• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba hanimlar. Bende 14 ünde catlatma ignesi vuruldum. Bugun 7. Gun. Dün idrar testinde pozitif gordum umutlanmayayim dedim ama bugun gidip kan verdim. Sonuc 9. 26 iki gun sonra kan versem deger yukseldiyse hamile mi oluyorum.. yoksa catlatma ignesinden sonra birden hcg yukselip dususe mi geciyor hamile olsak ta.. yani deger düserse yukselme ihtimali var mi ki Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin insallah..

Merhaba hanimlar. Bende 14 ünde catlatma ignesi vuruldum. Bugun 7. Gun. Dün idrar testinde pozitif gordum umutlanmayayim dedim ama bugun gidip kan verdim. Sonuc 9. 26 iki gun sonra kan versem deger yukseldiyse hamile mi oluyorum.. yoksa catlatma ignesinden sonra birden hcg yukselip dususe mi geciyor hamile olsak ta.. yani deger düserse yukselme ihtimali var mi ki Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin insallah..

Canım, çatlatma iğnesinde beta hcg var. İğnenin etkisi 12gün sonra falan geçiyor. Şöyle okumuştum: çatlatma iğnesi 15-20 ye kadar değerlerde oynama yapabilir diye. Belki 5-6 gün sonra hamile çıkacaksın testlerde moralini bozma, ama şimdi iğne etkisini göz önünde bulundur bence.

Canım, çatlatma iğnesinde beta hcg var. İğnenin etkisi 12gün sonra falan geçiyor. Şöyle okumuştum: çatlatma iğnesi 15-20 ye kadar değerlerde oynama yapabilir diye. Belki 5-6 gün sonra hamile çıkacaksın testlerde moralini bozma, ama şimdi iğne etkisini göz önünde bulundur bence.
Dayanamayip bu sabahta yaptirdim evimin yaninda tip merkezi.. 12 cikti deger.. ama yok uzulmemek icin karar verdim 5 gun daha bekleyip yaptiricam..

Merhaba arkadaşlar..
Ben de klomen ve çatlatma iğne tedavisi gördüm..
Dün iğnenin 11. günü idi sabah test yaptım negatifti.
Bu öğlen test yaptım o hayalet denen pembe silik çizgiyi gördüm.
Umarım koyulaşır git gide.
İki gün daha tekrarlicam..
İnşallah gebeyimdir..
Eki Görüntüle 2158904
Hadi insallah.. güzel haberlerini bekliyoruz:KK68:

Canimm cok tebrik ederimm.. cok sevindim. 4 kat artmasi cogul gebelik derler :KK200: ama emin olmak icin doktorun kontrol edecektir sonuclari..:KK9:
Çok teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah..
Kontrolümü de teee 5 temmuza aldım gel de bekle:)
Sen ne yaptın?
Başka topikte bugün 12. günüm demişsin bi test yapsana :)

Kan tahlili yapildi 2.15 cikti degerim. O an doktorum donup yanindaki bayani gostererek bak adet gununde 2 idi hcg si adeti 4 gun gecti 100 lere cikti dedi. Yani ben 2.15 gorunce gozlerim doldu buruklastim falan uzulmeyeyim diye mi dedi diyorum.ama bayan da onayladi evet 2 cikmisti tam adet gunumdu ama 4 gun sonra 100 du dedi. Yani tam 15. Gun oldugunda gidicekmisim doktorum hala umutlu..

Çok teşekkür ederim yurt dışındayım sağlık ocağı yok ya ev doktoru yada hastanede oluyo ama kesin yaptıricam nerde olursa
merhabalar testleri yaptırdık onlarda normal cıktı eksik yok bana yine gonal iğne verdi bugün 6. Gun yarın yine kontrole gidicem anlamadim gitti herşeyi yaptık nerde eksik var psikolojimi bozdum hepten:deli:

Canım benimde senin gibiydi herşey normal ve çalışma olduğu halde döllenme olmuyordu. Sonra bayaa araştırdım bu sperm üretiminde ne gerekli acaba eşimden mi kaynaklı diye. Spermiyogramda iyi çıkıyordu ama baktım ki d vitamini ve b12 eksikliği dna hasarına neden oluyormuş. Bu vitaminler sperm üretiminde yapı taşıymış ve eşime tahlil yaptırdık ikisi de çok düşük çıktı.
Dahiliyeci dvit3 ampul ve b12 takviyesi verdi 3 ay sonra toparlanır ama 6 ay devam bunlara dedi. 3 ay sonra hamile kaldım ben.
Bence kendine de eşine de yaptır bu tahlilleri. Belki de boşuna hormon alıyorsun sende.
Selam bizde yaptık testi son7nda sonucuda aldik b12 d3 normal cıktı problem yok yine gonal verdi bana:işsiz:

Sen hormon sonuçlarını göndersene canım bi
Doktorda hormon sonuçlarım bize vermediler ama yarin gidicem isterim yollarim size daha dogrusu tup bebek merkezi den direk yollamislar doktoruma doktorda sperm tahlili istedi bu ayda tutmasz
a gonal kullandım yine yarın kontrol tutmazsa tekrar eşimi araştıracaklar

Ben bu gebeliğimde çatlatma iğnesi olmadım ama canım. Önceki kaybimda iğneyle olmuştu onda 13. Gün 42 çıkmıştı sonucum

verdiğin bilgiler için çok sağol canım
sağlıcakla kucagına al bebişini inşallahh :)

Back