- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
harika cok sevindim canim darisi basimiza ins. bende klomen kullandim buay ignenin 5.gunu bende cok takmiyorum gun saymiyorum test yapmayacagim hayirlisi. dua et canim ins. bu ay olur yoksa bende dr gitmeyi birakacagim artikCanım ben bu ay ne klomen ne iğne ne test :)
Saldım ve hamile kaldım
harika cok sevindim canim darisi basimiza ins. bende klomen kullandim buay ignenin 5.gunu bende cok takmiyorum gun saymiyorum test yapmayacagim hayirlisi. dua et canim ins. bu ay olur yoksa bende dr gitmeyi birakacagim artik
cok sagol canimİnşallah güzel haberi verirsin bizlere canım dualarımdasın:)
Cok tebrik ederim cnm cok sevindimmmmİnşallah güzel haberi verirsin bizlere canım dualarımdasın:)
Darisi bize insallah..benimde bugun ignenin 4..günü insallah guzel haberler aliriz bu aycok sagol canim
sen ne yaptin keseyi gormeye gittinmi kalp atisini nezaman duyacaksin
igne sonrasi hangi saatleri degerlendirdinizDarisi bize insallah..benimde bugun ignenin 4..günü insallah guzel haberler aliriz bu ay
rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ins.Igneyi aksama dogru saat 6ya dogru oldum..sabahinda iliski olmustu..sonraki aksam ve sonraki sabah oldu..bu sefer boyle denedik bakalim ne olucak
Amin amin insallah cnmrabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ins.
amin ins. hayirlisiyla emeklerimiz bosa cikmaz ignenin kacinci gunu benim 10.gun igne gununu saymazsam icimfen birses 2gun sonra test yap diyor obur seste dur 14.gun hastalanmazsan 15.gun yapardin diyorbende bu ay ilk defa 5 gün klomen kullandım günde 2 tane, adetin 13. günü iğneyi vuruldum aynı gün ve ertesi gün ilişki oldu bat 4 Ekim ve beklemedeyim. iğneden sonra yaptığım yumurtlama testleri 5 gün boyunca pozitif çıktı iğnenin etkisiyle olduğunu öğrendim ve test yapmayı bıraktım. bir kızım var 2 buçuk yaşında hemen olmuştu hiç bekletmeden ikinciyi istiyorum ama bir buçuk yıldır deniyoruz olmuyor maalesef. Allah kimseyi bekletmesin çok zormuş.
Insallah vardir cnm..benimde 7. Gun bugun..cuma yada cumartesi yapacagim test..net cikar heraldeamin ins. hayirlisiyla emeklerimiz bosa cikmaz ignenin kacinci gunu benim 10.gun igne gununu saymazsam icimfen birses 2gun sonra test yap diyor obur seste dur 14.gun hastalanmazsan 15.gun yapardin diyorbeklemek cok zor rabbim kolaylastirsin ins.
hakkimizda hayirlisi olsun canimInsallah vardir cnm..benimde 7. Gun bugun..cuma yada cumartesi yapacagim test..net cikar heralde
Aminnn canim 8. Gun gecmiyor gunlerhakkimizda hayirlisi olsun canim
canim cok erken yapmissin degil 9 12gun bile vucuttan atamayanlar var sabret 14.gun tekrar dene ins. dahada koyulasirArkadaşlar bana da yardım edin. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktor bendede eşimdede bir sıkıntı görmedi. Gecen ay klomen kullandım. Ama yine olmadı. Bu ay klomen artı çatlama iğnesi vuruldum. 17 eylül gecesi vuruldum iğneyi. Dün erken gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi anında silik çıktı. Bugün kan verdim beta hcg 6.1 sizce hamile miyim?? Yoksa iğnenin etkisiylemi bu sonucu gördümilaç vucutta 9 güne kadar kalır mı?? Çok istiyorum bir bebeğim olsun
Cok tebrik ederim cnm cok sevindimmmm
Canım hanile değilmişimcanim cok erken yapmissin degil 9 12gun bile vucuttan atamayanlar var sabret 14.gun tekrar dene ins. dahada koyulasir
Amin cnm amin insallah :)Sağolasın kuzum :) güzel kalbine göre versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?