Kaçıncı gun yaptirdin ki testiCanım hanile değilmişimçatlama iğnesinden dolayı değer yüksek çıkmış
8. Gün erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. 9. Gün hcg 6.1 çıktı. 10. Günde hcg 2.51Kaçıncı gun yaptirdin ki testi
10.cu gun testim boyle o zaman hala ignenin etkisidir8. Gün erken gebelik testinde silik çizgi çıktı. 9. Gün hcg 6.1 çıktı. 10. Günde hcg 2.51
Canım inan belli olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Benim ablam 2 yıl önce 3-4 ay çatlama iğnesi vuruldu. 5 gün sonra bile test yaptığında pozitifi görmedi. Sadece hamile kaldığında gördü çift çizgiyi. Ben bu durumdan dolayı çok heycanlanmıştım. Ama olmadı. Yani hiç belli olmaz. Benim 10. Gün düştü değerim. Senin hala pozitif. her an hamile olabilirsin. Umarım hamilesindir :)10.cu gun testim boyle o zaman hala ignenin etkisidir
Ilac herkesin bünyesinde farklilik gosteriyor demekki..daha erken umutsuz olmak icin yukselebilir degerin..hepimiz hamile kaliriz insallahCanım inan belli olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Benim ablam 2 yıl önce 3-4 ay çatlama iğnesi vuruldu. 5 gün sonra bile test yaptığında pozitifi görmedi. Sadece hamile kaldığında gördü çift çizgiyi. Ben bu durumdan dolayı çok heycanlanmıştım. Ama olmadı. Yani hiç belli olmaz. Benim 10. Gün düştü değerim. Senin hala pozitif. her an hamile olabilirsin. Umarım hamilesindir :)
Benimde 13.gunum test negatif..karnim da ağrılar var adet olcam galiba..yumurtasi catlayip kacinci gun adet oldunuz 14.gun test negatif ciktigi halde 16gun bitti hala regl olmadim
17 gun bitti yumurta catlamasina ragmen hastalanmadimBenimde 13.gunum test negatif..karnim da ağrılar var adet olcam galiba..
Yaaa belki geç dollenme falan olmuştur bekle bakalim test yaptin mi..14.gün oldu bugun agrim.var adet olamıyorum gibi offf17 gun bitti yumurta catlamasina ragmen hastalanmadim
Göbekten vurulllmami istedi drum daha etkili.oldugu içinKızlar ben karnimdan vuruluyorum igneyi normalde
Koldan vuran var mı aramızda
Acaba hangisi daha etkili
cuma 14.gundu test yaptim negatif cikinca dahada yapmadim 18gun bitti daha gelen giden yok gardolabini ittim gece temizlik vs olacagim varsa sabaha olmam gerek yoksa sabah kan vereyim diyorum ama kararsizim bezdim artik negatiflerdenYaaa belki geç dollenme falan olmuştur bekle bakalim test yaptin mi..14.gün oldu bugun agrim.var adet olamıyorum gibi offf
Belli olmaz ki belki geç dollenme falan olmuştur..Ben bugün yaptıım sanki çok silik bi cizgi gördüm eşim yok dedi..şaştım kaldım..cuma 14.gundu test yaptim negatif cikinca dahada yapmadim 18gun bitti daha gelen giden yok gardolabini ittim gece temizlik vs olacagim varsa sabaha olmam gerek yoksa sabah kan vereyim diyorum ama kararsizim bezdim artik negatiflerden
hadiii ins. vardir gebelik eklesene resmini bakayim bendeBelli olmaz ki belki geç dollenme falan olmuştur..Ben bugün yaptıım sanki çok silik bi cizgi gördüm eşim yok dedi..şaştım kaldım..
bugun kacinci gunun peki seninBelli olmaz ki belki geç dollenme falan olmuştur..Ben bugün yaptıım sanki çok silik bi cizgi gördüm eşim yok dedi..şaştım kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?