Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yaptım cnm negatif ve adette oldum malesef

kızlar slm bende hormaon ilaçlarına başlamış bulunuyorum tedavime bahçecide emre beyle başladık bu ilaçların bir yan etkisi oluyor mu siz nasıl kullandınız ilaçlarınızı beni de bilgilendirir misiniz

Çatlatma iğnesinn 14.günü idrarda negatif çıkıp sonrasında kanda pozitif gören varmı? Doktorum pazartesi kan ver dedi çünkü

Kullandığın ilaçlara bağlı yann etkiler yaşayabilirsin cnm ama ole çok büyük belirtiler deil..

Çatlatma iğnesinn 14.günü idrarda negatif çıkıp sonrasında kanda pozitif gören varmı? Doktorum pazartesi kan ver dedi çünkü
Cok degismiyo cnm benim 14. Gunu negatifti 15.gün adet oldum..ama inşallah pozitif çıkar senin

Bugün benim 6. Gunum iğnece ama bunu görmek bile mutluluk verici dayanamadim kızlar napiyim

Kızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Kızlar yorumlarsanız sevinirim

Naptın cnm sonuç ne oldu merak ettim
bugun igneden sonraki 23.gun ve hala adet olmadim canim ignenin 20.gunude idrarda test yaptim yine kocaman bir negatif
benim anlayamadigim dr yumurtamin catladigini soypedi ve catladigi halde neden hastalanmiyorum cok canimi sıkıyor boyle hastapanmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…