Allah allah geç çatlamıştır belki..geç çatladığı içinde adet geç olursun..streste yapma ondanda gecikir..16.gunde progestan başladın mı kullandin mi cnm 10 gün..oda adeti düzenler benim doktorum öyle yapiyo eğer gebelik varsa zaten olmuyosun adet gebelik yoksa ilacı 10 gun içip biraktiktan sonra 2 3 gun sonra adet oluyosun..kullanmadiysan bunuda bi konuş drunlabugun igneden sonraki 23.gun ve hala adet olmadim canim ignenin 20.gunude idrarda test yaptim yine kocaman bir negatif
benim anlayamadigim dr yumurtamin catladigini soypedi ve catladigi halde neden hastalanmiyorum cok canimi sıkıyor boyle hastapanmayinca
Güzel haberler alırsın insalahAynen kuzum ya az kaldı belirtilerim var ama bakalım boş belirti değildir insallah 1 hafta kaldı
gecen ay kullanmistim 14.gun hastalanmistim bu ay kullanmadim ondan olmamisimdir ama catladi ve tutmadi olmasi lazim degilmi acaba hormonlarimda problemmi var kiAllah allah geç çatlamıştır belki..geç çatladığı içinde adet geç olursun..streste yapma ondanda gecikir..16.gunde progestan başladın mı kullandin mi cnm 10 gün..oda adeti düzenler benim doktorum öyle yapiyo eğer gebelik varsa zaten olmuyosun adet gebelik yoksa ilacı 10 gun içip biraktiktan sonra 2 3 gun sonra adet oluyosun..kullanmadiysan bunuda bi konuş drunla
Eğer pko varsa ondan dolayıda olmuyo olabilirsin..Ama progestan kesinlikle kullanmalısın bu tedavide çünkü gebelik yoksa duzenli adet olabilmek çok önemli.. hormonlardan olduğunu zannetmiyorum cnmgecen ay kullanmistim 14.gun hastalanmistim bu ay kullanmadim ondan olmamisimdir ama catladi ve tutmadi olmasi lazim degilmi acaba hormonlarimda problemmi var ki
Peki çok teşekkür ediyorum canımCok anlamıyorum cnm hormon testinden
sabah koyu kahve leke gordum dahada devam etmedi tedaviye sonuc vermeyis biryana hastalanmamak biryana stres oldum resmenEğer pko varsa ondan dolayıda olmuyo olabilirsin..Ama progestan kesinlikle kullanmalısın bu tedavide çünkü gebelik yoksa duzenli adet olabilmek çok önemli.. hormonlardan olduğunu zannetmiyorum cnm
Stres yapma cnm çok etkiliyo herşey olacağına veriyo zaten biz anca kendimizi yipratiyoruzsabah koyu kahve leke gordum dahada devam etmedi tedaviye sonuc vermeyis biryana hastalanmamak biryana stres oldum resmen
Sonuç noldu cnm naptin var mı güzel haberlerBugün benim 6. Gunum iğnece ama bunu görmek bile mutluluk verici dayanamadim kızlar napiyimEki Görüntüle 2195424 Eki Görüntüle 2195424
Yok daha kuzum 4 gün kaldı ama gidicem insallah bugün test yapmayı dusunuyorum 10. Gün bugünSonuç noldu cnm naptin var mı güzel haberler
Ay şimdi bakınca gördüm.. hadi hayırlısı olsunYok daha kuzum 4 gün kaldı ama gidicem insallah bugün test yapmayı dusunuyorum 10. Gün bugün
Ay şimdi bakınca gördüm.. hadi hayırlısı olsun
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Iyi o halde. Bugun bida vercem 16:00 da bakalim nolcakkk. Umut var herhaldeeee2 günde 2 katından fazla artış olmuş inşallah böyle devam eder canım tebrik ederim :)
Canm kan i acildemi veriyosun ben dün gece gittim acile benimde bugün 12. Gün iğnenin ama kan almadılar kadın doguma gel dediler kadın dogumdada sıra yok ne yapsam yaIyi o halde. Bugun bida vercem 16:00 da bakalim nolcakkk. Umut var herhaldeeee
Ayyy umut mu maşallah hamilesin kuzum ayy ne güzel insallah bende hamileyimdir gözün aydın artış var çünkü evde test yaptinmi pekiIyi o halde. Bugun bida vercem 16:00 da bakalim nolcakkk. Umut var herhaldeeee
Yalvarip daldim poliklinige yapiyorlar randevum yok hicCanm kan i acildemi veriyosun ben dün gece gittim acile benimde bugün 12. Gün iğnenin ama kan almadılar kadın doguma gel dediler kadın dogumdada sıra yok ne yapsam ya
Evde test yapmadim hic. Kanda bakildiAyyy umut mu maşallah hamilesin kuzum ayy ne güzel insallah bende hamileyimdir gözün aydın artış var çünkü evde test yaptinmi peki
Bende birazdan gidicem sıra bulmam imkansız ama bugün o kanı vercemmmmmYalvarip daldim poliklinige yapiyorlar randevum yok hic
Belirtilerin varmi canmEvde test yapmadim hic. Kanda bakildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?