- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
test yaptinmi bugun eger hastalanmazsam yarin sabah yapacagim 20.gunum olacak yarin15. Gun bugun..sorma benimde agrim var ama var diyede umudum yok hiç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yaptinmi bugun eger hastalanmazsam yarin sabah yapacagim 20.gunum olacak yarin15. Gun bugun..sorma benimde agrim var ama var diyede umudum yok hiç..
hadiya uzuldum canim hakkimizda hayirlisi olsunYaptım cnm negatif ve adette oldum malesef
Hayırlısı cnm bi dahaki aya insallahhadiya uzuldum canim hakkimizda hayirlisi olsun
ins canimHayırlısı cnm bi dahaki aya insallah
Çatlatma iğnesinn kaçıncı günündesiniz? Adet oldunuz mu?hadiya uzuldum canim hakkimizda hayirlisi olsun
Kullandığın ilaçlara bağlı yann etkiler yaşayabilirsin cnm ama ole çok büyük belirtiler deil..kızlar slm bende hormaon ilaçlarına başlamış bulunuyorum tedavime bahçecide emre beyle başladık bu ilaçların bir yan etkisi oluyor mu siz nasıl kullandınız ilaçlarınızı beni de bilgilendirir misiniz
Cok degismiyo cnm benim 14. Gunu negatifti 15.gün adet oldum..ama inşallah pozitif çıkar seninÇatlatma iğnesinn 14.günü idrarda negatif çıkıp sonrasında kanda pozitif gören varmı? Doktorum pazartesi kan ver dedi çünkü![]()
Naptın cnm sonuç ne oldu merak ettimtest yaptinmi bugun eger hastalanmazsam yarin sabah yapacagim 20.gunum olacak yarin
Testin bozuk canım tekrarlamalısın. Ayrıca ilk 14gün de yapsan bile yanıltıcı çıkar ümitlenirsin var yada yoksa. En iyisi bekle 2hafta dolmasınıBugün benim 6. Gunum iğnece ama bunu görmek bile mutluluk verici dayanamadim kızlar napiyimEki Görüntüle 2195424 Eki Görüntüle 2195424
Cnm teste çok idrar damlattiin bozuldu heralde..igneden 10.gunden sonra çıkan sonuçlar doğrudur..şuan çıkan silik cizgi ignenin etkisi..Bugün benim 6. Gunum iğnece ama bunu görmek bile mutluluk verici dayanamadim kızlar napiyimEki Görüntüle 2195424 Eki Görüntüle 2195424
Cok anlamıyorum cnm hormon testindenKızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Kızlar yorumlarsanız sevinirim
Biliyom kuzum onu görmek bile guzelCnm teste çok idrar damlattiin bozuldu heralde..igneden 10.gunden sonra çıkan sonuçlar doğrudur..şuan çıkan silik cizgi ignenin etkisi..
5 6 gun sonra kesin belli olur cnm hadi hayirlisiBiliyom kuzum onu görmek bile guzel
bugun igneden sonraki 23.gun ve hala adet olmadim canim ignenin 20.gunude idrarda test yaptim yine kocaman bir negatifNaptın cnm sonuç ne oldu merak ettim
Aynen kuzum ya az kaldı belirtilerim var ama bakalım boş belirti değildir insallah 1 hafta kaldı5 6 gun sonra kesin belli olur cnm hadi hayirlisi