koyulasrdi diye dusunuyorum anlamadm çook silik cikiyo
Ya belkide çok iyi bir test değil bilmiyorum benim onuncu gününde çok silik çıkmıştı 11’de çok silik çıktı sonra çıkmamaya başladı belkide testin tuhaflığı bilmiyorum yani daha regle de olmadım umudum kalmadı

Back