• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bugun igneden sonraki 23.gun ve hala adet olmadim canim ignenin 20.gunude idrarda test yaptim yine kocaman bir negatif
benim anlayamadigim dr yumurtamin catladigini soypedi ve catladigi halde neden hastalanmiyorum cok canimi sıkıyor boyle hastapanmayinca
Allah allah geç çatlamıştır belki..geç çatladığı içinde adet geç olursun..streste yapma ondanda gecikir..16.gunde progestan başladın mı kullandin mi cnm 10 gün..oda adeti düzenler benim doktorum öyle yapiyo eğer gebelik varsa zaten olmuyosun adet gebelik yoksa ilacı 10 gun içip biraktiktan sonra 2 3 gun sonra adet oluyosun..kullanmadiysan bunuda bi konuş drunla

Allah allah geç çatlamıştır belki..geç çatladığı içinde adet geç olursun..streste yapma ondanda gecikir..16.gunde progestan başladın mı kullandin mi cnm 10 gün..oda adeti düzenler benim doktorum öyle yapiyo eğer gebelik varsa zaten olmuyosun adet gebelik yoksa ilacı 10 gun içip biraktiktan sonra 2 3 gun sonra adet oluyosun..kullanmadiysan bunuda bi konuş drunla
gecen ay kullanmistim 14.gun hastalanmistim bu ay kullanmadim ondan olmamisimdir ama catladi ve tutmadi olmasi lazim degilmi acaba hormonlarimda problemmi var ki

gecen ay kullanmistim 14.gun hastalanmistim bu ay kullanmadim ondan olmamisimdir ama catladi ve tutmadi olmasi lazim degilmi acaba hormonlarimda problemmi var ki
Eğer pko varsa ondan dolayıda olmuyo olabilirsin..Ama progestan kesinlikle kullanmalısın bu tedavide çünkü gebelik yoksa duzenli adet olabilmek çok önemli.. hormonlardan olduğunu zannetmiyorum cnm

Eğer pko varsa ondan dolayıda olmuyo olabilirsin..Ama progestan kesinlikle kullanmalısın bu tedavide çünkü gebelik yoksa duzenli adet olabilmek çok önemli.. hormonlardan olduğunu zannetmiyorum cnm
sabah koyu kahve leke gordum dahada devam etmedi tedaviye sonuc vermeyis biryana hastalanmamak biryana stres oldum resmen

Ay şimdi bakınca gördüm.. hadi hayırlısı olsun

Kuzum test yaptım şimdi üstteki 6. Gün alttaki 10. Gün canm
Screenshot_20181010-151730.png

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Back