Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
10.cu gun testim boyle o zaman hala ignenin etkisidir
Canım inan belli olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Benim ablam 2 yıl önce 3-4 ay çatlama iğnesi vuruldu. 5 gün sonra bile test yaptığında pozitifi görmedi. Sadece hamile kaldığında gördü çift çizgiyi. Ben bu durumdan dolayı çok heycanlanmıştım. Ama olmadı. Yani hiç belli olmaz. Benim 10. Gün düştü değerim. Senin hala pozitif. her an hamile olabilirsin. Umarım hamilesindir :)

Ilac herkesin bünyesinde farklilik gosteriyor demekki..daha erken umutsuz olmak icin yukselebilir degerin..hepimiz hamile kaliriz insallah

yumurtasi catlayip kacinci gun adet oldunuz 14.gun test negatif ciktigi halde 16gun bitti hala regl olmadim

Merhabalar. Ben de 11 eylül de çatlatma iğnesi yaptırdım. 10. günde kan tahlilinde beta 2.5 çıkmıştı. Bugün iğne yaptirali 20 gün oldu. Test yapmadım Bazılarına doktor iğneden 14 gün sonra hamile değilse adet görmesi gerektiğini söylemiş. Bana doktorum bir şey söylemedi. Normalde âdetlerim 35 günde bir olur o sebeple daha adet olmama var. Ancak eğer iğneden 14 gün sonra adet olunması gerekiyorsa 6 gün gecikmiş oluyorum. Kafam karıştı

Yumurtan iğneden hemen sonra çatladıysa 14 15 gun sonra adet olman gerek..Sen test yapmalısın bayağı olmuş çünkü hamile kalmış olman çok yüksek

Kızlar ben karnimdan vuruluyorum igneyi normalde
Koldan vuran var mı aramızda
Acaba hangisi daha etkili

Yaaa belki geç dollenme falan olmuştur bekle bakalim test yaptin mi..14.gün oldu bugun agrim.var adet olamıyorum gibi offf
cuma 14.gundu test yaptim negatif cikinca dahada yapmadim 18gun bitti daha gelen giden yok gardolabini ittim gece temizlik vs olacagim varsa sabaha olmam gerek yoksa sabah kan vereyim diyorum ama kararsizim bezdim artik negatiflerden

cuma 14.gundu test yaptim negatif cikinca dahada yapmadim 18gun bitti daha gelen giden yok gardolabini ittim gece temizlik vs olacagim varsa sabaha olmam gerek yoksa sabah kan vereyim diyorum ama kararsizim bezdim artik negatiflerden
Belli olmaz ki belki geç dollenme falan olmuştur..Ben bugün yaptıım sanki çok silik bi cizgi gördüm eşim yok dedi..şaştım kaldım..

Belli olmaz ki belki geç dollenme falan olmuştur..Ben bugün yaptıım sanki çok silik bi cizgi gördüm eşim yok dedi..şaştım kaldım..
hadiii ins. vardir gebelik eklesene resmini bakayim bende
bilmiyorumki suan kasiklarimda cok agri oldu dolabi cektigim icin ins. aksi bir sey olmaz

15. Gun bugun..sorma benimde agrim var ama var diyede umudum yok hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…