Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canim bem beklemedym iliskiye devam daha igne olali bi hafta olmadi hayirlsi bakalim poff hep ayni seyler valla cnm sen naptin?
ben daha öncede demiştim ara verdim canım bugün dahiliye gittim insülin direncimi bıktırdım malesef varmış şu poku yüzünden doktor metformin verdi bir kaç ay kullan dedi hem kilo verirsin hemde adetlerin düzene girer daha kolay hamile kalırsın dedi bakalım 2 ay kullanıp bırakacağım önce 5 kilo vermem lazım canım sonra devam ederim. allahım bu mübarek ay hatırı için bu ay yüzünü güldürür inşallah hamile kalırsın canım inan kalırsan çok sevinirim hadi bende iki tane var şükürler olsun olmasa da üzülmem artık allah sana ve olmayanlara versin inşallah canım. bu arada kaç yumurtan vardı ve hangi iğneyi kullandın canım kardeşim dualarım seninle.

Aminnn insallah gonal450ml kullandım yurt dışındayım ben burda ucuz doktorda onu yazdı 22 19 mm 2 tane olmus

cnm bnm ya ne guzel yazmissin moral.oldu amin tum isteyenlerin olsun dua édiyorum inusilin dengelenir hic canini sikma yeterki giderilecek sorunları bulsunlarda hic bazen hic sorun olmadigi halde daha kotu ,ben annemin seker olcme cihazindan bazen olcuyorm normal gözüküyor hep:) yine ovitrelle kullandm klasik onu yaziyorlar artik 5 yumurta vardi ama biri olgunlasmisti yine 19bucuk cm digerleri daha kucuk 11cm falan geriden geliyor dedi bnm hepsi ayni boyut olmuyor buyukten kucuge oluyor genelde insallah bu aylarda guzel haberi verrz

canım benim yaa inşallah hayırlı haberler alırsın bu arada canım sende poku varmıydı lh. 31 sanırım oda poku oluyor yaa

canım benim yaa inşallah hayırlı haberler alırsın bu arada canım sende poku varmıydı lh. 31 sanırım oda poku oluyor yaa
bemde pko vardi cnm fakat kan degerimde cikmadi ben yuksek oldgnu dusunmstm doktor normal dedi progestronu gecen ay olctu iyi cikti yumurtlaman oluyor demisti sadece yumurtaliklarm polikistik yapidayms iste arada sirada kist goruluyor sonra adetle geciyor ilac en kotusu ilac kullanmasam adetlerm cok gec oluyor

bende ilaç kullan mazsam 2 ya 3 ayda adet olurum ama bende hiç kist yok çıkmıyor rahim ve yumurtalıklar normal hep ama ışte adet düzensizliği var canım geç oluyorum

bende ilaç kullan mazsam 2 ya 3 ayda adet olurum ama bende hiç kist yok çıkmıyor rahim ve yumurtalıklar normal hep ama ışte adet düzensizliği var canım geç oluyorum
iste oda inusilin direncinden kaynaklanıyordur tahminmce bnmkide kistten kaynaklaniyordu ilk tedavimde cok ve kucuk sayidaydilar ondan catlamamis yumurtaliklarm sonra gecti gecen ay bitane hortladi ben seyide duydm bu kist cikolata kistide olabliyorms cogu doktor bi gorunup bi kayboldugu icn tespit edemiyrlar ya, tup bebek doktoruna gidenlern cogu ole öğrenmişler yani bole durumlarda var ama tup bebege gene engel degil asilama sadece pek ise yaramiyor

anladım canım inşallah senin tüp bebeğe falan gerek kalmaz

anladım canım inşallah senin tüp bebeğe falan gerek kalmaz
insallah cnm gene gaz var ya bu igneden sonra hep bole oluyor afedersin ilişkide bile bir baski oluyor zorlaniyor insan bugunde hep siskinlik bu gaz birikimi spermleri yumurtayı falan etkiliyormu acaba :)

Kızlar selam 7gün önce çatlatma iğnesi oldum ama dün yaptığım testte çook silik bir çizgi vardı etkisi bu kadar çabuk geçer mi acaba

Kızlar selam 7gün önce çatlatma iğnesi oldum ama dün yaptığım testte çook silik bir çizgi vardı etkisi bu kadar çabuk geçer mi acaba
cnm 7 gun cok kisa bir sure adete yakin yada adet gecince yapmalisin bnm igne 12.gune kadr etkisini gostermsti silik cizgi cikmsti etkisi hemen kaybolmuyor sen adeto bekle en guzeli ole yap

cnm 7 gun cok kisa bir sure adete yakin yada adet gecince yapmalisin bnm igne 12.gune kadr etkisini gostermsti silik cizgi cikmsti etkisi hemen kaybolmuyor sen adeto bekle en guzeli ole yap
Biliyorum canım kısa bi zaman dilimi zaten onu bilerek yaptım testi ama 6günde etkisini bu kadar çabuk yitirir mi o şaşırttı beni. Çoğu insanda çünkü 12. Güne kadar hep pozitif olmuş

Biliyorum canım kısa bi zaman dilimi zaten onu bilerek yaptım testi ama 6günde etkisini bu kadar çabuk yitirir mi o şaşırttı beni. Çoğu insanda çünkü 12. Güne kadar hep pozitif olmuş
demek istedigin silik cizgi cikmasimi cikmamasimi ciktiysa normal 7.gun cift cizgi cikmasi yani.... ama cogumuzun silik cikti zaten minicikte olsa silikti

demek istedigin silik cizgi cikmasimi cikmamasimi ciktiysa normal 7.gun cift cizgi cikmasi yani.... ama cogumuzun silik cikti zaten minicikte olsa silikti
Yok işte çizgi neredeyse hiç çıkmadı biraz bekleyince ince bir çizgi çıktı. Çıkmasını bekliyordum çünkü iğnenin etkisi sonuçta ama bende çıkmadı

Yok işte çizgi neredeyse hiç çıkmadı biraz bekleyince ince bir çizgi çıktı. Çıkmasını bekliyordum çünkü iğnenin etkisi sonuçta ama bende çıkmadı
ole olmasida normal cnm benm 12.gun 5dk sora hayalet belirmsti erken yapanlarnda cok silik cikiyor eger hcg hormonu cok pikse yani gerck hamilelik varsa koyu cikar igneden dolayi silik yada az silik farketcegni sanmiyorm hamilelik olmayanlarin cogu malesf hayalet cizgiyi hep gormustur

yani boylelikle igne etkisi sende azalms gerck hamilelikte pigi yakalarsn ozman tekrar yukseliyor ona var daha en kotusude beklemek smdi ben yapsam benmde bi hafta oldu sayilir bnmde cikar ama yapmiorm yalandanda olsa cizgiyi gormek guzel

yani boylelikle igne etkisi sende azalms gerck hamilelikte pigi yakalarsn ozman tekrar yukseliyor ona var daha en kotusude beklemek smdi ben yapsam benmde bi hafta oldu sayilir bnmde cikar ama yapmiorm yalandanda olsa cizgiyi gormek guzel
Yaaa burda okudum aynı benim gibi 6. Günü negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenmiş. Ay inşallah bende de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…