Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben bisey daha sorabilirmiyim çok oldum.ama ya benim dün geceden beri beyaz renkte çok koyu kıvamlı olmayan bir akintim başladı bu normalmi hamilelige engelmi yumosa zararı varmıdır bilginiz varmı bu ayda bosami gitti acaba

Kremsi akintiysa catlamadan sonra gelen akintidir. Şeffaf ve koyu kivamliysa yumurtlama akintisidir canım

Kremsi akintiysa catlamadan sonra gelen akintidir. Şeffaf ve koyu kivamliysa yumurtlama akintisidir canım
Beyaz kremsi şeffaf deil herşey yolunda demekmi bu şimdi?
Bide şansımız artık bittimi çalışmalar devammi tamammi bu durumda??
Çok saolun rahatladim biraz mantar oldum sandim

Beyaz kremsi şeffaf deil herşey yolunda demekmi bu şimdi?
Bide şansımız artık bittimi çalışmalar devammi tamammi bu durumda??
Çok saolun rahatladim biraz mantar oldum sandim

Mantar sarımsı ve kokulu olur anlarsın zaten. Şans azaldı diye birşey yok tatlım bu hafta gün aşırı çalışın siz

Mantar sarımsı ve kokulu olur anlarsın zaten. Şans azaldı diye birşey yok tatlım bu hafta gün aşırı çalışın siz
Çok teşekkür ederim koku yok sadece diş vajinada hafif kaşıntı var
Ama akinti koyu olunca sipermi tutar diye okumuştum bi yerde o yüzden sordum allah sizden razı olsun içimi rahlattiniz bu mübarek günde rabbim.kalbinizdekini size tez vakitte mujdelesin

Canım kaşıntı önemli istersen sen bir doktora görün sen. Kaşıntı mantar belirtisi olabilir :/ ben sadece akıntı sandım

bu arada akinti demisken benm klomen kulladgm zman ve catlama.ignesi oldugm zman hic akinti olmazdi cok ilginc genelde yunurtlama belirtisidir tedaviye baslamadan once arada olurdu yumurta aki gibi ama yumurtlama gunlerimi bilemezdm sacma günlerde akinti gelirdi smdi hic yok kuruluk var aksine

Canım kaşıntı önemli istersen sen bir doktora görün sen. Kaşıntı mantar belirtisi olabilir :/ ben sadece akıntı sandım
Doktora söylemiştim ayin belirli günleri diye önemsemedi sürekli olursa sorun demisti ama nedeni konusunda bisey söylemedi oyuzden sordum herzaman yok bide fitil verdi ama kasınırsa kullanırsın dedi üstünde durmadı çok bazı bayanlarda oluyo malesef dedi bide almanyayagelin geldim almancam cat pat esim.konusuyor doktorla genelde oyuzden size sordum tesekkurler cevap için adet olursam yine gidicem ya ozaman tekrar söyler eşim doktora ama önemsemiyor

O klomen beni mahvetti zaten yumurtamı büyütmedi adet düzenimi bozdu moralin bozulmasin belki sende ise yarar bünyeden bünyeye dişiyo sonra iğneye geçtim gonal450 ise yaradı bide tutarsa inşallah bu ay

O klomen beni mahvetti zaten yumurtamı büyütmedi adet düzenimi bozdu moralin bozulmasin belki sende ise yarar bünyeden bünyeye dişiyo sonra iğneye geçtim gonal450 ise yaradı bide tutarsa inşallah bu ay
Inşallah cnm ben klomeni 7gun kullaniyordm 5ay kullandm catlama ignesi dahil ins son olacak artik adeti bekliyorm ondan sonra tup bebekle gorusucem ozmanda igne kullanimo baslar

Inşallah cnm ben klomeni 7gun kullaniyordm 5ay kullandm catlama ignesi dahil ins son olacak artik adeti bekliyorm ondan sonra tup bebekle gorusucem ozmanda igne kullanimo baslar
Yurt disindayim ben iki kere klomen sonra iğne dediler tup ten önce burdada aşılama yapmıyorlar ama iğne veriyorlar isteseydiniz doktor verirdi belkinigne tup denemeden önce rabbim verir inşallah tup tedavine gerek olmadan

Bu arada yanlis anlamadysam almanyadami yasiyorsn orada nasil kullanilan ilaclar ayni gibi ordada bizimkine benzer klomen ve gonalf igne kullaniliyorsa demekki

Bu arada yanlis anlamadysam almanyadami yasiyorsn orada nasil kullanilan ilaclar ayni gibi ordada bizimkine benzer klomen ve gonalf igne kullaniliyorsa demekki
Burda gonal sadece f yok sonunda bide klomifen tarzı clomifen diye bi ilaç aynı sanırım ama gonal burda ucuz turkiyede pahalıymış okuduğu m kadarıyla bayanlar yazmış

Kusura bakmazsan senin sorun neydi
Böyle 5 ay klomen vermişler yaramadimi ilaç yaramadıysa niye 5 ay kullandirdilar fazlası zarar mis cunki ben çok korkmuştum göğüslerim koltuk altından öne doğru ağrı yaptı şişti çok canım yandi erken adet oldum endomietrum gereginden fazla incelmiş bana hiç yaramadi klomen ama iğneyle çok şükür bi sorun yok yumosumda oldu bizde çalışma lar sonra adeti bekliycez kısmet olur insallah

Cnm bnm yumurtalarm gelismiyor ve catlama olmuyordu buna bagli olarak gec adet görüyordm bende anlamadim bi klomendir oyle 5 aydir gitti sonra esimde sperm degerleri dusuk cikinca doktor tüp bebege yonlendrdi tam bnm yumurta gelisimim oldu derken bi sorun daha ama hayirlisi boyleymis bana bi yan etki yapmadi arada gogus agrim oliyor batma gibi okadr smdi tup bebek doktoru igneye gecer cok pahali burda ilaclar ve catlama iğneleri valla hep masraf devletin bu konuda kolaylk saglamasi lazm ama heryerde masraf ckiyor

Bu arada 5 6 yumurtam varsa 1 tanesi 2 tanesi guzel gelisiyordu bu ay digerleri kucuk bitanesi baya gelismis 10 gunde 19bucuk olms bende sasrdm

Yumurtayı geliştiriyorlarda sorun sperm se burdada direk tüp bebek diyorlar allah büyük bu ay yumurtan maşallah büyümüş Rabbim.ol der inşallah uğraşmazsın
Benimde yumurtam gelişmiyor çok şükür eşimde sorun yok
3 yıl olmadı hiçte korunmadim şubatta başladım tedavilere direk tüp bebek diye gittik biz ams normal doktora gönderdiler eşimde ve benim hormonlarımda bir sorun olmadığı icin rabbim vericek insallah

cok iyi insallah cnm ozman şans daha da artiyor tabi benmde daha 3yil dolmadi evleneli
subatta dolck ben 1 senedir korunmuyorz keske en basinda isteseymisim yol katederdm diyorm ama kismet tabi bakalim smdlik beklemedyz allah nasip ederse bu mübarek gunlerde ins cnm hepimizin gonlune gore olsn

Kızlar merhaba, dün iğne olalı 12 gün oldu, test yaptım ikinci çizgi bayagı belli oldu. Bugün yine yaptım çizgi bayagı soluktu. Sizce iğnenin etkisi miydi dünkü çizgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…