- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İnş :/göbekten daha etkili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş :/göbekten daha etkili
Bende ayın 21 nde ignemi vuruldum bat 6 ağustos ama daha cesaret edip test yapamadım doktorum pazartesi kan ver dedi beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun canımKızlarrr bende bu gün catlatma iğnesinden sonraki 12 13 gün idrar testi yaptım ve tek cizgi cıktı bat 7 agustos ama pazar günü catlatma iğnesinin 15 günü. Allahtan Umut kesilmez biliyorum ama bi hüzün cöktü varmi okuduklarını bildikleriniz sonradan pozitife dönen umut kırıntısına ihtiyacım var
Kızlarrr bende bu gün catlatma iğnesinden sonraki 12 13 gün idrar testi yaptım ve tek cizgi cıktı bat 7 agustos ama pazar günü catlatma iğnesinin 15 günü. Allahtan Umut kesilmez biliyorum ama bi hüzün cöktü varmi okuduklarını bildikleriniz sonradan pozitife dönen umut kırıntısına ihtiyacım var
Bende cesaret edemiyordum bu gün nasıl olduysa aldım yaptım. Bi kac kişide silik te olsa cıktığını okuyunca. Öğlen saatlerinde. Yaptım. Daha erken olabilir kişiden kişiye degisebilir idrarda kendini göstermesi falan diye rahatlatmaya calışıyorum kendimi ama hüzün cöktü beklentim azaldı aramızda 1 gün varmış umarım güzel haberlerini alırım bende yok galibaBende ayın 21 nde ignemi vuruldum bat 6 ağustos ama daha cesaret edip test yapamadım doktorum pazartesi kan ver dedi beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun canım
Hersey Allah'a kalmış gercekten bu sitede iki gün önce 0 bhcg cıkıp iki gün spnra ki betada degeri artan hamile olanları okudum bebegi 8 haftalık olduğunda idrar tahlilinde anca cıkmış. Ne bileyim Rabbim ümit ve ümitsizlik arasında borakıyor bizleri. Yeni ay yeni umutlar arkadasımArkadaşım senin için daha vakit varmış
Bi umut var yani daha..
Benimde bu gün 14. Günüm ovitrelleden sonra
6. Günden sonra Her gün test yaptım 11/12. Günlerde tamamen çift çizgi etkisi geçti..
Sonra hep net tek çizgi ve bu gün betahcg 0.28 çıktı
Yani sanırım bana bu ay için umut yok
Adetimin 26.
İğneden sonraki 14. Günüm.. bebeğim gelmiş olsa bu kadar düşük çıkmazdı oyyy oyyy
Çöktüm resmen![]()
Bence biraz daha bekle idrara geçmesi zaman alabilir kan ver benceBende cesaret edemiyordum bu gün nasıl olduysa aldım yaptım. Bi kac kişide silik te olsa cıktığını okuyunca. Öğlen saatlerinde. Yaptım. Daha erken olabilir kişiden kişiye degisebilir idrarda kendini göstermesi falan diye rahatlatmaya calışıyorum kendimi ama hüzün cöktü beklentim azaldı aramızda 1 gün varmış umarım güzel haberlerini alırım bende yok galiba
Evet haklısın salı gününe kadar adetim gelmezse kan vericem ama beklentim azaldı hayırlısı olsun canımBence biraz daha bekle idrara geçmesi zaman alabilir kan ver bence
Hersey Allah'a kalmış gercekten bu sitede iki gün önce 0 bhcg cıkıp iki gün spnra ki betada degeri artan hamile olanları okudum bebegi 8 haftalık olduğunda idrar tahlilinde anca cıkmış. Ne bileyim Rabbim ümit ve ümitsizlik arasında borakıyor bizleri. Yeni ay yeni umutlar arkadasım
Üzülme moralini yüksek tut bebişin gelir inşallah canımEvet haklısın salı gününe kadar adetim gelmezse kan vericem ama beklentim azaldı hayırlısı olsun canım
Zamanını bekliyoruz elden gelen birsey yokbende 3yıldır bebek istiyorum bi oglum var 6 yasında gecen sene 3 catlatma tedavisi bi aşılamam var kimyasalla sonuclanan. Hafif pco dedi doktor baska sorun yokmuş. Olmayınca Rabbim takdir etmeyince olmuyor. Ama hala umut ediyorum bu siteye de o yüzden üye e oldum birgün olacak eminimİnşallah canım inşallah hepimize burada öüjde vermek nasip olur
Bi buçuk sene oldu her ay dahada yoruluyorum dahada bi acıyor canım sanki...
İki kimyasal üst üste hemen ardından boş gebeliğim oldu sonrada bi daha hamile kalamadım![]()
Amin canım insallah isteyen bekleyen herkesin olur inşallahÜzülme moralini yüksek tut bebişin gelir inşallah canım![]()
Zamanını bekliyoruz elden gelen birsey yokbende 3yıldır bebek istiyorum bi oglum var 6 yasında gecen sene 3 catlatma tedavisi bi aşılamam var kimyasalla sonuclanan. Hafif pco dedi doktor baska sorun yokmuş. Olmayınca Rabbim takdir etmeyince olmuyor. Ama hala umut ediyorum bu siteye de o yüzden üye e oldum birgün olacak eminim
canim ben ilk ignemi bundan vuruldm malesefki tutmamıştı ama islevini yerine getiriyor bnm eşimden kaynaklı prblemlerimzde vardi dogal yoldan olmuyor tup bebek onerildi kisin nasipse tup bebel deneyecgZsonucun ne oldu cnm bende bu igneden aldm dun vurdular
ins olur,cnm,saglikla kucagina almk nasip etsncanim ben ilk ignemi bundan vuruldm malesefki tutmamıştı ama islevini yerine getiriyor bnm eşimden kaynaklı prblemlerimzde vardi dogal yoldan olmuyor tup bebek onerildi kisin nasipse tup bebel deneyecgZ
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben 31 Ağustos ta çatlatma iğnesi oldum 1 eylülde çatladı ve aşılama yapıldı. Bu gün çatlatma iğnesinden sonra 10. Gündü ve akşam test yaptım silik çizgi çıktı. Tabi akşam idrarı olduğu için silik çıkmış olabilir bilmiyorum ama iğnenin etkisi de olabilir diye ben yarın sabah ilk idrarla yine yapıcam. Kan testi için çok korkuyorum negatif sonuç almaktan bıktım. İlk aşılamam inşallah tutmuştur.
Tabiki inşallah tutmuştur ama catlatma iğnelerinin içinde hcg var buyuzden vurulduktan snraki gun bile test yapsan pozotif cikar birde kaç ml vurulduğunda bagli genelde 225 vururlar eğer daha fazlaysa milimi 12 gün bekle 225 ten azsa 10 gün sonra belli olur zaten birde bazı kadınlar karıştırıyorlar tüp bebek tedavisindede transferin olduğu gün ovitrelle vururlar göbekten 75 ml , 4 gün sonra kadınlar evlerinde birde kendileri vururlar 75 milim daha ondan 3 gün sonra test yapanlar pozitif görürlerse doğru demektir bunu yani transferin 7. günü test yapmış oluyorlar pozitif cikiyor ve bazilarida catlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu dusunur yanlış gerçekten pozitif olduğu için öyle çıkar eğer negatif se zaten öyledir bununla aşılama biraz karıştırılıyor asilamada en az 12 gün sonra test yapmalisin yani bunun milimi onemli okadar...İyi akşamlar arkadaşlar. Ben 31 Ağustos ta çatlatma iğnesi oldum 1 eylülde çatladı ve aşılama yapıldı. Bu gün çatlatma iğnesinden sonra 10. Gündü ve akşam test yaptım silik çizgi çıktı. Tabi akşam idrarı olduğu için silik çıkmış olabilir bilmiyorum ama iğnenin etkisi de olabilir diye ben yarın sabah ilk idrarla yine yapıcam. Kan testi için çok korkuyorum negatif sonuç almaktan bıktım. İlk aşılamam inşallah tutmuştur.
Tabiki inşallah tutmuştur ama catlatma iğnelerinin içinde hcg var buyuzden vurulduktan snraki gun bile test yapsan pozotif cikar birde kaç ml vurulduğunda bagli genelde 225 vururlar eğer daha fazlaysa milimi 12 gün bekle 225 ten azsa 10 gün sonra belli olur zaten birde bazı kadınlar karıştırıyorlar tüp bebek tedavisindede transferin olduğu gün ovitrelle vururlar göbekten 75 ml , 4 gün sonra kadınlar evlerinde birde kendileri vururlar 75 milim daha ondan 3 gün sonra test yapanlar pozitif görürlerse doğru demektir bunu yani transferin 7. günü test yapmış oluyorlar pozitif cikiyor ve bazilarida catlatma iğnesinden kaynaklı olduğunu dusunur yanlış gerçekten pozitif olduğu için öyle çıkar eğer negatif se zaten öyledir bununla aşılama biraz karıştırılıyor asilamada en az 12 gün sonra test yapmalisin yani bunun milimi onemli okadar...